Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 19:43:44
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: nenaaa da li je moguce da kasni menstruacija posle uzimanja postinora? Meni je poranila koji dan i nekim mojim prijateljicama. Za kasnjenje nisam cula, ali verovatno je moguce.
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 19:44:58
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: nenaaa da li je moguce da kasni menstruacija posle uzimanja postinora? ...ja sam prokrvarila par dana posle Postinora... US** AM SE ....tada mi nije bio datum za .....nekoliko dana posle sam dobila svoju pravu... E da ustvari to je bilo i kod mene
|
|
RE: Pilula za dan posle 23.4.2010 12:26:52
|
|
|
|
Rina
|
Upravo progutah jednu
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 23.4.2010 12:27:44
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Rina Upravo progutah jednu
|
|
RE: Pilula za dan posle 23.4.2010 12:29:25
|
|
|
|
Tara
|
Meni je kasnila posle uzimanja postinora 14 dana ! Tako da nemojte odmah da panicite , moguce je i da kasni .
< Poruku je uredio Tara -- 23.4.2010 12:30:20 >
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 23.4.2010 12:56:52
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Rina Upravo progutah jednu I ja sam malo Ali koliko sam ja shvatila ova pilula samo odlaze ovulaciju a ako je jajna celija vec oplodjena NE deluje abortivno. Mada male su sanse za i da je nisam uzela s obzirom da mi je tek pre 2 dana prosla ........
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 23.4.2010 14:45:29
|
|
|
|
caca81
|
Ja sam jednom uzela tu pilulu, ali nije delovala. Kad sam prvu progutala, posle pola sata sam sve ispovracala, posle druge isto. Nasa beba resila da se rodi, pa to ti je. Danas je to jedna zdrava, lepa i pametna devojcica od 7,5 godina i drago mi je sto se izborila da se rodi. Brinula sam jako da li ce imati neke posledice od toga, ali HVALA BOGU nema! Bili smo mladi, ali uspeli smo da se izborimo. Tada su mi svi savetovali abortus, i pomalo sazaljevali, a sad, sa svojih uskoro 29 godina, kad imam dvoje dece, zavrsen fax i dobar posao svi kazu BLAGO VAMA!
< Poruku je uredio caca81 -- 23.4.2010 14:47:05 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 8:33:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 12:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Oko 460 din ovde!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 15:17:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 15:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ja sam je popila prije sat vremena ,isla sam kod doktorice i prepisala mi je eskapele jednu tabletu.MnOGO SAM mirnija muzu nisam htjela ni reci Vi ne koristite nikakvu zaštitu, draga? Ako ne smeš više da zatrudniš, bolje ti je da nađeš neki način kontracepcije nego da se svaki put smoriš sa tom tabletom.. ne bih da ti pametujem , znaš da ti želim dobro...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 15:37:29
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam mislila da ti zelis trece dete...
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 15:39:38
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam mislila da ti zelis trece dete... Cipi pisala je Gagi negdje ona bi i zeljela,ali ne smije,iz zdravstvenih razloga,materica joj ne bi izdrzala,tako nekako,rece ona vec sta je pitanju...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 15:40:14
|
|
|
|
cipiripi
|
sorry nisam u toku...
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 19:34:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 19:41:26
|
|
|
|
cipiripi
|
Gagi a sto si je pila ako ti je bila pre 5 dana?
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 19:45:46
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 19:46:35
|
|
|
|
cipiripi
|
ok
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 19:49:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagi, iskreno ne verujem da je vec pocela da deluje i to tako, ali da znas, ja sam to pila jednom u zivotu i posle jedno dva-tri meseca imala malo poremecen ciklus, tako da nemoj da se uplasis to je normalno. Iskreno, mislim da je Kali u pravu, nemoj da se ljutis, ali vidi da nadjes neki stalni vid kontracepcije. Prvo, Postinor i tome slicno sme da se uzima max. 2 puta godisnje. A drugo, treba sada da se opustite i uzivate u sexu, nema razloga da sebe opterecujes time...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 19:49:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 19:50:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.5.2010 19:51:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 19:53:56
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: gagi Cipi jesi li ti imala neke simptome neugodne poslije pilule procitala sam da si pila 2x sam je pila i nista mi nije bilo...2x za 3 godine..
|
|
RE: Pilula za dan posle 5.5.2010 19:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dve drugarice su je pile i nisu imale nikakvih problema, ako ti to nesto znaci....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.5.2010 19:52:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ImeBarbaricaKoje vam je od ova dva imena lepse?Petra (
59%)
Anastasija (
41%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!