Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:38:17
|
|
|
|
Olga75
|
Ognjenka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:40:14
|
|
|
|
tanjica85
|
Ognjenka, bice sve u redu. naspavaj se, ohladi glavu, bice lakse.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:43:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ognjenka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:51:02
|
|
|
|
Sesilija 83
|
O Boze Ognjenka nemogu da verujem koji kreten i ko je uopste taj dr?? ja sam se lecila kod dr iz fronta ali privatno i kad je bilo za vto ja nisam htela da se cimama da vadim dokumenta za preko fonda misleci da tu retko ko prodje ali ona me je i ubedila da idem preko fonda kaze ne ma potrbe da dzabe bacas pare kad svi imaju pravo dva puta preko fonda nego cuvaj za nedaj Boze... i hvala joj do neba na svemu zena nije samo dr nego i neko ko se stvarno trudi da pomogne ja sam sa njom prezadovoljna .. ako zelis broj ili kontakt poslacu ti na pp mozes kod nje i privatno a i u front...zena je dusa.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:53:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Ognjenka pod hitno menjaj dr,mislim kakve su to reci jos zna u kakvoj si situaciji,imam istu i tezinu i visinu jos sam bucko ali nisam extremno debela,sta sebi daju za pravo ...cast nekim dr ali mi tako u poslednje vreme idu na zivce sa komentarima samo sto su meni trenutno njihove sestre na tapetu umisljenije su od samih dr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:59:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Sto ste devojci samo zakljucali temu bez ikakvog linka jako je tesko kad si nov da se snadjes
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:00:44
|
|
|
|
Olga75
|
da zakljucala sam temu i sad trazim prikladnu gde da ubacim njen post
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:06:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Dobro Oldzi nemoj se ljutis ,ja to onako znam kako je meni bilo u pocetku
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:21:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ognjenka, ja bih na tvom mestu promenila lekara. Možda je taj lekar upućen u tvoj slučaj ali sa druge strane možda će neko drugi imati drugačiji (i uspešniji) pristup. Čini mi se da si ti negde na Čukarici, ako nisam pobrkala? Od sveg srca ti mogu preporučiti svoju dr, ona je na Banovom brdu, privatna je ordinacija ali mislim da su cene kod nje sasvim korektne. Što je najbitnije, pre svega je čovek.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:42:04
|
|
|
|
dijana1*
|
Ognjenka tek sada sam videla da si imala spontani. Jako mi ja zao Znam da se vec dugo boris da imas bebu i imaces je. Nemoj da gledas crno. Samo pozitivno i napred. Znam kako se sada osecas i mnogo ti je tesko ali bice bolje, imaces i ti svoju bebu Probaj da se ne nerviras zbog takvih doktora, uvek je lakse napasti nekoga umesto da se posveti svojoj profesiji. Definitivno trebas potraziti drugog doktora. A kada smo kod doktora pre par dana sam radila papa test i cekala sam rezultate 10 dana , nisu se mogli udostojiti da mi jave dok ja nisam otisla kod njih. Dr. mi je rekao da imam jaku upalu i poceo jos nesto da pakuje, sve izokola nista konkretno. Ja ga pitam pa jel nalaz pozitivan ili negativan a on pa kao pozitivan ali nije to bas tako kao sto izgleda. Na nalazu mi je bilo zaokruzeno abnormalno. Odem u drugu kliniku da ponovo uradim papa tes, zovem ih da proverim da li je gotovo, sestra kaze da je gotov ali su ga poslali jos jednom na analizu kod drugog patologa i bice sutra gotovo. Ceo dan sam se tresla i preplakala bila sam ubedjena da je nalaz pozitivan i los. Utvrdili su definitvno da je nalaz negativan ali da samo imam jaku upalu i da nikakvih promena na grlicu nema. Ovog prvog patologa i doktora bih najradije zapalila, kako ih bre nije sramota da mi daju takav nalaz i jos mi govore da sam jako mlada da bih imala takav nalazda tako izgleda nalaz od neke starije zene. Pored svega sto mi se desilo mi samo jos hvali neki abnormalan nalaz ufffff sve ih treba pohapsiti i zatvoriti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:48:28
|
|
|
|
anajid
|
Dijana drago mi je da je sve u redu A za doktore,sta reci?Tu nem puno sta da se prica.Vazno je da si ti dobro i da je sve u redu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:58:51
|
|
|
|
Janncica
|
Nadrndana sestra na salteru mi smracila dan. Curka jedna isfrustrirana. Nisam joj ja kriva sto mora da pogne guzu sa stolice i nazove ambulantu da proveri za uput. Uh...... Neko ni malo ljudskosti nema u sebi. Jos me ovako trudnu pita sta se ja smeskam... ... verovatno druge rasplace,pa joj cudno da sam pri sebi stajala pola sata. Uh... Kompleksasice,kupuju se za milku i sok u tetrapaku.Fuj.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 15:59:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Anajid deset puta sam pitala da li su sigurni da je nalaz negativan pa sam otisla kod njih uzivo da ih pitam. Bukvalno sam skakala od srece Jos su tu bili neki ljudi i sve to videli sigurno su pomislili da nisam normalna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 22:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ognjenka,
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 8:59:25
|
|
|
|
Anoniman
|
- Sveštenik je sav uzrujan pozvao svog prijatelja koji radi u policiji ne bi li od njega dobio savet. Branislav je pomislio da možda može nesrećnika da oživi nekom alternativnom medicinom, ali policajac nije smeo da mu dozvoli tako nešto, već je obavestio svoje kolege o slučaju - objašnjava naš izvor blizak istrazi. ... Ovaj sveštenik teške ruke, po struci stočar, lečio je zavisnike bez dozvole Ministarstva zdravlja i nije plaćao porez, iako je po štićeniku uzimao 350 evra za odvikavanje od droge. „Sretenje“ je takoreći postojalo kao fantomska firma, van domašaja, ali i interesovanja zdravstvene i privredne inspekcije.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 9:03:14
|
|
|
|
minavb
|
Eh, kad bi sveštenici plaćali porez, izašli bi iz krize odmah.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 9:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nova droga od narkomana pravi zveri Nedavno su se u Americi za veoma kratko vreme dogodila četiri napada koje su izvršili kanibali. U tim napadima su brutalno ubijene dve osobe, a policija je upozorila da nova droga čije je ime cloud nine, a koja se pravi od soli za kupanje, od narkomana pravi kanibale i zombije! Najpre je Rudi Judžin 26. maja u Majamiju napao i pojeo veći deo lica beskućniku Ronaldu Popou. Policija je morala da ga likvidira. Potom je beskućnik Brendon Deleon 2. juna pokušao da ujede dvojicu policajaca koji su ga uhapsili. Karl Žakune iz Lujzijane je 3. juna odgrizao deo lica Todu Kreduru, a student Aleksandar Kindžu, poreklom iz Kenije, ubio je u Merilendu i pojeo srce i mozak Kudžiju Bonsafi iz Nigerije.
< Poruku je uredio Tash -- 9.8.2012 9:19:59 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 15:53:21
|
|
|
|
liliana
|
Pun je svet idiota!!!!!!!!!! Pisalaa sam već o deverima i jetrvama i kakve muke sa njima mučim...toliko se u sve upliću da sam ja rešila da prekinem svaki kontakt sa njima, a i ozbiljno razmišljam na temu da se raziđem sa MM. U martu je sin od mlađeg mi devera na ulici tako izvređao moju mamu . Dete ima 5 godina i rečnik najprostijeg kočijaša,. Njegova se majka i otac mu nisu udostojili izvinuti mojoj majci, već je jetrva sagla glavu (sedeli su u kolima) i rekla mamlom da zatvori prozor! MaMA I JA SMO BILE ZGRANUTE (PISALA SAM VEĆ O TOME9 .Kd smo došle kući, dever je zvao MM i rekao mu kako to ništa nije tačno ii kak smo mama i ja to izmislile!!! U junu su slavili 1. rođendan svom sinu i jetrva zove MM na mobilni i kaže mu da dođe sa Tinom na rođendan, a ako ne može sa njom, onda da dpđe sam!!! Naglašeno je ja da ne dolazim!!! (Ja sam i onako mislila da ne icem). Oni kod nas ne dolaze, a MM vodi Tinu tamo iako sam ja rekla da ne može ići , jer ni njoj braća ne dolaze, tj. roditelji ih ne dovode kod nje. Pa nije moje djete neko tamo siroče da trči za nekim, a oni su mi kao neki prinbčevi za kojima se treba trčati!!! Elem, prošle sedmice zove dever MM i traži na zajam 100 euro. MM kaže da mora podići na banci, ali da ja imam i da će tražit od mene. Rekla sam mu: "Imam, ali ne dam_podigni na banku, pa daj!" Neću valjda im davati pare koje Tini štedim??? Da su bolji, dala bih bez razmišljanja. Vrhunac svega je sinoć bio kada je MM došao kući rekao mi da su ga pitali da im damo Tinino auto-sedište da idu na more (naravno, pare za more su pozajmili od MM). E, tu sam prsla. Rekla sam da ne može. Neka kupe sebi secište!!! Pa nek se njime odvezu svi u P. lepu mat++i++u!!!! Uf, kako sam besna!!! Ovamo o meni i mojima kljampaju sve najgore, a ne gledaju sebe!!! A kad im nešto treba- odmah dođu na moj prag da peze!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 16:05:46
|
|
|
|
17 joka
|
ognjenka dijana,drago mi je da je ipak sve ok lilijana,uzasno stvarno nikada nisam razumela tako bedne ljude
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 16:48:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ognjenka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 17:02:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ok, u cemu je fora sa w umesto v? lakse se cita? brze pise? jbt, ne mozes procictati text ... sta su puwkice?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 17:15:58
|
|
|
|
Olga75
|
a evo i deo iz pravila foruma , posto izgleda da se to retko cita Izbegavajte korišćenje takozvanog "facebook jezika" (SwaTKa moYa, po3draWWWW, mwA i slično), da bi vaše postove mogli da pročitaju svi članovi portala. Takođe izbegavajte i korišćenje "ch" umesto č, "sh" umesto š, "cj" umesto ć, i slično, iz istog razloga.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 17:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ma na forumu je lako, tu ih neko brzo opomene, drugi sajtovi, forumi i stranice su problem - konretno piz...m zbog odgovora na pitanje o stanju lustera, svasta mi napisa a nista ne kontam jer me ta w pucaju u celo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 17:23:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni to samo govori da je sagovornik infantilan. Nego da se ja istresem: Do kad bre više proliv? Ne mogu više!!! Ispunila sam sve kvote i prebacila sve norme. Šta će tek da bude kad krene u vrtić????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 9.8.2012 17:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
nadaj se da ce ti otupeti culo mirisa grljot jedan za vas obe, gledaj to sa pozitivnije strane - bar ne nosite pamucne pelene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Žensko ime Sašabuhlada li je OK dati ženskom detetu me Sašada (
46%)
ne (
46%)
paaa (
8%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!