red3lilu -> RE: Depilacija vs brijanje (9.8.2012 11:52:21)
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ja depilirams sve - ruke, noge, prepone, ali pazuh ne bih dirala. Mada su mi par puta nedovoljno stručna lica depilirala prepone, pa sam posle mučila muku sa Bartolinijevom žlezdom. Minna, a šta radiš kad nakon depilacije krenu dlake, ali nisu dovoljno duge za ponovnu depilaciju? Meni ovo baš pravi problem, pa moram da se brijem, a pošto mi je koža užasno osetljiva....uh, muke žive. I da, i ja moram da koristim muške brijače, mnogo su bolji nego ženski, manje se isečem njima. Iako se brijem, jer nema svrhe da bacam pare na depilacije jer mi dlake jako brzo rastu i izgledaju potpuno isto, ne stanjuju se ili proređuju, uvek me je nervirao period između, kada izrastu dovoljno da se primete a nedovoljno da se mogu počupati ili ih moram obrijati.. Ruke sam poštedela, ostalo ide dole[sm=smiley36.gif] Mene je inače hirurg savetovao da ni slučajno ne brijem dlake ispod pazuha već da ih depiliram[sm=zmeden.gif]... Kad sam bila mlađa imala sam nekoliko puta urasle dlačice ispod pazuha nakon brijanja koje su mi se upalile, jer je koža tamo zbog znoja i prevoja osetljivija, pa se inficiralo jer brijanjem se oštećuje i taj gornji sloj kože, pa još kada se doda antiprespirant na sve to...Muku sam mučila sa uplaom limfnih ispod pazuha zbog toga...
|
|
|
|