Filadendronka -> RE: Kreme za lice (15.8.2019 21:55:05)
|
Mima, odusevila si me, a to se retko desava! Bravo koliko si informisana! Moja koza je potpuno ista kao kod Pari, jedino imam 10ak godina manje od nje. Gde nabavljas sve ovo, koliko novca je otpilike? Ja obozavam sminku, ali uskoro moram menjati prioritete. IZVORNA PORUKA: MimaKos Pari, pustila sam ti privatnu.poruku.pa.pogledaj u vezi kozmetike.u Americi, sa malom.molbom :)) Da ne bi previse opteretila lice odjednom, moja savet ti je da ODMAH uvedes retinol 0,5 % u skvalanu od The Ordinary brenda, koristis ga samo nocu na cisto suvo lice, kreces prvo svaku drugu noc, pa svaku, i gradis toleranciju. Jedina naucno dokazana supstanca koja smanjuje bore, genijano, a kosta 5 evra! Imas i u Bgu u Metropolitan pafimeriji. Nakon njega mozes hidrantnu kremu, ja licno volim Haushka ruzuni weleda iris, ako ti je koza masnija ili ne volis teze kreme, onda hada labo skin plumping gel kremu koja je sjajna! Ujutru na lice kreni sa vitaminom C u prahu (ali samo u prahu) isto The ordinary koji mozes da mesas sa recimo hada labo kremom, i to pocinjes sa mrvicom i onda povecavas polako. Takodje, savetujem ti da uzmes Noreva facial scrub sa 10 % glikolne kiseline koju koza najbolje podnosi i odgovara vecini, a odlicna je za pocetnike, rezultate ces videti odmah! Koristis je jednom nedeljno, uvece, na suvo lice, ima cestice pa malo protrljas, i ostavis na licu 10 minuta da glikolna deluje,i isperes. Benefita je bezbroj, da ne davim, nadji za glikolnuni videces. Te veceri kada radis piling ne stavljas nista na lice sem kreme za hidrataciju. Spf je obavezan i uzmi neki koji je specijalno za lice, ne mora da bude skup, u nasem DM u imas kremu sa faktorom 50 sensitive za lice, i odlicna je. Ja sam i Dior koristila za lice, ova je bolja, veruj.
|
|
|
|