|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
13.8.2012 12:33:20   
minavb
I ja sam pobedila, moja ćuna veća user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 101
13.8.2012 12:41:57   
Ana RR
Moj svekar se sinoć pojavio kod nas na vratima u 9 i 15 (vrlo dobro zna da tada ili uspavljujem Marka ili on već spava) i progovorio iz sveg glasa Je l' Marko spava? JE L' MARKO SPAVA?

Dva puta iz sveg glasa!! Pa kad misliš da neko spava onda je prirodno da ne govoriš glasno već šapatom, zar ne??

Naravno da je Marko skočio iz kreveta i naravno da mi je trebalo pola sata da ga uspavam. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 102
13.8.2012 13:25:02   
Anoniman
A moj me davio ko zmija žabu dok smo Nevena i ja bile kod mojih, kako mu nedostaje unuka, kako će ga zaboraviti, pa kad ćemo da se vratimo. Evo nas već dve nedelje kod kuće, ni jednom nije niti došao kod nas da je vidi, niti izašao u dvorište da se poigra sa njom, a prozor mu gleda na dvorište, ne može da nas ne čuje i ne vidi kad smo dole. Maaaa...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 103
14.8.2012 20:08:16   
Anoniman
Bratov mali mora na treću transplantaciju jetre, dokle će se više to detence mučiti, koliko je samo život nepravedanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 104
14.8.2012 20:19:29   
Anoniman
Nedjo user posted image

Ja sam premorena da bi se istresala. Nemam snage ni za toliko.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 105
14.8.2012 21:06:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bratov mali mora na treću transplantaciju jetre, dokle će se više to detence mučiti, koliko je samo život nepravedanuser posted image

Nadam se da će ova biti uspešna i poslednja!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 106
14.8.2012 21:09:22   
anajid
Ajao Nedjo,pratila sam i pre pricu o tom decaku sto si pisala ali sam mislila da je napokon uspelo.O bozeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 107
14.8.2012 21:12:20   
vonavoj
dosla da se istresem,ali nemam snage,a i vidim da su moji problemi smesniuser posted image , NEdjo,nadam se da ce sve biti u redu!user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 108
14.8.2012 21:42:19   
Lilla
Nedjo user posted image Drzim fige da ovaj put uspije!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 109
14.8.2012 21:48:50   
Anoniman
Hvala ženeuser posted image I ja se nadam, nemam izbora, moram da verujem tim lekarima kad kažu da je uopšte moguće izvršiti tri transplantacije na četvorogodišnjem detetuuser posted image

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 110
14.8.2012 21:50:47   
Ana RR
Nedjo user posted image duša mala, nadam se da će ovo biti poslednja transplatacija i da će posle nje uživati u svom detinjstvu. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 111
14.8.2012 22:02:09   
Anoniman
Nedjo grl

Ana aj u temu o foto aparatima

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 112
14.8.2012 22:07:41   
Anoniman
nedjo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 113
15.8.2012 22:08:32   
Anoniman
Nedjo user posted image

Ovo mozda nije za negativu, ali strasno me bole noge, jedva sam decu sredila, niti sam mnogo hodala, nit trcala, nit kopala, a kapilari mi prosarali noge ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 114
16.8.2012 8:04:01   
Anoniman
e temo docekala si me user posted image ne mogu ni da otkucam koliko sam bezveze

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 115
16.8.2012 8:18:31   
minavb
Šta je bilo pile moje?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 116
16.8.2012 8:23:56   
Anoniman
Ma sve se zeznulo , mama me koci , ubija sa pricom ne direkto ali znas vec kako one to .. Nisam dobra mama , deca su mi raspustena ako ih ne dovedem u red ( ?!) sad bice kasno !
md stigle silne kazne , pitanje je da li mu uzimaju dozvolu , a mislio pametnjakovic kako mu niko ne pise kazne vec samo opomene , koji som ???!!
Otkazali smo rodjendan mojoj dusi miloj ne mozemo ovog meseca finansijski da izguramo sve te popravke kazne slavlja jb``
on ne prica sa mnom , kao da sam mu ja kriva , Martu je uzeo jednom od kad se rodila i to zato sto sam ja morala u wc :( ove nedelje joj se nije ni obratio , Petru vozi u vrtic , kapiram da i sa njom ne razgovara , mogu misliti koliko joj je tesko u tisini dok ide u vrtic :(
Ona je jedva ozdravila , Marta je placljiva valjda oseca svu ovu losu energiju u kuci , Aki je jedino dobar i zdrav i kloni se citave ove nase ucmalosti .
eto bezveze , a mislila sam da sam dobro i da mogu sve da ignorisem a ne mogu , zao mi je

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 117
16.8.2012 8:30:55   
Anoniman
I ovako sam lose , mastitis sam tek izlecila , zivim u strahu i budim se na dva sata vec tri noci , danju ne spavam jer sam potpuno neorganizovana , nisam uspela jos i ne mogu da se pravdam zbog toga , pobogu tesko je organizovati se za dve nedelje mama !
Ma bez`te crni oblaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 118
16.8.2012 8:37:06   
minavb
Ne daj se, ti si naše sunce nasmejano! user posted image
Realno, taj period posle porođaja je prilično komplikovan za sve u kući. Mamama naročito sve izgleda strašnije nego što jeste a tate se obično baš i ne snađu najbolje u novonastaloj situaciji. To za dozvolu je baš nezgodno, ne znam kako to sad ide (da li se oduzima trajno ili privremeno), a naravno da će svi drugi da mu budu krivi, većina tako reaguje. Probaj da ne razmišljaš o svemu tome, da se fokusiraš na mrvice i da uživaš u njima. Mama ko mama, mora krv da ti pije. Ignoriši, kad krene da drobi, ti zamisli vodenički točak i zvuk potoka. Meni tp pomaže. Jednom sam mami objasnila kakve reči izgovara i kako to meni izgleda, i bilo joj je mnogo žao.sad se stvarno trudi da mi ne drobi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
16.8.2012 8:40:33   
Anoniman
Moja se trudi toliko da drobi isto samo uz osmeh user posted image

Ma , vec mi je lakse , samo md da se urazumi i onda dobro da mu naplatim , to je svetlo kome se radujem user posted image
Inace uopste nisam depresivna , bas sam se potrudila da usmerim sve emocije na drugo mesto , ovo su samo trzavice od njih ludih ka meni normalnoj user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 120
16.8.2012 8:43:40   
Snelle
Ribizla, kupi ogromnu porciju sladoleda, posle toga će sve biti lepše user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 121
16.8.2012 8:46:05   
Anoniman
Snelle , porocna sam pa izbegavam velike porcije bilo cega , obicno mi se obiju o glavu user posted image
Drzim se naplate usled nabacaja grize savesti user posted image strpljenje je moja vrlina user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 122
16.8.2012 8:50:00   
minavb
Samo nemoj ti da pokušaš da ga urazumiš, to je nemoguće.user posted image
Evo da te nasmejem-mi smo se pre 4 godine preselili u naš stan i tada smo ga renovirali i sređivali. Mm me naravno nije slušao jer je mislio da je mnogo pametan, pa je neke stvari ostavio na pola, neke je mislio da nam ne trebaju... a da ne pričam što je štedeo na majstorima pa nam je sve skrnavo urađeno. Kad bih vam nabrajala ovde njegove ispade oko uređenja stana, vi biste se upiškile od smeha. Elem, od tad, evo već drugi put imamo radove u stanu oko stvari koje je ispustio ili naopako uradio, i ja se naslađujem a on sam sebi kaže "Vole, konju, slepče..." Ne moram ja to da mu kažem, niti da izgovorim ono moje omiljeno "Jesam li ti rekla", sam sebe grdi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 123
16.8.2012 8:52:29   
Anoniman
Draaaagaaa, user posted image user posted image user posted image Prizvaće se on pameti, a onda sledi tvojih 5 minuta! Ljubi svoje tri cvećke srećke, mamu na mute.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 124
16.8.2012 8:56:56   
Anoniman
Mile moje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Najlepse musko ime za bebca
MM26

Po vama,koje je ime najlepse za bebca muskonju? :)

Mateja (29%)

Mijat (6%)

Marko (30%)

Aleksa (20%)

Relja (13%)

Kadja (2%)

Ukupan broj glasova: 181

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here