Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.8.2012 21:55:00
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: ribizla ni jednom , mozda zato sto su mi reci vec izvrnute Ti si legenda, majke mi. Bas si me nasmijala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 11.8.2012 23:40:55
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Koliko puta vam se desilo na ovom forumu da izvrnu vaše reči i stave ga u drugi kontekst Sad me kopka sta su ti to izvrnuli.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:21:22
|
|
|
|
minavb
|
Ja ću da zadavim mog muža!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:24:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Svima nam dođe takav dan
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:31:00
|
|
|
|
minavb
|
Došla je takva nedelja. I najprostiju stvar zakomplikuje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:34:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam imala takvu godinu proći će i to
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:40:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zato što se smrz'o IZVORNA PORUKA: minavb Došla je takva nedelja. I najprostiju stvar zakomplikuje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:44:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni uopšte nije jasno kako neko ko završi fakultet ne zna osnove pravopisa! Aman, postoji nešto što se zove tačka, zarez, i nešto što se zove ČITANJE TEKSTA pre objavljivanja! Aaaaaaaarrgghhhhhh!!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:46:45
|
|
|
|
Anoniman
|
U kojoj temi?U kojoj temi???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:51:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: n i n a U kojoj temi?U kojoj temi??? Malo-malo pa naletim na tako nešto (ne samo na RR). A danas me specijalno sve nervira.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:54:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam danas pakosno happy. Mm juče sreo moju ex šeficu/vešticu i ona krenula da mu se javi, da se kao rukuju, valjda i da pita za mene (da, baš!!!), a on je "sasek'o pogledom k'o mačem", odbrusio kratko Dobar dan... Kaže: valjda bi joj bilo lakše da sam joj šta opsovao I ja sad zamišljam mog viteza kako secka vešticu i baš mi lepo Bitno da nas male stvari čine srećnima hehehe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:55:13
|
|
|
|
minavb
|
E sad smo se pokarabasili do daske.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 9:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek` ide zivot , kako bi se pomirili da se ne posvadjate
< Poruku je uredio ribizla -- 13.8.2012 9:58:12 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 10:16:00
|
|
|
|
minavb
|
Ma budala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 10:21:07
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: minavb E sad smo se pokarabasili do daske. 'Ce da bude zemljotres kad se budete mirili do daske??
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 10:24:45
|
|
|
|
minavb
|
Pre će biti da ćemo se potući
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:12:32
|
|
|
|
aleksandrova
|
nervira me sto se svi oko mene ponasaju kao da ce oni imati bebu a ne ja...pa nek odu i nek se porode umesto mene kad ce vec to biti njihovo dete a ne moje i kad vec oni svi bolje znaju od mene sta i kako treba...najzalosnije sto se tako ponasaju i neke osobe od kojih to nikad ne bih ocekivala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:13:53
|
|
|
|
Modessty
|
čuvaj živce za period kad se porodiš... tek tad će svi da znaju sve o tvom detetu bolje od tebe!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:16:19
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Modessty čuvaj živce za period kad se porodiš... tek tad će svi da znaju sve o tvom detetu bolje od tebe! Sto jeste,jeste. Ja se iznerviram i kad se setim tog preioda
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:16:40
|
|
|
|
aleksandrova
|
uuuuuuuuh to vec sad vidim i samo zamisljam kad se rodi sta me sve ceka...pa cak i moja mama?!ne mogu da verujem nikad do sad nije bila takva
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:22:04
|
|
|
|
Anoniman
|
moja je bila fina prvih mesec dana. a onda se pakao otvorio ... ponekad pomognu tehnike disanja sa porodjaja, osim toga - sve sam isprobala i nezaustavljive su. sretno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 11:50:30
|
|
|
|
Anoniman
|
U pa meni je onda strava, daleko sam od svih, mislim dovoljno da se vidjamo na mesecnom nivou Elem, oko mene su ljudi cool, mislim da kapiraj da ja ipak znam najbolje oko svog deteta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 12:07:03
|
|
|
|
aleksandrova
|
ja bih od ovih saveta najradije pobegla negde sto dalje u pm i da se na miru porodim i odgajam svoje dete...ja primam i savete i sve i potrazim savet kad mi zatreba al ovo nisu saveti ovo je preslo u zvocanje i navaljivanje...mislim svi su u fazonu - kako ti hoces al naljuticu se ako ne uradis kako ja mislim da treba- mislim da cu morati da naostrim zube ponovo i pokazem ih u punom sjaju...dok sam prosli put cutala da izvinete j ko je kako hteo pa kad sam naostrila zube i samo jednom ih pokazala bilo je dobro jedno godinu dana sve do sad,pa zato mora opet da ih naostrim...rekoh da ne bude tako al ne moze se vise...samo me strah konflikta skace mi pritisak a lepim tonom se ne moze
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 12:17:54
|
|
|
|
jance
|
eh draga moja, od saveta pobeci neces pa tacno otisla sa detetom na pustom ostrvo mozes samo da naucis da ih ignorises, jer zapamti: SVI su najpametniji kad su bebe u pitanju, samo si TI kao prvorotka naravno najgluplja i najizgubljenija i najgora majka na svetu! ja sam se tako nervirala, slusala sve i svakoga, dok mi nije puko film tu negde kad je majstor napunio 4 meseca. bebe su inace izuzetno jednostavna bica u prvim mesecima zivota, ishrana im je samo mleko, spavaju i do 20h dnevno, uspavljuju se manje-vise same, spakujes bebu u onaj AS i mozes kod prijatelja na kafu, i da tamo budes koliko hoces, treba ti samo cista pelena i sisa(flasica) i to je sve! da, i sve odluke koje ti napravis od sada i nadalje u vezi tvog deteta, ticu se samo tebe i deteta... ako si pogresila, ti ces ispastati, niko drugi nece...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 13.8.2012 12:27:50
|
|
|
|
aleksandrova
|
jance draga pa ti si opet trudna?ja da vidim kolko je ogi napunio kad ono jos jedna beba na putu...zelim ti sve najbolje...vec mi je bolje sto sam se malo istisila ovde...al nesto cu svakako preduzeti jer cu popustiti s nervima ako cutim i gutam ne treba mi sad to
|
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!