vukosava -> RE: Depilacija vs brijanje (15.6.2012 11:06:18)
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Da li neko uopste uspe da se obrije dole skroz,skroz,?I pri tom da se ne iskasapi?Ako ima neko neka mi kaze koji brijac koristi?Veceras sam se opet brijala uzas....sutra ocekujem alergiju mada sam se namazala i kremom i stavila talk... Apsolutno. Mada sumnjam u devetom mesecu da je to lako izvesti sama. Mozda da probas uz pomoc ogledala, da sednes nekako negde (da te ne savetujem lude akcije pa da se skrshish negde toliko trudna - ja bi obicno sela na kadu sa jedne strane, stavila nogu tamo kod cesme i krenula na zadatu operaciju, bitno je da si stabilna i da vidis regiju dobro da se ne bi posekla - mnoge zene daju muzevima da obave tu akciju). Nemoj uzimati muske brijace oni su ostriji jer su za musku bradu (guscu i jacu). Nabavi one zenske. Imas one nabudzene skupe sa menjanjima, alojom dza bu ili one obicne jeftinije sto su vise u pakovanju pa menjas cesce. Ja bi ti preporucila neki brijac koji nije bas preterano ostar za tu regiju. Nabudzeni skuplji - moras da kupujes ove uloske sto se menjaju [img]http://www.gillettevenus.com/en_US/promotions/closeness_guaranteed/images/product.png[/img] Jeftiniji, pogodniji da ih menjas cesce ali za zene (znaci tuplji od muskih i imaju manje ovih nozeva): [img]http://www.kupinanetu.rs/images/uploads/large/bic/zenski_brijaci/bic_twin_lady_l.jpg[/img] Ja ti preporucujem da se mazes ili kremom ili talkom, ne sa oboje (moja preferenca je bebi puder. kremu koza upije i zatvori pore a puder ostaje tu jer je to prah ustvari i koza je suvlja i ne tare se posle). I po vrucinama u toku dana ako se oznojis, malo to operi vodom, obrisi i opet stavi puder, promeni ves. Pred porodjaj se garant znojis pojacano a i leto je. Ja sam se poradjala u decembru a secam se da mi je bilo non stop vrucina u devetom mesecu bez obzira na minus napolju, mogu misliti kako bi mi bilo sad u leto. I naravno - ne pritiskaj nimalo i nadji pravi ugao da se ne iskasapis. Tu je obicno meksa koza i manje ravno nego na listovima pa oprezno.
|
|
|
|