RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Ana RR -> RE: Pelene ... (4.12.2015 21:21:02)

Ne tripuješ, pampers grozno smrdi. Mada moram da se ogradim, dok sam bila u Kanadi čuvala sam jednog bebca koji je nosio pampers i to nema veze sa ovim što se prodaje kod nas. Potpuno druga priča.

jess021 -> RE: Pelene ... (4.12.2015 21:23:57)

Bebilule, ni ja nesto ne koristim maramice, a i kad koristim prvo ih isperem toplom vodom.

MAMAMAJ -> RE: Pelene ... (4.12.2015 21:34:53)

Za K koristim Lilly pelene, a i za bebu za porodilište sam uzela Lilly 2. Nadam se da će odgovarati.

wivern -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:02:09)

Ja koristim lilly maramice i sjajne su.
Prvi put smo se osuli od lilly pelena, a sad smo dobili celo pakovanje i koristili i nista. Svi kažu da je violeta ok ali ja nikako da probam.

milicicak -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:04:51)

Ja cu opet ko papagaj, baby love su zakon. Ni puffies nije los al baby love je najbolji. I njihove maramice su odlicne

wivern -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:07:29)

Miki, pokvarili su ih. Nije isto kačenje više, a masa žena se žalila na kristale. I ja sam ih koristila onoliko.

milicicak -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:11:05)

Stvarno?!! Ja vec dugo ne kupujem pelene pa ne znam trenutnu situaciju. Prosto mi je neverovatno da su se toliko pokvarili :(

wivern -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:12:48)

Znam, zato sam i napisala. Ima par strana napred, žalbe i pritužbe [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Pelene ... (4.12.2015 22:14:56)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Znam, zato sam i napisala. Ima par strana napred, žalbe i pritužbe [sm=jezicek.gif]

Lool :D zapamticu da iscitam temu od sredine ako mi budu trebale pelene za drgo [sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Pelene ... (5.12.2015 20:09:12)

Ja Živi koristim Pampers i zadovoljna sam[sm=zmeden.gif]
Nego,imam pitanje: Prijateljica će se uskoro poroditi,nosi blizance. I ima dilemu kako da prepovija decu,da li da koristi Pampers tj. jednokratne pelene ili da ih prepovija po starinski. U pitanju su finansije. Pa me zanima ako ima neka majka sa blizancima da da savet na ovu temu.Šta se na kraju više isplati,računajući lovu,pranje,osipe i sve ostalo. Ako sam na pogrešnom mestu ,moderatori molim vas prebacite me u pravu temu,ja nisam našla ništa približnije.

Anoniman -> RE: Pelene ... (5.12.2015 20:26:27)

Mi smo u porodilistu dobili violeta pelene, i maramice, od porodilista, uopste nisam bila odusevljena.
Koristimo baby love, meni su super kao sa Unom, za sada smo na dvojci, videcemo kada lrenu veci brojevi.[sm=zmeden.gif]

amelia -> RE: Pelene ... (5.12.2015 21:02:08)

Mi koristimo pampers a nekad i chicco ali nocu mu stavljam uvek pampers jer vise upijaju i nikad se ne probudi mokar [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Pelene ... (5.12.2015 21:12:28)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Nego,imam pitanje: Prijateljica će se uskoro poroditi,nosi blizance. I ima dilemu kako da prepovija decu,da li da koristi Pampers tj. jednokratne pelene ili da ih prepovija po starinski. U pitanju su finansije. Pa me zanima ako ima neka majka sa blizancima da da savet na ovu temu.Šta se na kraju više isplati,računajući lovu,pranje,osipe i sve ostalo. Ako sam na pogrešnom mestu ,moderatori molim vas prebacite me u pravu temu,ja nisam našla ništa približnije.

Pa ja ne znam. Ne znam postoji li uopšte razlika u cijeni. Ali sve u svemu ne mogu se zamisliti da svaki dan perem, sušim i peglam po deset_ puta. Pa sve puta dva?! Kako kada idu negdje vani... Ne znam, zaista nemam iskustva, pa ožda lupetam ali mi iz ovog ugla djeluje kao nemoguća misija.

Mi, pošto naravno u Crnoj Gori niko ne nabavlja Libero (kreteni [sm=zz_furious.gif] ) koristimo ove Daipers i odlične su! [sm=bravo.gif]

KLIK

Trcosava -> RE: Pelene ... (5.12.2015 21:15:19)

Iskreno mislim da nema tih para koje će da potkrpe svo akanje. Nije tu samo ono pranje i osipanje. Te pelene treba oprati, osušiti (ako nema sušilicu, znač treba vreme), OPEGLATI. Da ne pominjemo ono da u početku bebe piškaju i kakaju posle skoro svakog podoja. Znači u startu ne znam koliko bi pelena morala da kupi. Nemam pojma koliko se kreću tetra pelene.
E sad, ima i ona varijanta pelena koje se peru, ali su kao pelena/gaćice i ne znam koliko su primerene za novorođenče.
Jedino što će finansijski da je spasi je da ih što pre navikava na nošu.

Da ne razvlačim dalje temu o pamčnim pelenama - evo teme Pamučne pelene pa tamo ću nastaviti debatu o pamučnim

nikiteki -> RE: Pelene ... (5.12.2015 21:30:01)

Meni su deca dobijala osip od pampersa ne znam koje posle toga nisam probala dok nisam nasla ove.sada koristim ksenija odlicne su a nisu ni skupe

dddaca -> RE: Pelene ... (5.12.2015 22:32:25)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne tripuješ, pampers grozno smrdi.

Treba da probas Predo da vidis sta smrdi. Posle njih Pampers mirise

Anarunika -> RE: Pelene ... (7.12.2015 12:09:19)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Iskreno mislim da nema tih para koje će da potkrpe svo akanje. Nije tu samo ono pranje i osipanje. Te pelene treba oprati, osušiti (ako nema sušilicu, znač treba vreme), OPEGLATI. Da ne pominjemo ono da u početku bebe piškaju i kakaju posle skoro svakog podoja. Znači u startu ne znam koliko bi pelena morala da kupi. Nemam pojma koliko se kreću tetra pelene.
E sad, ima i ona varijanta pelena koje se peru, ali su kao pelena/gaćice i ne znam koliko su primerene za novorođenče.
Jedino što će finansijski da je spasi je da ih što pre navikava na nošu.

Da ne razvlačim dalje temu o pamčnim pelenama - evo teme Pamučne pelene pa tamo ću nastaviti debatu o pamučnim

Tako nešto sam joj i ja otprilike rekla ali rekoh hajde da pitam i druge da ne bude da sam ja razmažena pa me mrzi da perem i peglam ko luda...

Maraj -> RE: Pelene ... (7.12.2015 12:32:01)

I ja sam violetu dobila u porodilistu i u dm-u. Ja nesto nisam zadovoljna , a i ono kacenje tj lepak je jako cudan.
Ne znam kakve kristale spominjete,ja to nisam videla. Sad koristimo dm-ove baby love al kazem smrduckaju mi pa smo kupili pufies sada. Muz me zove s posla , svratio je u Mercator i kupio bamboo tako da videcemo sad kakve su one

dddaca -> RE: Pelene ... (7.12.2015 13:25:19)

Ni meni se ne dopadaju one iz dm-a. Probali smo bele, ali nekako su mi isuvise papirne. Ok je sto su ekoloske, sto ne mirisu, ali bas mi deluju kruto

choopa choops -> RE: Pelene ... (13.12.2015 11:29:03)

Ja kupih juče te bijele iz DMa. Kakve su one? [sm=zmeden.gif]

dddaca -> RE: Pelene ... (13.12.2015 12:19:19)

Videces, mozda ti se i dopadnu. Dosta mama je zadovoljno njima, i meni su se isprva ucinile ok, ali napisala sam vec da mi nije odgovaralo to sto su nekako krute. Drugo, cini mi da je cetvorka za nijansu veca od cetvorke Pampersa, a mi smo ih koristile na pocetku nosenja cetvorke (uh, al' sam se izrazila, ali nadam se da razumes sta hocu da kazem) tako da su mi delovale em vece, em kruce. Verovatno se zbog toga i desilo da se nekoliko puta propiske sa strane. Ono sto mi se dopalo kod njih je sto ne mirisu. Mi sad koristimo bambo koje su odlicne, a probale smo i puffies, predo i teneru.

degu -> RE: Pelene ... (13.12.2015 14:20:12)

Mi koristimo pufies od početka, koje god da sam probala vraćala sam se na njih, al u zadnje vreme mi i one smrduckaju, promenili su pakovanje, šta su radili ne znam, al mi se ovo sad ne sviđa.

Trcosava -> RE: Pelene ... (13.12.2015 14:44:16)

Puffies meni nikako ne odgovaraju, mislim Luki.
Te bele DM su kao karton.

wivern -> RE: Pelene ... (13.12.2015 14:44:33)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja kupih juče te bijele iz DMa. Kakve su one? [sm=zmeden.gif]

Jao meni bile užasne, kao karton.

eca89 -> RE: Pelene ... (13.12.2015 14:49:26)

Mi koristimo bijeli pampers, ali njoj izgleda odgovara, ne osipa se.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>