Cunce -> RE: Facebook (13.6.2012 16:00:15)
|
Uostalom, i moja mama je jako daleko, ali kad je već u stanju, ima da dođe i da vidi unuka, a ne da traži slike jer ih sigurno neće dobiti [sm=smiley36.gif] A za ostalo, ja sam se dosta izolovala još kad sam upisala faks jer sam i tad otišla daleko, a sad još dalje [sm=smiley36.gif] Zato ću i da brišem profil, ima mnogo onih koji mi ne bi pali na pamet i ne bi trebalo, a nalećem na njih stalno na FB-u [sm=smiley36.gif] Malo pravih prijatelja imam i njih ću odvići od lenjosti "daj sliku, mogu da dođem, ali ovako lakše". Ne, ako im je stalo do mene, ako su zdravi i mogu da isfinansiraju put do ovamo koji i nije toliko skup, doći će da vide bebu. A kad bebac malo poraste, ići ćemo i mi kod njih. Jednostavno hoću da živim u realnom svetu, ne u virtuelnom. A forum mi, opet, služi da učim na tuđim greškama, ali i da pišem svoje kako bi neko drugi mogao to isto da uradi, kao i da se opustim jer rekoh već da sam dosta izolovana, a kako i ne bih kad je rodno mesto dragog selendra obična [sm=smiley36.gif] To nije mogao da bira, ali zato ćemo mi moći da biramo, pa ćemo se već skontati [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|