Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pilula za dan posle 11.10.2009 9:46:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: brazilka Ljudi ja sam Postinor uzela jednom i evo sada drugi put... Prvi put nije bilo problema i sve je ok prošlo...Međutim sada sam uzela posle sexa i posle 7 dana menstruacije opet sam dobila ... Jako sam uplašena ,ali sam pročitala da je to moguće....zna li neko nešto više o ovom slučaju...Hvala ćao brazilka! imala sam istu situaciju, tj. dodatno sam krvarila zbog te 2 tabletice i pored menstruacije...dr je rekao da je to normalna reakcija organizma, ali da izbegavam te tablete u budućnosti. jbg, tad je bila frka, pa je dobro došao Postinor ... inače, to je bio prvi i poslednji put da sam ga uzela. najbolje da odeš do ginekologa, on će te najbolje posavetovati i smiriti.
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 2.11.2009 14:22:23
|
|
|
|
Linja
|
I ja sam koristila Postinor 2 i 7 dana nakon uzimanja druge tabletice sam prokrvarila.U uputstvu pise da moze da se desi krvarenje ili prevremena menstruacija.
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 12.1.2010 23:25:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja moram sutra da je popijem... MM i ja se sinoc zaneli meni 11dc a ciklus 26 dana... Bas me strah!
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 13.1.2010 1:19:51
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam pila jednom kad sam bila u braku sa prvim muzem, i kad sam ucila jedno nevinasce sta je sex .. pa mu se omaklo
|
|
RE: Pilula za dan posle 13.1.2010 1:20:44
|
|
|
|
gagana83
|
Jaoj cipiripi
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 13:15:26
|
|
|
|
doom
|
imam ja jedno pitanje... verovatno sam jedini muskarac koji postavlja ovde pitanje :D ali nekog moram da pitam.... koliko dejstvo ove tablete deluje na raspolozenje... ne znam sta mi je sa devojkom, uzela je tabletu i prvi dan sve normalno se ponasala, sada odjednom promene raspolozenja, nervoze itd... pitam se da li je od tablete ili vec zbog toga sto je bukvalno "abortirala" .... koliko dana je za ocekivati takvo ponasanje?? hvala....
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 13:18:16
|
|
|
|
Anoniman
|
doom, nisi jedini! Ne razumem se u te tablete, sačekaj da se javi neko drugi. Mislim da sama tableta ne bi trebala imati uticaj, mislim da je to više neko njeno saznanje da je sklonila plod ako ga je bilo (nije ni plod... oh, nemam adekvatne reči)... Posebno ako je ona htela da zadrži a ti recimo ne...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 13:36:33
|
|
|
|
Nensi*
|
Moguce je i zbog hormona koje sadrzi ta tableta,a mozda je i zbog ovoga sto je Tasha navela...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 15:55:39
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: doom imam ja jedno pitanje... verovatno sam jedini muskarac koji postavlja ovde pitanje :D ali nekog moram da pitam.... koliko dejstvo ove tablete deluje na raspolozenje... ne znam sta mi je sa devojkom, uzela je tabletu i prvi dan sve normalno se ponasala, sada odjednom promene raspolozenja, nervoze itd... pitam se da li je od tablete ili vec zbog toga sto je bukvalno "abortirala" .... koliko dana je za ocekivati takvo ponasanje?? hvala.... Prvo bih naglasila da to nije abortus (iako kapiram da ti je to jasno jer je ta rec pod navodnicima). Ja bih to definisala kao sprecavanje hipoteticke trudnoce, jer ta pilula onemoguci eventualno zacece. Dakle, u mojim ocima to dodje klasicna ab pilula samo jaca. Mislim da je moguce da hormoni koje je popila uticu na raspolozenje tvoje devojke, narocito u kombinaciji sa posebnim osecanjima koja su sigurno prisutna u takvoj situaciji. Mislim da joj je sada najbitnija tvoja podrska i razumevanje, sto verujem da ima jer brigu pokazujes i time sto se ovde raspitujes. Verujem da ce se to sve brzo srediti. Ni ja je nisam nikada uzela, ali dve moje bliske drugarice jesu i videla se "promena" na njima tih dana.
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 17:13:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Prvo bih naglasila da to nije abortus (iako kapiram da ti je to jasno jer je ta rec pod navodnicima). Ja bih to definisala kao sprecavanje hipoteticke trudnoce, jer ta pilula onemoguci eventualno zacece. Dakle, u mojim ocima to dodje klasicna ab pilula samo jaca. Super si ovo rekla! Kod mojih drugarica nije bilo nikakvih promena...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:03:54
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam pre par dana trebala da je uzmem ali nisam,jbg ipak smo mi toliko radili na tome ( ) da ja sad remetim sudbinu ,snacicemo se ako se desi... Nego doom htela sam da kazem da sam procitala dosta toga oko te pilule i da verovatno je zbog hormona takva,jer se desavalo devojkama isto to posle uzimanja pilula!
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:04:59
|
|
|
|
cipiripi
|
meni nije nista bilo od te pilule
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:15:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa zavisi od organizma,neke su imale vrtoglavice,neke mucnine,neke nista,neke promene raspolozenja... Procitala sam da ima veze i sa sastavom leka,ako je neko alergican na nesto sto pilula sadrzi...
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:28:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Pila sam je dva puta, nisam imala neke promene raspoloženja ali mi je stomak bio u haosu, naduven kao pred ciklus.. to me nerviralo pa sam povremeno zbog toga bila malo na tri ćoška
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:46:12
|
|
|
|
doom
|
hvala vam svima na odgovorima, i meni ste pomogli kako bih lakse shvatio.... a mislim da cu time pomoci i mojoj devojci da lakse prodjemo kroz to... i pcelice, cestitam za bebu i zelim ti puno srece :D
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 15.1.2010 21:47:50
|
|
|
|
Anoniman
|
joj nemamo jos bebu... Ma samo imaj razumevanja za nju sada!
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 16.1.2010 9:39:48
|
|
|
|
Urbana
|
Ja popila jednom, nisam imala nikakve probleme, jedino sam se "zacrvenela" dva dana pre. I iznenadila sam se kako je skupa pilula . 15€ za samo jednu pilulu .
|
|
RE: Pilula za dan posle 16.1.2010 15:33:41
|
|
|
|
cipiripi
|
zar ne idu 2 u kutiji?
|
|
RE: Pilula za dan posle 16.1.2010 15:50:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam kupovala Postinor, 2 pilule su u kutiji, cena je bila oko 200 din, nešto baš smešno malo..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 16.1.2010 15:56:16
|
|
|
|
Anoniman
|
sad su 460 din
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 16.1.2010 16:08:02
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja sad su 460 din Znaci bice uskoro i 700 din.....pa onda kao i kod nas na Zapadu
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 12:34:53
|
|
|
|
nenaaa
|
da li je moguce da kasni menstruacija posle uzimanja postinora?
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 12:38:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam. A koliko ti kasni?
|
|
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 14:28:32
|
|
|
|
cipiripi
|
moguce je, to ti je jedan od nus pojava...
|
|
RE: Pilula za dan posle 21.1.2010 14:33:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nenaaa da li je moguce da kasni menstruacija posle uzimanja postinora? ...ja sam prokrvarila par dana posle Postinora... US** AM SE ....tada mi nije bio datum za .....nekoliko dana posle sam dobila svoju pravu...
|
|
|
Anketa
Одмор.пеперутка16Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?Мање од 3 месеца. (
0%)
Са 6 месеци. (
0%)
Са 9 месеци. (
50%)
Само са годину дана и више. (
50%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!