RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

wivern -> RE: Pelene ... (3.9.2015 10:40:35)

I ja volim miris bekutana i kosilija [sm=bravo.gif]
E cupo odlicne si lily maramice, pogotovo one ljubicaste, a od lily pelena smo se mi ojeli. To su jedine pelene na koje je malisa odreagovao.

choopa choops -> RE: Pelene ... (3.9.2015 10:45:55)

Da ja sam probala te pelene, nisu dobre ni one...

(A vlažne su im super, mada u posljednje vrijeme koristim Violeta jer su odlične, a najjeftinije su - pakovanje od 3kom=2,30e.[sm=bravo.gif])

wivern -> RE: Pelene ... (3.9.2015 10:52:25)

Cupo kod nas lily maramice izadju do 100 din, tj za clanove beba&mama lily kluba. I dosta stvari ima koje su povoljne. Evo i TEME, koga bude interesovalo za popust
A to pakovanje od 3 kom izadje 2 evra

janabons -> RE: Pelene ... (3.9.2015 10:54:19)

Mi smo u pocetku koristili pampers premium care maramice i pelene, bas smo bili zadovoljni, nikad se nije osula, niti imala urinarnu infekciju, posle smo presli na pampers baby active.
Lilijeve maramice su skroz ok, koristili smo kad je bila malo veca, i sad ih uvek imam u kuci , i cena im je skroz ok. ZA Libero i BAmbo ne znam, vidim da ih dosta hvale

choopa choops -> RE: Pelene ... (3.9.2015 11:02:59)

wiv da te lilly vlažne su i kod nas cca 0,90e. Ma super su, ali su mi ove Violeta malo praktičnije jer imaju onaj poklopac. Kad su L i M bili bebe, te Violeta su bile skupe baš.Skoro 2e je bio komad!

Jesi ti probala ove Bambo pelene?

adulence -> RE: Pelene ... (3.9.2015 11:29:39)

i mi bas volimo lilly maramice pogotovu one zelene...

emicaa -> RE: Pelene ... (3.9.2015 12:12:12)

ja sam za teodoru kupovala pampers new baby pelene do drugog-treceg mjeseca jer je bila sva mini a i dalje koristimo njihove vlazne maramice,nekako su najbolje.

wivern -> RE: Pelene ... (3.9.2015 13:31:18)

Choopo nisam, vidim da ih svi hvale ali su meni iskreno skupe. Za sada mi je odnos cena-kvalitet najbolji kod baby love pelena, pa mi onda bzvz da kupujem neke skuplje ako su mu ove ok. Q

SunFlower -> RE: Pelene ... (9.9.2015 17:50:45)

Moram da iskazem svoje razocaranje u Baby love pelene. Koristimo ih od rodjenja, sada sam uzela cetvorku da probamo jer nam je trojka postala knap i stanje je katastrofalno. Detetu je guza uvek puna tih kristalcica, ma grozno! Dodje mi da ceo paket bacim u djubre. I sad nemam pojma sta da joj koristim jer nam ni pampers ne odgovara, puffiesa ovde nema. Bas sam se razocarala, klela sam se u babylove.

vonavoj -> RE: Pelene ... (9.9.2015 22:12:03)

Sun,a da probas libero?
Ja sam se isto razocarala u babylove od 4ke..i sad koristi pufies,jurim akcije..jer sy skype!

Trcosava -> RE: Pelene ... (10.9.2015 8:22:37)

Još od kad sam se vratila sa mora bi da ispišem poruku na ovu temu haha

Pre nego što ćemo krenuti, puffies su bile u akciji u merkatoru. Nisam zadovoljna, onaj prednji deo se nekako nabora na stomaku, ispadnu ona krilca i sve curi.
A za more, idiot, kupim baby love 4+ i tek kad sam otišla na more i tamo otvorila skontam da su to ''gaće pelene'' kad me nije šlAg strefio. Ono je katastrofa kad se mali ukaki. Nekako sam izbalansirala da imam puffies do kraja letovanja i praktično bacila te pare za pelene jer mu propuštaju (iako ima oko 9kg, velike su mu).

Nisam stigla do DM-a da odem, pa sam kupila lumpi. Ok su sada.

choopa choops -> RE: Pelene ... (10.9.2015 10:04:37)

Ja sam uzela Babylove 4+...onako [sm=zmeden.gif] Smrduckaju, ali nisam do sada primjetila gel [sm=smiley21.gif]

Koristimo Daipers, grčke-dobre su. [sm=smiley1.gif]

SunFlower -> RE: Pelene ... (10.9.2015 21:07:33)

Nema ovde ni libero, ni lumpi... potupno je razlicit izbor pelena, osim pampersa nijedne mi nisu poznate. Uzela sam u Hoferu neke Mylove, bogami odlicne su, jako slicne pampersu, ne propustaju, rastegljive, mekane, tanke, ne smrde, sasvim ok. A da, i preeejeftine, 11€ 80komada[sm=bravo.gif]

Animsaj9 -> RE: Pelene ... (22.10.2015 13:40:46)

drage mame i one koje su u Novom Sadu ili u blizini , najbolje tetra pelene imaju da se kupe u Suknu . Duple su i kvalitetnije , a jedna pelena izadje oko 90 din

Trcosava -> RE: Pelene ... (4.12.2015 9:55:22)

Milkice i za svu dečicu koja se pate sa urinarnim infekcijama - bamboo pelene su malo skuplje, ali su bio eko šit i one bi morale da budu bezbedne, a pored toga uopšte nisu loše. Probajte sa njima.

Maraj -> RE: Pelene ... (4.12.2015 10:00:49)

Jesu bambo jednokratne? Znam da drugarica koristi neke koje se peru tj imaju taj kao ulozak koji se pere....
ja uzimam L u dm-u baby love al cini mi se da smrduckaju

cockic -> RE: Pelene ... (4.12.2015 10:05:55)

samo libero i dm moze i beli pampers.od lumpi mi je cera dobila kontaknti dermatitis.mozda ima i do osetljivosti deteta.njoj su lumpi smetale.

mali_mis -> RE: Pelene ... (4.12.2015 10:06:17)

Maraj, ako mislis na bamboo, one su jednokratne (ukaki,upiski - bacis [sm=smiley36.gif] ) i jesu eko, ne smrde na hemiju, mekane su.
U apotekama ili na sajtu su najjeftinije.

Maraj -> RE: Pelene ... (4.12.2015 10:14:56)

Hvala misu. Mogla bi onda njih da probam. Mi uzimali baby love do sad al kad se upiski cudno smrduckaju. Kao da su reciklirane

mama krava -> RE: Pelene ... (4.12.2015 11:22:17)

Da znam koristimo ili bamboo ili babylove..nego sam ja ćura zaboravila jedno veče da kupim pelene i jedino mi je bila opcija da mi pisa u gace ili da mu kupim u Maxiju Pampers....i eto...

isidora88 -> RE: Pelene ... (4.12.2015 11:31:44)

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

drage mame i one koje su u Novom Sadu ili u blizini , najbolje tetra pelene imaju da se kupe u Suknu . Duple su i kvalitetnije , a jedna pelena izadje oko 90 din

jel imaju i sarene tetra ili samo bele?

jess021 -> RE: Pelene ... (4.12.2015 14:12:33)

Mi koristimo Lilly pelene od prvog dana, bas sam zadovoljna Probali smo i Violeta, odlicne su, ali su skuplje od ovih.

Animsaj9 -> RE: Pelene ... (4.12.2015 19:03:23)

Isi samo bele imaju. Mi smo uzeli kod njih veeeelika je razlika između njih i nekih drugih, nema gde nismo gledali, jer sad vise pelene liče na gazu sve se provide. Ove su super samo se moraju porubiti.

Valerie -> RE: Pelene ... (4.12.2015 21:03:43)

sa ovom bebom smo vec svasta probali I sve su mi za sada skroz ok [sm=smiley36.gif]
babylove 1, lilly 1 i 2 (nesto su samo zeznuli lepljenje u ovom paketu, teze se odlepi ali se posle dobro zalepi pa je svejedno)
pampers beli, plavi I narandzasti, violetu sto smo dobili od dm-a naravno bamboo, najskuplji od ovih ali "najcistiji".
volim inace I libero I puffies, ali nam jos nisu stigli na red [sm=smiley1.gif]
pampers inace sa prvom cerkom nismo kupovali, ali nisam odolela ceni od 1100 din za 80 kom dvojke u liliju [sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Pelene ... (4.12.2015 21:16:25)

Ja do sada pampers i violetu. Ne mijenjam vise jer su mi oboje ok. Sad uzimam violetu. Meni pampers vise smrdi...ili tripujem

Ej kod nas nema lilly...jel to moue da se nadje u tim apotekama...vidjala sam po srbiji i koliko je maksi pakovanje. Inace, ja ne znam za vas ali totalno malo vlaznih maramica koristim. Nesto necu da ga mackam njima, sve su mi premirisljave.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>