Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (12.7.2013 1:09:58)
|
Macaki , ono je strasno, kao sekta [sm=hudicek1.gif] Koja ce duze da doji, pa doje decu i od 4 i 5 godina[sm=hudicek1.gif] Jaoj ja sinoc napisala ovo "Ja milsim da je sasvim dovoljno za dete da doji do 2 godine, sve preko je previse, i ne mora da znaci da ce se buditi, moja od kako ne doji spava po celu noc , a ta je znala na svakih 15 minuta da trazi, samo da pjoba ...." [sm=zmeden.gif] oni da me lincuju otvorili deo pa me prozivaju, a ja lepo napisem ovo : " Zene vidim ja da nisam za ovu grupu , zato cu vas fino napustiti, ja nisam rekla da nije normalno, vec da je previse za mene druge nisam uopste uvlacila u taj kontekst, pa ovo je demokratska zemlja, valjda svako moze izraziti svoje misljenje, a da ga ne osudjuju a to sto ocigledno neki nemaju svoj privatni zivot vec sve protiumace pogresno je svakako njihova stvar.... Dojila sam svoje dete skoro 19 meseci, i mislim da je to za nju bilo dosta.... Usla sam u ovu grupu jer mi je nedostajalo dojenje, ali ko o cemu vi o tome sta sam ja sinoc napisala, zato dovidjenja, i dojite decu do punoletstva "
|
|
|
|