RE: Kreme za lice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Modessty -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 9:49:33)

ja sam juče stajala 15 min ispred police sa kremama za lice i na kraju ništa nisam uzela! Ja sam izgubljen slučaj definitivno!!!

isidora88 -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 10:02:05)

ja za lice koristim samo pantenol krem iz lilija,od svih krema koje sam probala mi izlaze osipi i koza bude grozna,kad bih znala da ce mi neka krema sigurno odgovarati ne bih zalila para.

Modessty -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 10:17:04)

eto pantenol uvek imam zbog danila i nikad mi nije palo na pamet da ga ja namažem!

Modessty -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 10:17:28)

ja sam kreten! [sm=smiley35.gif]

nenuska12 -> RE: Kreme za lice (22.8.2012 15:16:20)

i ja sam po tom pitanju izgubljen slucaj

sbaby -> RE: Kreme za lice (30.8.2012 16:43:49)

Ja samo pred spavanje koristim green line natura olive za normalnu kožu. Uglavnom svako veče, osim ako ponekad ne zaboravim.

Anoniman -> RE: Kreme za lice (30.8.2012 21:17:27)

Oni uzorci Logona kreme mi nisu pomogli i necu je kupiti , ne znam sta cu [sm=smiley29.gif]

isidora88 -> RE: Kreme za lice (30.8.2012 22:00:50)

ribizla kupi klindamicin losion i kl. tinkturu,meni se lice preporodilo, ujutru stavim pantenol i [sm=sloncek.gif]

Mala Elena -> RE: Kreme za lice (26.10.2014 17:12:28)

Da li neko koristi Eucerin kremu za lice, obicnu ph5.5? Kad je mazem par dana uzastopno izlaze mi bubuljuce [sm=smiley29.gif] cak i mitiseri..e sad da li cisti kozu ili ne odgovara mom tipu koze[sm=zmeden.gif] pisite...

Kata90 -> RE: Kreme za lice (26.10.2014 17:25:51)

Sta je dobro protiv mitisera?probala sam skoro sve iz avona i nista[sm=zmeden.gif]

Mala Elena -> RE: Kreme za lice (26.10.2014 17:34:41)

Ja sam koristila Clean and clear , bas protiv mitisera ali je to piling ne znam koliko ti znaci.

emicaa -> RE: Kreme za lice (26.10.2014 17:43:26)

Ja od kad koristim kremu za lice uvjek je plava nivea,to ne mjenjam,a za mitesere imam niveinu masku za lice i piling.

nata11 -> RE: Kreme za lice (27.10.2014 7:41:07)

IZVORNA PORUKA: Kata90

Sta je dobro protiv mitisera?probala sam skoro sve iz avona i nista[sm=zmeden.gif]

Meni garnier 3 u1 onaj sto moze i kao maska i kao piling.

dunja RR -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 2:04:27)

Molila bih RR devojke, ali one blizu meni po godinama :), da mi kažu šta koriste od lrema za lice. Moram nači neku dobru kremu koja hidrira, onako, suva mi ej koža, ne puno, ali eto, treba mi ipak nešto za zreliju kožu. Dajte predloge pls.

I da li i šta koristite protiv bora?

Ana RR -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 5:52:15)

Dunjči, ja bih na tvom mestu otišla kod dermatologa na pregled i onda kupila kremu. Ja sam išla kod dr Milice u Džordža Vašingtona (kad stojiš ispred zgrade ideš u ulaz desno, gde nema nikakve gužve).

Iz svog iskustva, mogu da preporučim Avene i La Roche Posay, ali moraš pre svega znati koji ti je tip kože.

Trcosava -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 5:53:48)

Dunja ja ti neću biti od neke pomoći. Lice nikad ne mažem, nikad nisam ni mazala. Doduše meni je koža masna i nemam potrebe, tj lice. Probavala sam xy krema (leti od sunca hoće nekad da se isuši) i jedina krema koja je meni odgovarala je neka skupa, tester sam probala. Ovde ih ima, u srb mislim da ne. Onaj l'occitane. Krema je inače za kao zrelu kožu, tj valjda 30+
Ni jedna druga mi nije bila ok

mali_mis -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 7:21:56)

Ja vec nekih nedelju dana koristim loreal triple active za suvu i osetljivu kozu, i za sada odgovara. Lepo se razmazuje, upija se odmah, a ne ostavlja osecaj maske na licu.
Dunja ja nemam pojma koliko ti imas godina, ja za koji mesec punim 34 [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 14:24:45)

Dunja, ja imam kombinovanu kožu, koja vuče na suvu, ali prilično osetljivu, tj crveni mi se lesto kada je lose vreme, kad mi padne imunitet....

I jedino što mi odgovara je URIAGE krema bakar cink, koja je inače protiv ojeda za bebe, ali ja to mažem na lice po preporuci dernatologa I ne menjam je već 10 godina, a od nje mi je koža savršeno elastična! Imaju oni baš širok spektar proizvoda koji su namenjeni i zrelijoj koži, ali prilično su skupi, a meni ova odgovara, pa mi se nešto ne menja, a da ne znam kako će mi odgovarati I još da je platim ihahaj....

Ja ti imam 37 ipo[sm=metulj.gif]

veselicaa -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 20:13:32)

Pre neki dan mi muz kupio Afroditinu kremu od nevena,kao hidrira kozu i smiruje kozu.Nemam pojma gde bas nju nadje,verovatno je kupio prvu na koju je naisao,ali nije losa.
Ja inace volim Garnier kreme,posebno onu od ruze,ali samo preko leta,zimi koristim Vichy aqualia termal i bas mi lepo hidrira kozu

choopa choops -> RE: Kreme za lice (24.2.2015 21:07:11)

Ja ranije nikako nisam koristila kremu. Smetalo mi je da bilo šta stavim na lice. Ali sad su me stgle godine, koža mi se mijenja, pa ću i ja da počnem da koristim. Jedna cura mi je preporučila neku rusku Dead sea, kaže da je fenomenalna. Kad se porodim moram da je nabavim pa da se mackam [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Kreme za lice (26.2.2015 23:45:49)

Au, tek sada videh da ste mi pisale, a taman sam htela da se požalim da nema saveta, Stidim se ..

Anči, dobar savet, jel to misliš baš na državnu kožnu kliniku?

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dunjči, ja bih na tvom mestu otišla kod dermatologa na pregled i onda kupila kremu. Ja sam išla kod dr Milice u Džordža Vašingtona (kad stojiš ispred zgrade ideš u ulaz desno, gde nema nikakve gužve).

Iz svog iskustva, mogu da preporučim Avene i La Roche Posay, ali moraš pre svega znati koji ti je tip kože.

dunja RR -> RE: Kreme za lice (26.2.2015 23:46:24)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Dunja ja nemam pojma koliko ti imas godina, ja za koji mesec punim 34 [sm=smiley1.gif]

Polovinom godine punim 39 :)

dunja RR -> RE: Kreme za lice (26.2.2015 23:49:41)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Dunja, ja imam kombinovanu kožu, koja vuče na suvu, ali prilično oset__ljivu, tj crveni mi se lesto kada je lose vreme, kad mi padne imunitet....

I jedino što mi odgovara je URIAGE krema bakar cink, koja je inače protiv ojeda za bebe, ali ja to mažem na lice po preporuci dernatologa I ne menjam je već 10 godina, a od nje mi je koža savršeno elastična! Imaju oni baš širok spektar proizvoda koji su namenjeni i zrelijoj koži, ali prilično su skupi, a meni ova odgovara, pa mi se nešto ne menja, a da ne znam kako će mi odgovarati I još da je platim ihahaj....

Ja ti imam 37 ipo[sm=metulj.gif]

Ovako i ja, isto! Otići ću onda na pregled, pa videti da li odgovara ova krema, kad već deluje da imamo sličnu kožu.

I još nešto, da li me ti zezaš za godine??? Ja sam stvarno, ali stvarno mislila da imaš max 25, 26 ..po slikama.
Znači skoro smo pa vršnjakinje, ja trenutno 38 i po :)

Ana RR -> RE: Kreme za lice (26.2.2015 23:55:43)

Da, Suzi, ali ides na onaj ulaz gde nema guzve. Cim udjes I popnes se uz stepenice imas vrata sa leve strane I tu udjes. Ja sam bila kod Dr Milice, mislim da se preziva Markovic. Mlada je I Fina. Na sajtu zavoda mozes naci kojim danima radi ili otidji bilo kad kod nekog drugog.

Secas se da sam se zalila na crvenilo na obrazu, evo to mi se potpuno sredilo. Mislim da bi I tebi odgovarala ta krema ali bolje prvo uradi pregled.

dunja RR -> RE: Kreme za lice (27.2.2015 0:14:50)

Važi, hvala ti Anči [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>