RE: Depilacija vs brijanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Duškić -> RE: Depilacija vs brijanje (15.6.2017 23:36:50)

Imam i ja depilator, ali ga sad vise ne koristim. Niti mogu izdrzati bol, jedino da se napijem..Mada i ne stizem. Samo brijanje i to brzinski da sto pre zagrlim krevetic [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 0:09:08)

Ja imam električni brijač već godinama, ekstra je.
Jeste da se koristi malo češće nego brijač jer ne može da odseče dlake kao brijač ali ne iritira kožu, ne treba mu ni pena ni voda, zum i gotovo!

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 11:39:55)

Ivana i Mariya, posto ste probale obe varjante, da li bi pre trake sa voskom ili epilator za depilaciju ruku? Imam epilator, ali nesto razmišljam mozda je ovo sa trakama bolje.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 11:59:06)

Sanjalice, ja sam pre za trake.
Aj dodji na kafu, skinucu ti dlake sa trakama za pet minuta :)

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 12:04:22)

Ivana, da znas da bi to bilo dobro. Bas razmisljam kako cu sama sa trakama, kad jedva i brkove skinem [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 12:22:13)

Samo prve trake malo bole. Zalepi traku, i cimni naglo, u suprotnom rastu dlake.

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 12:28:08)

Ja nekad sama depiliram i prepone. Za noge koristim depilator i to neki stari Braunov koji se čuje kao traktor [sm=smiley36.gif], na rukama nemam ništa. Noge samo do kolena, na butinama nemam dlake. Koristila sam Weet, sad ima Lycia ili kako se već zovu i meni je to sve isto.

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 12:29:03)

Znam ja kako treba. Zalepim, ali kad treba da povucem [sm=zz_hot.gif]

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 12:36:07)

Ana, meni su Lucya slabije od Veeta.
Sanjalice,odvrni muziku i djuskaj [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 14:03:32)

Ivana, hmm.... ne znam dal ce mi to pomoći. Ali svakako ću probati. Meni su dlake na rukama slabe, kontam neće puno boleti.

Mariya -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 21:48:08)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ivana i Mariya, posto ste probale obe varjante, da li bi pre trake sa voskom ili epilator za depilaciju ruku? Imam epilator, ali nesto razmišljam mozda je ovo sa trakama bolje.

Trake!!
Meni je taj epilator mučenje, on ide lagano i čupka, a traka odjednom skida puno pa je mnogo brže. Epilator mi je kao slow and painfull death [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (16.6.2017 22:14:23)

Onda cu probati trake definitivno.
I meni je epilator mučenje. Čini mi se da dosta ispreskačem jer me boli pa što pre da završim. Inače,posle epilatora na rukama mi urastaju dlake. Možda sa trakama neće, ili bar manje.

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (22.6.2017 14:14:24)

Kupila veet trake. Na njima ne pise da je bas za ruke, nego za telo, a nacrtane noge. Valjda ce biti ok.
Jos samo da se ocerupam.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (22.6.2017 15:58:07)

Da, da, to su te trake. Javi kad se ocerupas [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Depilacija vs brijanje (22.6.2017 16:29:20)

Jaaao dobro me podseti moram da se depiliram uskoro [sm=jezicek.gif]

Milena18 -> RE: Depilacija vs brijanje (22.6.2017 21:28:58)

I ja sam malopre uzela Veet trake da sredim noge. Inače često koristim i brijač jer imam jako malo dlaka, čini mi se kad bih imala malo vremena mogla bih i pincetom da ih iščupam koliko ih je malo [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Depilacija vs brijanje (23.6.2017 7:40:46)

Milena da ti dam pola 😂

Duškić -> RE: Depilacija vs brijanje (23.6.2017 8:08:41)

Milena, koliko si ti srecna..Ja bas mrzim da se cupkam..hm[sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (23.6.2017 9:21:37)

IZVORNA PORUKA: Milena18

I ja sam malopre uzela Veet trake da sredim noge. Inače često koristim i brijač jer imam jako malo dlaka, čini mi se kad bih imala malo vremena mogla bih i pincetom da ih iščupam koliko ih je malo [sm=smiley36.gif]

Isto [sm=smiley36.gif] moja kozmetičarka kaže da se odmori uz mene [sm=smiley36.gif] na rukama nemam ni dlačicu, noge depiliram samo do kolena, i prepone naravno.

Milena18 -> RE: Depilacija vs brijanje (23.6.2017 21:34:42)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Milena da ti dam pola 😂

Emice, ako to uključuje i pola kose i obrva, onda može [sm=jezicek.gif]
I ja isto na rukama nemam, a ni na butinama, tako da sam sa te strane srećna.
Sinoć sam se izdepilirala, super su mi ove trake, malo se samo zacrvenelo na nekim mestima, ali brzo je prošlo.

mali_mis -> RE: Depilacija vs brijanje (24.6.2017 22:19:14)

Ja nekako i dalje preferiram kasapljenje brijacem [sm=smiley36.gif] Ajd sto se iskasapim, nego pola ispromasujem [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Depilacija vs brijanje (24.6.2017 22:23:44)

Noge brijačem jer ja (ali stvarno) jedva da imam neke dlake po nogama.[sm=ribica.gif] depilacija-brazilka godinama😃 Ruke,nemam šta...i to je to😃

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (25.6.2017 9:09:31)

Sinoć sam se čupala. Uopšte nije bilo bolno. Jedino sam malo
ispreskakala jer mi se spavalo.
Depilirala sam ruke do laktova i gornji deo nogu. Malo prepone, jer idem danas na bazen. I bas bas sam zadovoljna. Cini mi se da bih i prepone mogla bez problema.
Inače, posle toga sam poprskala oktanisept i crvenilo je odmah prošlo. E sad da li će urastati dlake, videćemo.

Tatjana.87 -> RE: Depilacija vs brijanje (15.9.2017 11:43:11)

U Liliju ima da se kupi fenomenalna stvar,za depilaciju zove se Lidera u pitanju je prah koji se meša sa vodom,mogu reći da je odlično, nije bolno i nema onog spec. Mirisa kao što imaju kreme za depilaciju. Spasila me je i u trudnoći, bukvalno namažem posle pet minuta pod tuš i kao nova mada sreća pa i nemam tako jake dlačice [sm=smiley36.gif]

AnaTamara -> RE: Depilacija vs brijanje (15.9.2017 12:44:41)

Samo brijac...hvala Bogu imam vrlo malo dlacica i one su svetle i ne primecuju se uopste.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>