vukosava -> RE: Facebook (16.5.2012 15:50:03)
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pa hoce to nekad kad je npr. neki tvoj prijatelj komentarsiao nekog i tebi izbaci i ti kliknes i udjes u album i vidis tudje slike Ova sto je meni gledala slike nema nikakvih dodirnih tacaka samnom,ni jednog zajednickog prijatelja,ma nista Mozes da podesis svaki album i svaku sliku da ti vide samo prijatelji. Ili korak dalje od toga, napravis grupu ljudi i samo njoj dozvolis da gleda te slike. Meni su tako podesene sve slike na fejsu, samo koga tacno ja stavim moze da ih vidi. Liliana: deinstaliraj internet pretrazivac ili probaj da otvoris drugi. Npr. klikni IZVORNA PORUKA: lanajelena Jedno pitanjce ...kad kliknem na jednu clanicu sa rr stoji mi da nismo vise prijatelji a izlaze mi njene slike,sta je komentarisala[sm=zmeden.gif],ako me je ona obrisala ok ali ne bi volela da misli da sam je ja obrisala [sm=smiley13.gif] Ona garant ima u podesavanju za to ko moze da joj gleda slike "Friends of my friends". Imas da kliknes na "home" sa desne strane gde ti se pojavi vesti od nje - ne prati sadrzaje od te osobe nesto tako... IZVORNA PORUKA: Nada RR Ne znam LJ za to ali mi se desava isto nesto cudno . Kada posaljem nekom req. , taj request ide i njegovim prijateljima pa mi stizu notifikacije da su me prihvatili neki ljudi za koje nikad nisam cula [sm=zmeden.gif] Zato sto fejsbuk daje preporuke ljudima za dodavanje prijatelja. Iskacu desno gore cini mi se dok si na "home". IZVORNA PORUKA: viking RR Žene, kako da nađem opciju da neki ljudi, iako su mi prijatelji, ne vide šta postavljam? Dodaj ih u grupu "limited profile" i kad idi u "privacy settings" i podesi da ti razne stvari ne vide ti sto su u "limited profile". IZVORNA PORUKA: viking RR Aj sad ću da pogledam, Imam jednu što me mnogo nervira tj. imam osećaj da me špijunira, a znamo se dobro godinama i viđam je često, ne mogu da je izbrišem sa liste. Fala! Mozes, ima fora da je i prijavis za uznemiravanje fejsu.
|
|
|
|