jole82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (7.10.2013 16:40:23)
|
Adulence draga [sm=smiley31.gif] A inace kad smo dosli, ta mladja je spavala, a njena starija sestra me upozorava da budemo tisi, iako niko nije galamio...Dobrooo.. A posle je dosao Teodorin red da spava...zaspalo dete lepo i taj spavanjac joj traje oko 2 sata...al T je takva da ako se probudi nema sanse da nastavi (tako je preko dana, nocu nije nikakav prblem) I nije proslo pola sata, starija htela da izadje u dvoriste, mama joj ne da, ja otisla do wc-a(vrata pored sobe gde T spava) i dete bez blama ulete u sobu gde T spava uze jaknu suskavu i trassss vratima...aaaa kad nisam proletela kroz vrata od wc-a Pa jbm mu misha, znas kad ti rodjena sestra spava, da cutis i da ides na prstima, a ovu moju ko je*e I majka joj, koja uopste nije skapirala sta se desilo...kad iznosim T iz sobe koja place jer je "nasilno probudjena" a nikad ne palce kad se bud,i nego samo doziva...i svi kao Jaoooo pa sto si se probudilaaaa....nisam htela da kazem, jer znam da bi je njen tata i kaznio zbog toga, sto nije poslusala majku i sto je lagala da joj jakna nije bila u sobi i sto je probudila T...Zabole me za vaspitne mere tudje dece...nek gledaju sta im dete radi malo bolje, dok im je jos "u kuci"... Mislim razumem ja da je i ona dete, al ako zna kad M spava...onda mora da zna i kad T spava..uostalom tu su joj roditelji pa nek je upoznaju i sa tom cinjenicom... Da se razumemo ne trazim nigde tisinu za nju, sem u svojoj kuci, kuci svoje majke i kod njih(i tu niko nema nista protiv, tako je bilo od kad se najstarija rodila..psst dok spavaju)...svuda drugde, ako zaspi ja ne utisavam tudju decu ni muziku pa koliko sastavi ....ne pada mi napamet da vaspitavam druge ljude i njihovu decu..uostalom ako mi se ne svidja mogu uvek da odem il da biram da ni ne idem na takva mesta...al ovde gde se postuju neka pravila od kad se najstarija ta rodila, ocekujem da se postuju i za moju najmladju...
|
|
|
|