Anoniman -> RE: Kucni budzet (12.7.2010 12:02:02)
|
Tasho , ja mislim da ti nije ni imao ko popuniti anketu , u smislu da na sajtu nemaš podatke a ni osobe koje primaju taj minimalac ... Gledala sam malopre temu "odakle ste" i shvatila da većina članica ovog foruma živi i radi u Vojvodini , Beogradu i uopšte severnoj i srednjoj Srbiji , gde se , po ovoj gornjoj anketi (staroj 4 godine) vidi da za tu oblast važi pravilo da imaju nešto veća primanja . Jako malo je žena iz južne Srbije , iz unutrašnjosti , tj veoma je malo žena iz te oblastio da bi dobili zaista realnu sliku o primanjima i načinu organizacije u tim porodicama . Verovatno je to zato što su primanja zaista niska pa je internet luksuz , a i žene su samim tim uskraćene za taj vid informisanja ( ne bih nikog da uvredim , pričam prema informacijama od drugarice koja je do skoro živela u Vranju i radila za 10 000 , devojka nema pojma ni šta je računar a kamoli šta je e- mail , forum , sajt ili sl.- sama to priznaje ) . Ne kažem da su žene iz tih krajeva "zaostale" , nego se jednostavno prinuđene da "prekrajaju" taj svoj minimalac , pa im je internet luksuz i Špansko selo . Imam rodbine i prijatelja u svim krajevima , i uvek kad me zove neko sa juga žali se kako "sve pare odoše u Beograd" . Moj otac živi u Sjenici , znate gde je to , i tam o kao da je vreme stalo pre 20 godina , što se tiče i života , a i finasijskog boljitka . Moj otac , kao profesor , ima smešnu platu , dok njegov kolega u struci u Novom Sadu ima duplo veću . Po kojoj logici - pojma nemam ...
|
|
|
|