Verus -> RE: Kreme za lice (26.10.2011 12:34:56)
|
Ja sam imala porcelan kozu do neke 22 godine...mislim da je i ovdasnja klima uticala na to (straaaasno vlaznan vazduh). Posle raznih "prirodnih" preparata muz me natera kod dermatologa: 12 meseci sam pila Yasmin bebi pilule da mi sredi hormone (Snelle to pomaze i zenama sa cistama) Prala sam lice sa nekim sredstvom koje ima u sebi cinka i jos nesto (Hm, moram naci tacan naziv) Svako jutro antibiotik krema za lice A svako vece krema Differin (ima retinol u sebi i sredilo mi je i stare oziljke jer obnavlja kozu!) ALI: NEMA dodirivanja lica rukama, NIKAD. Kad se opere lice, blago se tapka peskirom da se osusi. Ishranu nisam menjala (a jela sam sve, sireve cokoladu itd)... Videcu da nadjem naziv ovog za pranje lica, pa mozda nadjes tu nesto slicno po sastavu. I sad mi je koza kuc kuc super, OSIM sto sam dobila neki osip na desnoj strani lica od kada sam trudna....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja bih lice mazala i benzinom i katranom i najgorom hemijom, ako će mi izlečiti bubuljice. Mada, kažu do 27. se bubuljice smatraju normalnom pojavom, znači imam još da giljam[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|