RE: Depilacija vs brijanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Mariya -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 0:46:43)

Ja baš i nisam nešto preterano dlakava, niti su tamne niti su jake, tako da sam kupila sebi električni brijač, ma milina! radije ću svaka 2-3 dana sa njim, nego da trpim bolove od čupanja voskom, jooj, evo naježila sam se od pomisli, kad se samo setim kakav je to bol..

Mariya -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 0:48:40)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

tu i tamo se dohvatim depilacije i da mi nanu naninu, preznojim se i preplacem a o kletvama da i ne pricam [sm=smiley22.gif]
brijac radi posao, kratko traje ali me bar ne boli.

E na to sam mislila[sm=jezicek.gif] A elktrični mi je super jer nema kvašenja, pene ili bilo kakvog nereda.

Anoniman -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 0:49:19)

koliko znam, epilacija mora da se ponovi 3x da bi uspela.
ja htela pre par godina, ali nisam imala te pare ni u najavi!

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 11:05:07)

Devojke jedno pitanje,kupila sam elektricni depilator ili epilator kak god,ali sad mi sestra rece da on nije preporucljiv jer moze da izazove kontrakcije[sm=zmeden.gif]...depil kremu ne koristim od kad sam trudna zbog hemikalija,da idem na depilaciju voskom plasim se zaraze a brijanje ne dolazi u obzir jer su u pitanju ruke[sm=smiley1.gif]....tako da sam prilicno u pat poziciji ne znam da li da kupim neki vosak pa sama?![sm=zmeden.gif]Vase misljenje...

Bebilina -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 12:18:12)

Idem najcesce u salon na depilaciju. Kad ne stignem sredim svojim depilatorom noge i ruke, prepone ne jer radim brazilsku i to ne bih nikad sama. Za obrve idem na threading.
Planiram trajnu epilaciju kada budem izradjala svu decicu jer navodno u trudnici se mogu vratiti.

Anoniman -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 12:23:44)

Godinama nisam uradila sama nista , cak ni nokte ne secem sama jer ako to uradim unakazim se , potpuno sam nesposobna za ta uredjivanja , prepustam se kozmeticarki

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (16.2.2012 14:05:03)

Jednom sam otisla na manikir i zakacila mi je zanokticu koja je prokrvarila ..momentalno sam pomisla na hepatitise i ostala sr...koja je mogla da mi prenese tako...cisto sumnjam da bas revnosno dezinfikuju pribor..od tada ne idem kod kozmeticara,pa sve moram sama posto sam hipohondar[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 12:52:41)

Ti nosi svoj pribor [sm=smiley36.gif]

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 13:28:56)

Nije meni problem,bolje sredim nokte od njih,praksa..[sm=smiley36.gif],samo mi je sad problem ta depilacija ruku ....cini mi se kada je i u pitanju hladan vosak one na onom aparaticu koriste isti onaj deo kojim nanose vosak,za svakog?Ili Menjaju?Stvarno ne znam..[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 13:34:08)

izdepiliraj elektricnim depilatorom
moje dlake na rukama su mekane , svetle i retke
i za desetak minuta ruke ko bebina gooza

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 13:58:44)

Sestra mi je dr.i rekla mi je da elektricni dep.moze da izazove kontrakcije[sm=zmeden.gif],a ja ga bas kupila kad sam ostala trudna...Ne znam da li ti je neko tako nesto rekao?

Olga75 -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 14:48:29)

e pa onda slusaj sestru i brijac u ruke [sm=smiley1.gif]
kad sam bila trudna nisam imala nesto puno dlaka , obrijala sam se mozda dva puta kroz celu trudnocu

Sanjica26 RR -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 14:49:43)

E, da sam znala ranije, pa da uzmem na vreme depilator u ruke[sm=smiley36.gif] Znam za sledeci put.[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 14:57:13)

Ja ne koristim el. dep. mene to mnogo cupa,vise me boli nego trakama.Tokom trudnoce se samo brijem sem ruku,nijh depiliram.A kada nisam trudna onda depiliram i bikini zonu a noge brijem uvek ne mogu podneti,puno me boli...A koristim vosak bez trakica,namazes ga i on se stvrdne i tako ga otkines...kao gips...

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 15:18:55)

Najbolja stvar je depil krema ali u trudnoci nije preporucljiva,na moju zalost....[sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 15:21:32)

pa kolike su majku mu te dlake ? uzmi brijac i izbrij se , kad se porodis i prodju lohije idi u salon i izdepiliraj se

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 15:25:29)

Ne mogu ruke da brijem,noge nisu problem,,,nisam cula da neko brije ruke,cele ruke?!

Olga75 -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 15:32:45)

mislis podlaktice ? nije valjda da treba i nadlaktice da brijes ?
mada u trudnoci je sve moguce [sm=smiley24.gif]
nemoj da se opterecujes time , sad ce porodjaj , par meseci posle toga sve se vraca u normalu pa mozes da depiliras ruke kako si navikla pre trudnoce

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (19.2.2012 15:43:59)

Cele ruke[sm=smiley1.gif]oduvek depiliram....nije se pojacala maljavost u trudnoci takva sam od puberteta...imala sam deciji ekcem kao beba i mackali su me kortikosteroidima sto je rezultiralo mojom pojacanom maljavoscu...e sad mi nije frka posto je zima ali sa lepim vremenom moram skinuti ovo cudo sa ruku,kako znam,videcu sta cu....

Anoniman -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 8:45:43)

Mislim da preterujes [sm=smiley1.gif] Idi i sredi se , ne filozofiraj oko dlaka toliko [sm=smiley36.gif] Kontrakcije mislim da moze da izazove ako skidas bikini zonu , ne znam kakve veze bi imale ocupane ruke sa kontrakcijama .

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 18:45:37)

Mozda..ali i u samom uputstvu pise da se ne upotrebljava u trudnoci elektricni dep.,pa sam htela da vidim ima li ko kakvu informaciju posto svaki put zaboravim da pitam dr....znas meni je ovo prva trudnoca i verovatno poslednja tako da i ako preterujem preterujem sa debelim razlogom da posle ne bih krivila sopstveno ne znanje i ne zainteresovanost ako se ista lose desi....a veruj mi ruke su mi grozne,imala sam ekcem kao beba mazali me kortikosteroidima i sad sam ko pokretni zbun,sto nije poroblem van trudnoce ali sad nesto nijedna opcija mi ne odgovara i besna sam zbog toga a prolece i toplo vreme dolazi..

nenja22 -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 18:53:34)

ja se u trudnoći uredno čupkala el.depilatorm kao i inače. doduše, meni su u trudnoći dlake bile neuporedivo tanje i ređe i sporije rasle, eh ti dani... a čula sam za to oko kontrakcija, ali mislim da sam negde i našla objašnjenje da nije da se dešavaju kontrakcije same od sebe, nego kod žena koje su osetljivije na bol, pa ako im to izaziva trzanje, da onda to poseldično može da izazove i kontrakcije...ili tako nešto već, ne sećam se baš najbolje, a malo mi se čini da lupetam, sad ovo kad pročitam [sm=smiley29.gif]

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 18:57:53)

ma ne lupetas jeste nesto u tom smislu ,ne bi dzabe napisali i u samom uputstvu za elektricni dep.da nije preporucljiva upotreba u trudnoci,a ja ga bas kupila da zamenim depil kremu posto je to kao hemija pa kontam moze vise da skodi...

MicinaMama -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 19:01:53)

Ja i ne znam kako vasne boli puno el.depilator...mene to uzasno cupa,uhja sam maljava pravo i svugde[sm=smiley36.gif].Samo sto su kod mene plave dlake pa se i ne vide toliko...kod mene nisu guste dlacice nego duge,zato mi je lakse trakama da ocupam od jednom nego el.depilatorom na sitno.Ja bikini zonu ne cupam u trudnoci ali ruke da,u opste se ne naprezem,niti me to tako boli.

Sanchy -> RE: Depilacija vs brijanje (20.2.2012 19:07:18)

ja sam crnka a dlake su mi crne,jake i duge...pa sad mozes da zamislis ...depil krema me je spasavala sto se ruku tice i vrata a sada ne znam sta cu,kupila taj elektricni dep.i jeste boli ko djavo,uzas ali bila sam spremna na to,onda cujem da mogu da dobijem kontrakcije ,odem kupim te trake sa voskom..meni pola dlaka ostane na rukama ,ma dva sata sam se mucila i napravila jos gori uzas po rukama...u kozmeticke salone ne idem jer se plasim zaraze i bas sam se smorila...ako mozes da mi predlozis te vosak trake koje ti koristis mozda sam ja kupila neke lose[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>