jance -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (6.9.2012 16:17:12)
|
e gae, tako smo i mi otprilike. i pare koje imamo idu u majstorovu hranu i pelene. vlazne maramice nemam vec 3 dana, niti cu ih imati do sledeceg petka, koristim pamucne pelene ( za ojed dusu dalo inace) o ostalim finansijskim akrobacijama da ne pricam, nije tema, recimo da ni sama neznam kako se snalazimo, struju nismo platili recimo da kazem, duuuugo, kola nam se sve vise kvare a ni ne vozimo ih jer imamo minimalno goriva, samo mm do posla i ako treba da odemo do zaove da odnesemo ves na pranje jer naravno ves masinu jos uvek nismo popravili. ali eto, prezivljavamo, i pitamo se kad cemo moci malko vise nego samo da prezivljavamo... Mama Veki ja sam bas trazila dali imamo temu o takvoj deci na forumu ( i nisam pogledala odgovor). nase mladje kumce je takvo, udara sve zive, sad smo bili na selu na rodjendanu i sve mame su mi se zalile kako im je tabao decu sa onim plasticnim cunjem po glavi. nije ni cudo sto ga se Ogi plasi. mm i ja smo bas pricali sta da radimo. nije nase da vaspitavamo tudju decu, ali kumovi su nam, moracemo na majstorov rodjendan da ih pozovemo, ali necu dozvoliti da mi taba goste kako stigne, smucice se deci rodjendan...
|
|
|
|