Nena81 -> RE: Kucni budzet (6.7.2010 15:31:17)
|
Joj drage moje a da vam ja posaljem mm da vam kaze kako mi izguramo mesec sa njegovom platom. Citajuci ovo prosto me sramota da kazem da neznam kako on to postize, majke mi kao da ima carobni stapic. Kupovinu je on preuzeo na sebe od kako sam se II put porodila, sam napravi spisak po kuci sta treba i toliko se izvestio u tome, da mu stvarno skidam kapu. Glavnu nabavku jednom nedeljno idemo u Tempo za sada nam je najjeftiniji, kao sto kaze SM njihova marka premia, od sirnih namaza, do tecnog sapuna. Meso U matijevicu, mada kupimo sa mojima po pola celo tele il sl pa sve to stoji kod njih u zamrzivacu pa mi mama salje po potrebi, jer mi ovde nemamo gde to da drzimo,a i brate mili tamo u selu znas od koga i kakvo meso kupujes. Mama mi sprema sokove i kompote za decu, ja ovde kupim secer, brasno ulje, pa nam to dodje kao neka robna razmena, jer samo flasa ulja u lokalnim prodavnicama je oko 140din, a ja sam u tempu placala 70-80din. Nama je najveca stavka kirija + racuni 10.000. tako da nam od plate ostane 15.000 za mesec dana. Izvlace nas putovanja mm, van srbije po 50e dnevnica, sluzbeni auto koji mozemo da koristimo u privatne svrhe...i ono malo ustedjevine krckamo polako..dokle ce nam imati sam bog zna. Zato ja sad uveliko razmisljam da dam decu u vrtic i ja da pocnem da radim. Samo nas zezz sto nisu primljeni u drzavni pa cemo najverovatnije morati u privatni [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|