RE: Depilacija vs brijanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 17:27:41)

Videla. Ne piše mililitraža, moram proveriti. Verovatno ima i u Dm-u.
Misliš da sve one patrone od 150+ din pašu u bilo koji aparat?

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 18:43:41)

Verovatno ima i u DM-u, ali znam da sigurno ima u Lilly-u, vidjala sam ih. Da, odgovaraju patrone od 100 ml. Uostalom, na licu mesta mozes proveriti jer imaju i patrone od 100 ml [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:16:56)

Bas ste me zainteresovale sada za ovaj aparat.

Razmisljam da li bih mogla sama sebi da uradim brazilku[sm=zmeden.gif] Kad budem trebala da povucem zadrhtace mi ruka [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:21:25)

Sanjalice, meni uvek drhti ruka kad se depiliram[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:26:13)

Sanjalice, prvi potez je malo zastrašujuć, posle ide lako [sm=smiley36.gif] čašu vina pored sebe i lagano [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:44:24)

I ja sam se bas sad zagrejala.
Znaci ne trebaju mi trake? Kada se nanese vosak satim aparatom, ne stavljaju se trake preko? Samo se vosak povuce jel tako? I ako kupim taj od 1300 aparat, jel mogu onda da narucim te patrone od 150 din za njega? Jel pašu?

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:52:56)

Maraj, mislim da se stavlja traka.

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 19:59:23)

Ja sam uzela aparat marke veet,tako nesto cise seni ne secam.
Bas kada je izasao,posle sam skroz prestala da ga koristim osim kad izmedju trajne i obicne mora jedna depilacija.

Trake moraju da se koriste za one koji nisu vesti sa povlacenjem voska.Trake uzimam u parfemeriji 100komada oko 70/80dinara.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 22:12:34)

Moraju trake. Ja stvarno nisam nikoga videla ko radi sa hladnim voskom da moze bez traka. Naneses vosak, zalepis traku preko, protrljas rukama i cimnes u smeru suprotnom od rasta dlake. Jednu traku mozes par puta lepiti na vosak i skidati dlake.
Da, najbitnije je uzeti univerzalan aparat, pod njim mislim na ovaj sto idu u njega patrone od 100 ml (koje kostaju oko 150 din u Lilly-u, dm-u, parfimerijama, na netu...) Njih ima kupiti svuda, kao i traka. Maraj, stavih link u poslednjem postu na prethodnoj strani aparata u Lilly-u.

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (5.1.2018 23:41:54)

Ivana jedna zenska koja me je depilirala.[sm=smiley36.gif]
Ne koristi trake uopste.Ja sam probala pa zavrsila sa podlivom.

A imate patrone online po 85 din,zelene.Meni su se najbolje pokazali.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 0:13:34)

Hladni vosak je jako tanak i ja, prva, ne bih imala živaca da pokusavam da ga skinem bez trake.
Ja uvek koristim patrone sa voskom za normalnu kožu, uglavnom je vosak zlatne boje.

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 0:22:25)

Meni je trakama lakse.Necu da razmisljam da li cu zavrsiti u podlivima ili sva ulepljena.Sto mi se desavalo[sm=smiley36.gif]
A inace,ako se desi da nemam tracice,isecem nesto pamucno.
Odradi posao

Probala sam neki zuti,al se ne secam kakav je bio.
U Primi sam uzimala ranije te patrone.

Mislila sam da probam lilly robnu marku.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 9:41:21)

Ova patrona što je pola istrosena je iz Lilly-a[sm=smiley36.gif]
Topli vosak se skida rukom, hladni trakicama i tu kod mene nema dvoumljenja [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 21:56:16)

Ivana, bila sam danas u Lilly-u i dopuna za Weet aparat je 1299 din (50ml). To je baš mnogo, *ebao ih Weet. Nisam bila pri lovi pa nisam kupila nikakav aparat, kad potrošim trakice kupiću. Btw, poslednji put kada sam kupovala trakice kupim one welnea ili tako nešto, i ne sviđaju mi se. Lycia su mnogo bolje.

emicaa -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 22:27:54)

ja sad gledala na stranici od dm-a.Ima neki aparatic za 14e i dopuna za 6-7e.Isto 50 ml.Meni to ne djeluje mnogo.Koliko dugo moze trajati jedno punjenje.Uzmite u obzir da nemam duge noge [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 22:34:46)

Anci, stvarno sam u cudu, ne mogu da verujem da toliko kosta.
Emice, bolje da uzmes ovde kad dodjes, jeftinije su patrone. Mislim da sa tom jednom od 50 ml mozes jednom uraditi noge.

emicaa -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 22:45:55)

a koliko dugo budes bez dlaka?jel se trake kupuju posebno?
Vidjela sam i onaj aparatic za topli vosak,jel to iko isprobao

Ana RR -> RE: Depilacija vs brijanje (6.1.2018 23:27:32)

Meni izrastu taman za vreme ciklusa. Ako se koja provuče ranije pincetom je sredim.

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (7.1.2018 1:02:44)

A onaj aparat velnea?On mi deluje povoljno.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (7.1.2018 6:40:03)

Emi, ja se depiliram jednom posle mens, kao i Anci. Pa tih dana budem najdlakavija. Sto se duze (mesecima na primer) depiliras dlake se proredjuju, istanjuju pa si samim tim duze bez dlaka. Mada je to sve individualno. Ne znam na koji aparat mislis sa toplim voskom.
Dajte link i ti i Nevena :)

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (7.1.2018 13:46:33)

Ivana,lilly ima online prodaju,samo kucaj aparat za depilaciju.Meni izlazi tri modela.
A Veet ima na Banjici i na Bulevaru.Ona radnja sa oduzetom carinskom robom.
Kosta 650 dinara i slagacu vas sad,mislim da se dobija 2 patrone.
Ima u ove radnje po 4 kutije.

IvanaSK RR -> RE: Depilacija vs brijanje (7.1.2018 16:55:24)

Svejedno mi je mnogo i za dve patrone kad vec ove od 100 ml kostaju oko 150 din.
Stavila sam link aparata iz Lilly-a, njega drugarica ima godinama.

MamaNecaVo -> RE: Depilacija vs brijanje (7.1.2018 18:04:45)

Koliko ti traje ta jedna patrona?
Mislim ja ih placam po 80din tako nesto,ra cena mi je u glavi 80/85/70 pa je zanemarljiva stavka.S tim sto aparat ukljucujem bukvalno jednom u tri meseca.

Tatjana.87 -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2018 14:25:08)

Ja koristim Lidera prah koji se razmuti sa vodom, namaze se u kadi, sacekam nekih pet do sedam minuta
I sa vodom i onom pufnom za kupanje sve dlacice nestanu,a i dugo traje efekat.

mama Jo -> RE: Depilacija vs brijanje (21.2.2018 3:29:36)

Pevi put cujem za taj prah, ali deluje bas super... ja sam par puta koristila kremu za depilaciju, ali sam skontala da je efekat kao brijanje jer vrlo brzo dlacice ponovo izniknu...
Ja sam uvek pre za depilaciju, kad bi postojao jedan tretman da ih sve uklonim rado bih ga probala...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>