choopa choops -> RE: Depilacija vs brijanje (29.5.2016 0:37:18)
|
Dakle, operacija uspjela-pacijent umro [sm=smiley36.gif] Šalim se. Evo probala sam noćas. Imam neki očajan vosak za depilaciju lica (Čupko, nekada je bio baš dobar, ali posljednjih par puta kad sam ga kupila nije nešto). tako da ako neko ima da preporuči voak za depilaciju, neka napiše. Elem, skoro da me uopšte nije boljelo. Još sam i dobila danas pa je to ja msilim uticalo na tu "bol". Ali sve u svemu, mene to ne boli. Mnoooogo manje nego prepone. E sad, pošto je kažem neki bzvz vosak, koji kad je dovoljno tečan je mnogo vruć, a kad se ohladi onda se brzo stisne i baš ne valja. Uspjela sam da skinem baš fino, mada je ostalo malo, ali neću da se igram sad da potežem da ne iziritairam previše, pa ću kasnije ili ujutru to malo što je ostalo. Namazala sam poslije domaćim maslinovim uljem i odmah je crvenilo splasnulo. Vidjećemo kako će se koža dalje ponašat i da li će mi urastata dlake, jer sam sklona tome nažalost [sm=smiley13.gif] I ja se depiliram sa šećernom pastom kad god stignem i od nje mi po nogama najmanje urastaju dlake. Ali ovo ne bih mogla da uhvatim, trebalo bi ih dobrano pusti[sm=smiley36.gif]t za šećernu pastu. Drugačije je sa nogama. Javljam dalje kako bude išlo sa depilacijom.
|
|
|
|