Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.11.2013 7:53:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke,nisam ni ja pre trudnoće jela voće ali zato u trudnoći nisam znala kad je dosta...najviše sam volela kruške i kivi,ustvari kada se setim u svakoj trudnoći mi se jelo neko drugo voće...u prvoj su to bile kruške,u drugoj jabuke,a u trećoj kivi
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 7.11.2014 12:11:31
|
|
|
|
soni
|
I meni se voce trazi uzas, i jedem a pre trudnoce mi je propadalo kici, mandarine, jabuke.......sad prvo u prodavnici to kupujem....
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 15:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedem umerenije nego sa Unom, dnevno pojedem, krusku, jabuku, oko 500 g jagoda , naparvi limunadu.... Sa Unom mi se vise jelo voce, mislim da sam samo na njemu ziveela
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 15:09:08
|
|
|
|
jess021
|
Um, pratim te u stopu Ja sad, sem jagoda, ne jedem nista od voca. Nista mi se i ne jede.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 15:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Da bas sam malopre mislila kako ce brzo da im prodje sezona, pa da ih pojedem sto vise ali zato jedva cekam, grozdje, breskve, nektarine
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 16:00:21
|
|
|
|
Maraj
|
Ja danas pojela prve breskve ove godine. Lepe su. Socne. Cini mi se 89 din kg
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 16:04:08
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja svaki dan jedem jagode ali ne po pola kg Jela sam breskve i nektarine i super su. Ali jedva cekam lubenicuuuu
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 16:17:52
|
|
|
|
Anoniman
|
ja jos nisam nasla nektarine i breskve
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 16:37:46
|
|
|
|
wivern
|
Cini mi se da je dozvoljen unos voca u trudnoci oko 600g, ne secam se bas najbolje. Samo znam da me je dr prosle godine opomenula jer sam jela po 2kg tresanja dnevno a ne sme zbog secera.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 18:44:02
|
|
|
|
jess021
|
Ja kukam za lubenicom jos od marta
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 19:03:50
|
|
|
|
sonyasha
|
Tema za mene Sa Vojinom sam u trudnoći razbijala voće, bar kilo dnevno! Ali sada me trešnje ubiše, nemam kontrolu-dobro je da su idalje preskupe Ali realno, u trudnoći i prošloj i ovoj najviše prija voće i džank fud
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 20:08:46
|
|
|
|
jess021
|
Sony, i ja bi mogla ziveti na fast foodu Nisam jos jela tresnje ove godine.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 19.5.2015 20:18:36
|
|
|
|
Anoniman
|
sve smo iste, samo brza hrana.... ja cekam dedinu tresnju, vc je pocela da crveni....
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 14:27:40
|
|
|
|
adulence
|
ja sam danas vec pojela 1 kg tresanja,slobodno recite da nisam normalna/...
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 14:36:00
|
|
|
|
Maraj
|
Mrni jako prija voce u trudnoci. Inace pre trudnoce jedva da sam jela voce. Mogla sam da zivim na cokoladi i cokoladnim proizvodima. Sad stvarno jedva jedem slatko al ne unam da l preterujem sa vocem. Danas sam pojela 2 bresjve, 1 bananu i 1 jabuku. Inace praktikujem da pojedem lo 500gr jagoda dnevno....
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 15:56:39
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam sa jagodama zavrsila za ovu godinu, a vala sam ih se i najela. Sutra cu na pijacu po breskve ili kajsije, tresnje, iako mi je patronazna rekla da sad vise jedem povrce nego voce, pa se time i vodim.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 16:06:48
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja kukam za lubenicom jos od marta ja sam lubenicu najvise i jela kad se setim,uvek sam onu najvecu kupovala,i u roku dva dana i pojela
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 18:00:35
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: adulence ja sam danas vec pojela 1 kg tresanja,slobodno recite da nisam normalna/... Jao Adulence e ja ovako vec par dana. Dok ne pojedem ne mogu da stanem. Sva sreca pa dva dana ima da se kupe pa dva nema... ali cim ih vidim kupujem kilogram i jedem
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 21:19:22
|
|
|
|
superm
|
I ja smlatim po kg trešanja. Tešim se time da su one prirodni aspirin i da su zdrave! Jagode moram da kupim i zamrznem dok ih još ima!
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 2.6.2015 21:56:46
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern Cini mi se da je dozvoljen unos voca u trudnoci oko 600g, ne secam se bas najbolje. Samo znam da me je dr prosle godine opomenula jer sam jela po 2kg tresanja dnevno a ne sme zbog secera. Isto sam dobila opomenu pred isključenje. Ukor maltene Ja sam se sa prvom ćerkom u trudnoći razbijala od voća. Dok me dr nije vikao jer sam se gojila brzo i ukinuo mi ga skoro skroz. U druge dvije nism jela ništa, naročito u ovoj sad. Jednu do dvije jabuke dnevno. Inača sam ljubitelj voća baš, baš, to mi je najteže padalo da izbjegavam
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 3.6.2015 7:50:49
|
|
|
|
jess021
|
Kad smo kod tresanja, odoh na pijacu po njih Ne treba preterivati, zbog secera.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 3.4.2016 13:26:05
|
|
|
|
marinic
|
ja konzumiram voce svaki dan i u trudnoci sada a i ranije pre nje, jedem puno voca i raznovrsnog.. mislim da tu nema ogranicenja, jedem koliko mi se jede
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 3.4.2016 15:06:57
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam u prvoj trudnoći jela pomorandže nenormalno a u ove dve konzumirala sam voce ali ne toliko
|
|
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 3.4.2016 21:12:37
|
|
|
|
jess021
|
Meni je dr rekla da ne preterujem sa vocem, jer je neko prepuno secera, npr. grozdje, banane su bas kaloricne i sl.
|
|
RE: Konzumiranje voća u trudnoći - ima li gra... 6.11.2017 19:13:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znala sam da se natrpavam lubenicom kad je bila sezona, i koliko gogd bilo cudno cini mi se da su mi tada krenuli kg U zadnje vreme jedem dosta banana, citruse slabije, jedem bobicasto voce i jabuke i kruske.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?