RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:14:38)

Jos od dece [sm=smiley13.gif] stvarno ima svakakvih ljudi [sm=hudicek1.gif]

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:14:46)

Dijana, a da pitaš decu čije su to cipelice? Kapiram oni su mali, ne umeju da lažu, velike su šanse da neko od njih kaže da su njegove?
Inače, ti što kradu od dece su mi stvarno neshvatljivi.
Kad je mm imao godinu dana, nego ga je u parkiću izvadio iz kolica, stavio na zemlju i uzeo kolica...

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:15:51)

ne mogu da verujem, kakvih ljudi ima [sm=smiley13.gif]
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Kupila sam Vuku nove ciciban cipelice i platila 50 eura sto uopste nije malo, da bi juce u vrticu neko ispao pametan i uzeo njegove nove a nama ostavili stare. Jos teta ubedjuje mm da su to V cipelice. Nase su nove kozne a ove su kao brusena koza i stare i otrcane[sm=hudicek1.gif]
Nadala sam se da je neko shvatio da je greska i da ce danas vratiti cipelice medjutim niko nista[sm=hudicek1.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:17:29)

Grozno i meni nije jasno. Ali kada ga ja ponovo budem vodila obraticu paznju. A od sada sta mu kupim obelezavam. Koja glupost treba da mu kupujem neku krs obucu da bi dete imalo svoje. Strasno kakvih sve ljudi ima[sm=hudicek1.gif]

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:17:56)

Vik užas. Ćuti, dobro je da ga je takav kreten ostavio, još gori su oni što ukradi i dete i kolica.

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:19:53)

O Boze Vik, cccccccc ne mogu da verujem[sm=smiley13.gif]

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:29:07)

Dijana to nije mala stvar, zeznuce se kad tad. Mi se uglavnom svi znamo iz grupe, tako da sam ja prosle god svaki dan skakala vaspitacicama na glavu sto su Mati zamenile sorc i dobili ga nazad posle dve nedelje. Sto je moje-moje je, bilo da je 10din ili10000din.
Vik, ja sam se prvo nasmejala, ali nije smesno. Medjutim meni nesto dr nije jasno... Izvini, ali za sve to treba vremena, tj da se dete izvuce iz kolica i spusti na pod i pobegne... Gde je bila osoba koja ga je pazila tako dugo, da nista ne primeti?[sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 16:48:43)

Mati, to je bila 1973. godina, drugačije je bilo sve, mnogo opuštenije. Niti su tada kolica imala milion kaiševa i zaštitnih sistema kao danas, nego ubaci dete i vozi. Bio je sa bratom i dadiljom u parku i dok je dadilja skidala brata s penjalice, to se desilo.

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:04:16)

Manje se kralo... [sm=smiley1.gif]
I meni su tako kad sam bila mala ukrali biciklu, dok me tata stavio u kola i ubacio kuce, nestala bicikla. A prosle god mojoj mami isto zamenili biciklu, ispred mesne zajednice,neko oterao njenu tek kupljenu brzinku a ostavio svoju poniku...

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:10:40)

Ne samo što se manje kralo, nego su roditelji bili mnogo opušteniji s decom, jer nije iza svakog ugla vrebala neka opasnost. Danas ne smeš ni na sekund da skreneš pogled u strahu da se nešto ne desi, ranije nije bilo tako. I naravno, danas ima mnogo više ludaka nego tada.

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:22:24)

NM moje saučešće

Dijana, ja bi se vaspitačicama popela na glavu. A i Vik ti dobro kaže, pitaj dete čije su to ciplice, Ana uglavnom sve zna čije je.

jovicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:25:48)

nm moje saucesce...

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:27:54)

Nisam mislila da pita Vuka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image], koliko se sećam, Vuk ide u vrtić tek dve nedelje, verovatno ne zna, mislila sam da pita druge dečake "Jesu li ovo tvoje cipele?"

IZVORNA PORUKA: Trcosava

NM moje saučešće

Dijana, ja bi se vaspitačicama popela na glavu. A i Vik ti dobro kaže, pitaj dete čije su to ciplice, Ana uglavnom sve zna čije je.

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:29:37)

NM, stvarno sam seljanka, piskaram ovde, a ne videh ovo za deku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Izvini molim te, primi moje sučešće, teško je to, koliko god da imaju godina...

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:33:39)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Nisam mislila da pita Vuka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image], koliko se sećam, Vuk ide u vrtić tek dve nedelje, verovatno ne zna, mislila sam da pita druge dečake "Jesu li ovo tvoje cipele?"

IZVORNA PORUKA: Trcosava

NM moje saučešće

Khm i to što kažeš [sm=smiley9.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 17:47:06)

Vik i Trco bas ste me nasmejale[sm=jezicek.gif]
Samo da izadjem iz bolnice i to prvo resavam.

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 19:20:41)

mrzim muškarce!!!

mtajcica83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.10.2013 19:31:55)

NM,moje saucesce [sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.10.2013 11:17:24)

mrzim lenje i neodgovorne ljude,i ljude koji lazu! a pametni su![sm=lev.gif][sm=lev.gif]

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (25.10.2013 21:04:38)

[sm=smiley35.gif] kriza i smanjenje budzeta za stipendije [sm=hudicek1.gif] kako sad da radim? da necu mozda sa hemikalijama koje sam pre dve godine narucila i jos uvek cekam??? aaaaaaaaaa

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (26.10.2013 22:15:58)

mm vec deset dana radi od 8 do 24,nekad i duze,jedva smo cekali vikend da otputujemo i malo se opustimo na slavi ,njih bas briga mora i sutra da radi do uvece,mislim nije humano vise,srce mi se cepa zbog njega[sm=hudicek1.gif]

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (26.10.2013 22:42:20)

mene nervira onaj solidarni porez, mislim sta ja (tj.mm[sm=jezicek.gif]) ima da se solidarisem i placam nesto sto su oni pokrali[sm=smiley7.gif]
i dosta mi je vise price o EU, mrs bre od nas, dok nije bilo te price bolje smo ziveli, ovo je sada haos vise, cene kao u EU, a plate ne daj boze[sm=smiley35.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.10.2013 16:36:09)

sad ću da ubijem nekog!!! proklete banke i ikl i sve u pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.10.2013 16:39:44)

trco pridruzujem se pljuvanju, prokleta bila intesa banka[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]
vec danima ne mogu da izdaju jednu potvrdu, ispao je haos i u kreditnom birou jer ovi debili nisu sposobni da proslede informacije, ubicu nekog tamo majke mi[sm=hudicek1.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (28.10.2013 16:45:28)

ma ajde bre pišem im da vidim kako mama može u moje ime da otvori račun, oni kao napišite punomoćje i ja lepo napišem, sad mi kažu ne valja. moda DETALJNO da se navede šta sme da radi!!!! zovem ih ODAVDE i oni kao pa morate da navedete koji račun, pa jel sme da raspoloaže

pa pIIIII vam PIIIII jel vi ne možete da date neki primer na vašem sajtu da ljudi mou da vide, a ograničena sam sa vremenom jer mama bi 3.11. da dođe ovde, a ovde su nerdadni dani 31.10 i 01.11!!! KAD JA DA ODEM DA POŠALJEM I KAD TO DA STIGNE????????

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>