jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (10.9.2012 15:24:27)
|
e sad sam instant pukla, pao mi je pritisak, glava me rastura, zuji i pisti mi u usima samo tako. bas mi je diiivno pocela ova nedelja. [sm=hudicek1.gif] prvo mi je dosla socijalna radnica u iznenadnu posetu, ja joj odgovorila sta je pitala, da bi posle moj pametni mm preko telefona krenuo na varijantu: a zasto si to tako rekla? zasto si je vodila tamo? zasto si joj rekla da imamo kola? e sad sigurno necemo dobiti socijalnu pomoc! ma dosta mi je vise da se svaka moja rec preispituje zilion puta! a sto si ovo ovako, a sto si ono onako? poludecu vise od silnog preispitivanja i pravdanja. sta sam rekla, rekla sam, sta sam pokazala, pokazala sam! ako mislis da nije dobro, idi lepo tamo kod njih pa me proglasi neuracunljivom i reci im da zaborave sve sto sam ja rekla! sad kad ne dobijemo nista, ja cu nositi na savesti : to je zato sto si to tako rekla a ovo ovako.... da, i pokvario mi se ceo kontigent kompota od breskvi! sad sveki likuje: to vam je zato sto niste stavili konzervans, to vam je zato sto ste ih kuvali umotane u peskire a ne u novine kako je naravno ona rekla i tako dalje i tako blize. i da, najbolja: to naravno neznaci da vam se i pekmezi nece pokvariti [sm=lev.gif] ma ako poludim, sve cu istresti u kese i zamrznuti pa se nista kvariti nece!
|
|
|
|