Anarunika -> RE: Pelene ... (7.12.2015 12:09:19)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Anarunika Ja Živi koristim Pampers i zadovoljna sam[sm=zmeden.gif] Nego,imam pitanje: Prijateljica će se uskoro poroditi,nosi blizance. I ima dilemu kako da prepovija decu,da li da koristi Pampers tj. jednokratne pelene ili da ih prepovija po starinski. U pitanju su finansije. Pa me zanima ako ima neka majka sa blizancima da da savet na ovu temu.Šta se na kraju više isplati,računajući lovu,pranje,osipe i sve ostalo. Ako sam na pogrešnom mestu ,moderatori molim vas prebacite me u pravu temu,ja nisam našla ništa približnije. Iskreno mislim da nema tih para koje će da potkrpe svo akanje. Nije tu samo ono pranje i osipanje. Te pelene treba oprati, osušiti (ako nema sušilicu, znač treba vreme), OPEGLATI. Da ne pominjemo ono da u početku bebe piškaju i kakaju posle skoro svakog podoja. Znači u startu ne znam koliko bi pelena morala da kupi. Nemam pojma koliko se kreću tetra pelene. E sad, ima i ona varijanta pelena koje se peru, ali su kao pelena/gaćice i ne znam koliko su primerene za novorođenče. Jedino što će finansijski da je spasi je da ih što pre navikava na nošu. Da ne razvlačim dalje temu o pamčnim pelenama - evo teme Pamučne pelene pa tamo ću nastaviti debatu o pamučnim Tako nešto sam joj i ja otprilike rekla ali rekoh hajde da pitam i druge da ne bude da sam ja razmažena pa me mrzi da perem i peglam ko luda...
|
|
|
|