RE: Kreme za lice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Tea2 -> RE: Kreme za lice (10.2.2012 12:19:13)

Evo i mene sa istim problemom.
Kakva je ova dnevna sa upijanjem-upije li brzo?Moze li kao podloga za puder?Cena?

minavb -> RE: Kreme za lice (10.2.2012 12:22:55)

Brzo se upije, koža je super, dobra je podloga za puder a cene se ne sećam.

Tea2 -> RE: Kreme za lice (10.2.2012 12:30:15)

Probacu je,hvala...

nenja22 -> RE: Kreme za lice (12.2.2012 8:45:09)

predlog za sve koje nemaju previse problematicnu kozu, a zele da je odrzavaju svezom

uzmete tubu onog najobicnijeg pantenola
ampulicu vitamina c
ampulicu vitamina b
ad kapi uljane (jedno desetak)
ako nadjete negde vitamin e u tecnom obliku, neke apotke isto imaju kao kapsule zelatinozne, koje se mogu otvoriti, e pa par kapi i toga

sve to lepo se promesa da se dobije glatka struktura i voilà, lepa i jeftina kremica za lice (ruke, vrat)

LillyT -> RE: Kreme za lice (12.2.2012 9:20:22)

Ja trenutno koristim Biobody kreme, dobila sam dve različite, neku sa krastavcem i neki serum i stvrano su mi ok. Elem, ono što sam primetila jeste da mnogo zavisi kakva je voda u pitanju. Npr. kada odem kod mojih u ZR, ja se ububuljičam, jednostavno, voda je tamo jako čudna (da ne kažem prljava), sada ne toliko mnogo kao ranije, ali mi ne prija. Tamo mi ne pomaže ništa. Kada odemo ko mm-ovih, imam utisak da mi ni ne treba krema. Kada sam bila kod drugarice u Cirihu, prijale su mi jake kreme, malo masnije. Ali zato na moru, pa imam utisak da mogu bilo šta da stavim na facu i da će mi koža biti super. Živelo more!!!

nenja22 -> RE: Kreme za lice (12.2.2012 9:37:42)

o, to definitivno, nije dzaba u svim savetima za negu koze prvi korak i na kome se najvise insistira, pravilno ciscenje...mada, nije mislim samo do vode, nego i do vazduha...meni koza stvarno nije problematicna, ali jesam primetila od kad zivim ovde da kad odem u bg, obavezno neku bubuljicu dobijem, sto povezujem prvensveno sa smogom...

nego,sad me podset_i, bas ovo oko ciscenja i vode...ja povremeno budem skroz bez kreme, treba kozi dati i da dise, a onda u tom periodu uvece obicno lice ocistim vichy_ijevim 3u1 mlekom za ciscenje ili namackam avene masku koja povremeno moze da se koristi kao krema, nez ispiranja i super smiruje i hidrira kozu, bude divno meka posle par dana uprebe

Bebilina -> RE: Kreme za lice (12.2.2012 11:13:35)

Ja koristim Sea Spa kozmetiku- piling, kremu za podrucja oko ociju i serum za dnevnu negu. Ne koristim ih svakodnevno vec 2-3 puta nedeljno. Izmedju kremu na bazi aloje. Za vecernje prehranjivanje i regenerizaciju mi prave mesavinu organskih ulja- sipak (rosa canina) kao osnova i vitamin E, a od godisnjih doba i trenutnih potreba koze (zavisno od ishrane, navika i sad trudnoce) dodaju i par drugih.

Anoniman -> RE: Kreme za lice (15.2.2012 12:40:07)

Juce sam iskoristila popust od 20% [sm=bravo.gif] i kupila ovo
[img]http://www4.slikomat.com/11/0215/9yq-7393Vi.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0215/lg2-PURETE.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0215/d1f-Vichy-.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Kreme za lice (18.2.2012 17:59:46)

Jako mi prija i pena i krema [sm=bravo.gif] Kremu za telo jos nisam probala

MicinaMama -> RE: Kreme za lice (18.2.2012 21:59:08)

Ja sam sada pocela da koristim L'oreal Derma Genèse i super mi je,ona je hidratantna krema za lice zene od 20-30 god,sluzi i malo protiv starenja ali nije bas toliko....nije tipicna anti ages

Jole84 -> RE: Kreme za lice (18.2.2012 22:13:45)

Meni je osetljiva koža,godinama sam koristila samo bebi kremice [sm=smiley36.gif] a od skoro sam uzela Seba med,super mi je,jako je nežno lice od nje i mekano,a nije jaka [sm=smiley1.gif]

Sesilija 83 -> RE: Kreme za lice (18.2.2012 22:32:08)

ja sam do pre 2 godine koristila nivea kreme,kupke,mleko za telo,i ostale njihove proizvode i odjednom kao da mi se koza zasitila sta god da stavim ja se ospem nekim sitnim bubuljicama
I promenim sve u Eucerin jeste malo skuplje od nivee ali mi je koza super inace je izrazito suva i ako ne stavim kremu na lice imam utisak da ce mi popucati koza,A za tusiranje njihovo ulje koristim i cak mogu i da preskocim da ne mazem svako vece mleko za telo
Toplo preporucujem[sm=bravo.gif]

PoisonEve -> RE: Kreme za lice (16.3.2012 16:39:30)

Pocela sam da koristim novu VICHY Normaderm kremu. Prezadovoljna sam![sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:19:37)

Jel neko koristi Logona kreme ?
Uzela sam testere juce da probam , lice mi je u rasulu , kad sam se porodila osula sam sa leve strane brade i po sredini brade , neki sitan sitan osip , suv , crven i to je sve , lice mi je na drugim mestima dosta suvo ali bez promena , ja bas kuburim sa licem i tokom trudnoce a i sada [sm=smiley13.gif]

cockic -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:26:25)

meni je suva koza ali sad nadjoh kremu u apotekama beograd njihove neke koje prave pa sam nasla za svoje godine imam 26god i onda mi dadose neku kolekciju za taj tip koze.zadovoljna sam imaju i antirid za moju generaciju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]tako da sam i to pocela da mazem posle porodjaja ali ne stalno kad se setim a kremu moram jer mi je suva koza pa se peruta ko da sam u brasno umocila lice.
neki put stavim i pantenol krem a nekad mast.tako da malo miksam kremice.

mada lice mi je ovako ok nisam sklona bubuljicama valjda logicno posto mi je suva koza lica na svim mestima sem eventualno malo masnije celo.ali jako malo.nos mi se nemasi.obicno ljudima bude masnije t zona a meni jok samo kazem malko celo.

Anoniman -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:28:17)

Probala sam pantenol i meni uopste ne odgovara , a tokom trudnoce sam imala tako cudno lice , na mestima suvo toliko da se peruta a na par mesta bubuljice [sm=smiley29.gif]
Sad pa imam taj osip koji ne mrda , ne siri se , ne svrbi ali se i ne povlaci ..

cockic -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:33:58)

cudo ribizla da ti pantenol neodgovara on je bas za te promene po kozi kad imas tako neke tackice ili sta vec.mada ga ja stavljma i ovako nevezano za nesto kad mi izadje.

jer si probala na te tackice da ga stavis?jer meni se posele porodjaja sa petrom pojavilo nesto na desnoj ruci od lakta ka pazuhu i bogami malo me je i svrbuckalo kao suva koza.bas sam se isprepada sta je i nema sta nisam mazala sinopen neke masne kreme.
i jedan dan namazem pantenol i to se povuce a imala sam sigurno 6 meseci to crvenilo.ali mislim da je bolje mazati pantenol mast duze stoji nego krem se lako skine.ja koliko se secam na to sam namazala mast[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]i bilo je super

Anoniman -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:34:38)

Ja se i dalje mažem mojoj seljačkom kremom [sm=smiley36.gif] Borogal K sa kamilicom

A za suve pečate po licu ja sam uvek koristila Sinoderm/Diproderm ima više proizvođača i sve bi se povuklo

cockic -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:41:42)

dobra si nina seljacka,pa pravo da ti kazem mora da je dobra vise nego ove hemijske kremice.

ma ova mi je ok kosta oko 400 din a oko 200din je ja mislim antirid i zadovoljna sam.mada sam dugo godina mazala bebece kreme tipa bekutan,pavlovicevu onu od pre ne sad ovu vodenu koja po meni nije dobra nesvidja mi se.ja sam koristila pavlovicevu 94-95 godina kad se pravila u onim od 500gr pakovanjima i bila im je fantasticna.brat mi je 94god pa je mama kupovala nju i stvarno je bila jako dobra.

pandina -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:52:16)

Eh, sta bih dala da mi je suva koza na licu, a ne ovako masna k'o tepsija! Koju god kremu da stavim izgledam kao da sam izronila iz vode i kao da mi koza nista ne upija, nego se razliva.

Modessty -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 10:59:59)

IZVORNA PORUKA: cockic

dobra si nina seljacka,pa pravo da ti kazem mora da je dobra vise nego ove hemijske kremice.

ma ova mi je ok kosta oko 400 din a oko 200din je ja mislim antirid i zadovoljna sam.mada sam dugo godina mazala bebece kreme tipa bekutan,pavlovicevu onu od pre ne sad ovu vodenu koja po meni nije dobra nesvidja mi se.ja sam koristila pavlovicevu 94-95 godina kad se pravila u onim od 500gr pakovanjima i bila im je fantasticna.brat mi je 94god pa je mama kupovala nju i stvarno je bila jako dobra.

i dalje imaš tu pavlovićevu po državnim apotekama. Tražiš samo galenikinu pavlovićevu ili onu što oni sami prave. To je to.

Ja sad imam neku Dhalia kremu za lice i nešto mi ne odgovara baš. Ranije sam koristila Soleu ali mi sad ni ona ne prija. Probala sam neke od onih avon i loreal kremica, ali su mi one tek katastrofa.
Tako da se sad retko mažem kremom. Tako u prolazu, kad se setim, jer neznam šta da kupim i šta bi mi odgovaralo

cockic -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 13:06:22)

ja sad ne znam koja je sreca kad imas suvu kozu mislim da suva koza brze stariji,recicu ti za jedno 10 godina za sad nedelujem starije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a sto se tice te kreme nisam znala to za pavlovicecu apotekarsku galenikinu bas cu da vidim ovih dana kad budem isla u pravcu neke drzavne apoteke [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]super bi bilo da je ima

cockic -> RE: Kreme za lice (21.8.2012 13:07:12)

sta ja napisa mesto stari ja napisa stariji [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 9:26:05)

A logona ? [sm=smiley1.gif] Niko bas ?

New Mom -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 9:42:24)

Ana i Jeca su ispred negde pisale da su koristile.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>