choopa choops -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2016 14:31:31)
|
Kojim crnim depilatorom, mislim da bih ja umrla [sm=smiley36.gif] Ja sam skidala toplim voskom jer najboljehvata, mada mislim da bi najlakše bilo hladnim sa trakama, ali trebae bi biti malo duže, a ne mogu to sebi da dozvolim [sm=jezicek.gif] Prvo dobro operem pazuhe, osušim, nanesem malo pudera, očistim i onda idem malo po malo. Istom rukom koju depiliram, malo zatgnem kožu, da bih lakše povukla. Tražila sam uputstva na netu, sad ću da nađem da ti postavim. Prvi ut sam se preznajala pakleno od straha [sm=smiley36.gif] pa sam morala da upalim klimu, a poželjno bi bilo i recimo fenom na hladno da duva ispod. I češće sam morala da puderišem. Nakon depilacije sam malo prebrisala alkoholom, pa namazala domaćim maslinovim uljem (za njega sam tek nedavno provalila da mi je najbolje za poslije depilacije). Ne znam, ako imaš gdje, možda ne bi bilo loše da prvi put odeš u salon. Ja nisam imala vremena, i mrzi me to zakazivanje, dok ja nađem termin, pa vidim ko će njih da čuva, tamte,vamte nikad u dom. Pa sam zato sama. Kažem, ja sam zadovoljna, sad samo da molim Boga da mi ne počnu urastat dlake i to je to.
|
|
|
|