Cunce -> RE: Facebook (12.6.2012 23:41:43)
|
Taman sam imala pitanje vezano za ovaj sajt, pa naeteh na temu jer je aktivna [sm=smiley36.gif] Odmah da se pravdam da tamo visim samo zato što sam se odselila prilično daleko, pa sam na taj način u kontaktu sa sestrama i par prijatelja [sm=smiley1.gif] I zato što sam tamo napravila stranicu za prodaju nakita, no to nije bitno. Mene zanimaju mamice koje su se porodile: U čemu je fora kačenja slika bebica u svim mogućim pozama, situacijama.. (od onih sa kupanja do onih gde se klinci bukvalno nameštaju u položaj u koji ih neko želi uslikati, grrrr)? I ta pomama da se odmah nakon izlaska iz porodilišta za profilnu i kaver fotografiju stavlja bebac? Šta, više mama nema identitet nego je beba jedino bitna i beba je glavna i bebi se treba podrediti maksimalno? (da ne ispadnem sad odvratna, kontam da kad bebac dođe, sve se vrti oko njega i svi ga vole, maze, paze i treba). [sm=smiley1.gif] Nego nije meni toliko do toga šta će neko kačiti, pa meni je profilna slika dečiji (govorim o stilu, ja sam ga odradila) crtež koji prikazuje moju porodicu, pa me neko može zato napasti.. [sm=smiley36.gif] Nego ježim se tako tih bebinih slika na sve strane, pa nije vam to lutka! Ja čak nisam htela da kačim ni slike svoje kuce jer mi ne može reći ima li nešto protiv, a ni dragog jer znam da ne voli [sm=smiley1.gif] Tako i za bebu, kad poraste, pa nek otvara profil i stavlja svoje slike, zašto bih ja to činila umesto nje? Ko hoće da vidi bebu, nek dođe da je vidi (jedino ako baš nema šanse, može se poslati mejlom slika, mada ni ta ideja mi nije baš najdivnija). Ne znam, primetih ovaj sindrom kod SVAKE prijateljice koja se porodila, a posle im je kriv đavo kad slike dospeju kod onih kod kojih ne treba, ipak je internet široko polje puno manijaka.. ne znam ni sama.
|
|
|
|