Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (11.7.2013 23:49:15)
|
sanjica, ja te potpuno razumem. mi smo pricali da K necemo pustati crtace do druge godine ali smo poklekli jer samo uz njih jede normalno. dorucak i veceru jos i jede, recimo nesto mazano na hleb, jaje, pecenicu, burek.. uz sve to naravno jogurt jer se u suprotnom davi. ali voce za uzinu i rucak nikako, to jede uz crtace. i to tako sto sedimo za komp. stolom, ja je drzim u krilu i bukvalno na silu guram kada se ona zagleda u crtani. meso ako oseti odmah pljuje, kao da ce da se zadavi. voce uopste nece da proba, ni bananu nece da jede iz ruke, nista. znaci sve sitno seckam, pa onda jos viljuskom gnjavim, dodam plazmu i tako pojede popodne pun tanjir toga. danas joj se nije svidelo sto sam joj nektarine i sljive seckala sa sve kozicama, pa je samo pljuvala. jedino burek voli odlepi kada ga vidi i samo vice buljaaa [sm=jezicek.gif] jede rado i jogurt i kiselo mleko. plazmu odavno nece da jede, tj,. nista sto se jede uz ruke nece. i ja sam ponekad ocajna i pojma nemam sta cu sa njom i kada ce konacno nauciti da normalno jede. [sm=smiley13.gif]ja sve mislim da je to zato sto smo jako lose startovali kada smo uvodili cvrstu hranu, zbog njenih alergija.. kad pominjete dudu, ja sam zakljucila da moje dete flasicu koristi zapravo kao dudu! [sm=zmeden.gif]ona popije mleko za 2 min, jer ima ogromnu rupcagu na flasici, a onda zvacka onu cuclu jos 10,15 min dok se ne uspava. a dudu je kao koristila samo od 3. do 7,8 meseca.. posle je neko vreme mene koristila kao dudu, pa sad flasicu. sve je to isto, i ja moje dete izgleda moram da odvikavam od toga!
|
|
|
|