RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

mila83 -> RE: Pelene ... (22.5.2015 15:06:25)

Pomislila sam ja to Wiv,sa prvom cerkicom mi se to desilo,bila velika pelena,pa mi je odgovarao neki medju broj,cini mi se 3+ ili 4+,vise se ni ne secam.Sad sam uporedila cetvorku pampers i cetvorku puffies,deluju identicno... Videcemo,za sada ostaje na puffies,treba paket potrositi,ako se bude jos koji put ponavljalo,promenicemo.

A secam se ,bas kad je bila mala i prelazili sa pampers1 na 2,tu sam recimo primetila da nije jos za 2.

wivern -> RE: Pelene ... (22.5.2015 15:10:46)

Mila ima tu i do rastegljivosti ne samo do velicine...sve su pelene drugacije
DM su mi najbolje jer imaju i onaj lastis na ledjima, Von i Trca su medjutim imale problema sa njima i to vezano za kristale. Ja jos nisam imala taj problem, no videcemo..

mila83 -> RE: Pelene ... (22.5.2015 15:18:36)

Videcemo,da,verovatno je to. Kad si vec spomenula kristale,imala ih je i T sa pampers 3,dok nismo presli na cetvorku.Iako je ona tek sad 7kg,puuuno piski,takvo iskustvo sa prvo dvoje nisam imala.non stop puna pelena,nije bitno na koje vremen.periode je presvlacim.

vonavoj -> RE: Pelene ... (22.5.2015 15:22:18)

Ja sad jurim pelene na akciji,pufies su nam najbolje,ali su skupe kad nisu na akciji..sad je pampers na akciji u DISu,2200,99kom..a pufies su 1700 66kom..

choopa choops -> RE: Pelene ... (22.5.2015 15:24:29)

Mojima kad bi puštala pelena, to je obično bio znak da treba da pređemo na veći broj [sm=zmeden.gif]

A i primjetila sam da zavisi od toga i da li je muško, žensko. Neke pelene koje su mi za L odgovarale, za M nisu, jer je za njega bio bitniji onaj dio naprijed, nije toliko bilo važno da pozadi ima onaj rastegljivi dio...

mali_mis -> RE: Pelene ... (16.6.2015 7:32:56)

Da pohvalim babylove gacerone. Cena im je oko 750 dindzi za 18 komada, sto je i super. Tanke su, spolja su nekako cvrste, a unutra mekane, lepo se navlace, ne smrde, sto je super, i kad se napune ne propustaju, i ne deformise im se oblik.

choopa choops -> RE: Pelene ... (16.6.2015 22:12:37)

[sm=smiley19.gif] Čekam da mi dostave u radnju u našem gradu poslednja tri pakovanja Libero pelena u Crnoj Gori i to je to. Nema više! [sm=smiley19.gif] Jedva sam i ovo uspjela da naručim, vjrovatno ih ne uvoze jer nema potražnje...
Trenutno uzeh Violeta, loše su baš. Propustile su u ova dva dana nekoliko puta.

Šta ste na kraju rekli za te Babylove i novo pakovanje, valjaju ili ne valjaju?

Kata90 -> RE: Pelene ... (16.6.2015 22:15:45)

Ja sam samo u pocetku koristila pampers.......pa sam ubrzo presla na jefitnije Tenera pelene,i super su stvarno.......

Ivanka 75 -> RE: Pelene ... (16.6.2015 22:17:55)

Babylove - DM- ove?
Ja imam samo reci hvale za njih, bez mirisa, lepo stoje, ne ostaje mokra guza. Mi ih koristili od 7 meseca pa do skidanja.

choopa choops -> RE: Pelene ... (16.6.2015 22:21:51)

Da Dmove. Učinjelo mi se da neko reče da su promijenili pakovanje i da su sad lošije?[sm=zmeden.gif]

Mi nemamo dm, ali ponekad odem u Hr pa reko da uzmem...

vonavoj -> RE: Pelene ... (17.6.2015 9:05:42)

Po meni vise ne valjaju babylove,ova nova 4ka ostavlja kristale..sad joj koristim Pufies,jurim akcije,i izadju oko 21,5 komad[sm=smiley36.gif]..a inace su skupe!

mama krava -> RE: Pelene ... (17.6.2015 12:44:53)

Meni su Babylove super.... Nista ne propusta, koristimo 5icu, nema kristala...ne znam!

wivern -> RE: Pelene ... (17.6.2015 23:27:56)

Meni trojka bebylove nije imala kristala do sada, mixujem njih i pufies. Presli smo skoro na cetvorku pa cu videti mozda kod nje bude kristala, ali za sada nisam primetila neku drasticnu razliku izmedju starih i novih babylove.

emicaa -> RE: Pelene ... (18.6.2015 8:14:41)

Mi kad odemo u Doboj uvjek kupujemo Violetu i baš sam zadovoljna.Do sad je samo jednom bila malo mokra jer joj se pelena nekako pomakla.

Ana RR -> RE: Pelene ... (18.6.2015 11:16:34)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

[sm=smiley19.gif] Čekam da mi dostave u radnju u našem gradu poslednja tri pakovanja Libero pelena u Crnoj Gori i to je to. Nema više! [sm=smiley19.gif] Jedva sam i ovo uspjela da naručim, vjrovatno ih ne uvoze jer nema potražnje...

Baš bzvz... a stvarno su najbolje. Je l imate Lumpi tamo? One su isto dobre.

Inače, pisala sam to već ranije, kuma moje drugarice radi za dobavljače Libera i kaže da je firma SCA koja proizvodi Libero kupila DM baby love i sada se proizvode istom tehnologijom kao i Libero, jedina razlika je u boji (dm su bele a libero je šaren). Možda su sada i Libero bele jer sećam se da mi je rekla da će ih menjati.

Da, evo i moj post od pre:

IZVORNA PORUKA: Ana RR

To je nova ambalaža Libero pelena, u pakovanjima ih ima manje ali na žalost prodaju se po istoj ceni kao kad ih je bilo više. Odavno postoji ta nova ambalaža ali kod nas se nije uvozilo dok se nisu potrošile zalihe starog pakovanja.
Inače, fabrika koja proizvodi Libero je kupila DM-ove Baby love pelene i one se sada prave po istom principu kao i Libero, a mislim da su malo jeftinije. Ovo je info direktno od dobavljača, ja sam preko drugarice koja tamo radi nabavljala pelene od njih po pristojnoj ceni (1200 din). Hvala bogu, više nam ne trebaju (sem za noćno spavanje).

choopa choops -> RE: Pelene ... (19.6.2015 17:39:56)

Donijeli mi ta pakovanja, ali samo je jedno vel 4!

Ana ne znam, vo su stara pakovanja, zaliha pitaj Boga od kad, možda još od 2008 kad ih je moja L nosila [sm=smiley36.gif] Izgleda da jedino ja u CG kupujem te pelene???? [sm=zmeden.gif]

Pa ništa probaću sa jednim pakovanjem tih Babylove, pa kako nam bude. Ako ne uvijek mogu Puffies. Lumpi nam nisu bile dobre...

wivern -> RE: Pelene ... (20.6.2015 10:52:30)

Ja nahvalih babylove kad ono cvrc. Ova cetvorka nikako ne moze lepo da se zakaci, sve mu se nekako svuku i pomere. Prvo sam mislila da mm nije dobro namestio pelene ali ogresih dusu [sm=smiley36.gif]

Inace pelene za kupanje su mi bolje babylove nego one huggies i to mnooogo bolje. Mi ih za sada koristimo samo u bazenu i extra su se pokazale.

Ana13 -> RE: Pelene ... (20.6.2015 18:06:23)

Wiv,kako to funkcionise sa tim kupacim pelenama? Trebace i nama za more.
Nosi ih samo dok je u vodi? Pretpostavljam da su jednokratne. Jel upijaju vodu? Pojasni malo proceduru za nas neupucene [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Pelene ... (20.6.2015 21:08:51)

Ani sam ja uzimala kad je imala dve godine za bazen, ono sve upije. Ne znam, možda ja nisam dobro stavljala (mada ono kao gaćke)

Inače, Lumpi se isto promenio i nisam zadovoljna. Još smo mi na 3 baby love, javiću ustiske četvorke kad pređemo na nju (kako je krenuo da se tovu vrlo brzo ćemo preći)

wivern -> RE: Pelene ... (20.6.2015 22:39:21)

Ana jednokratne su, da.Korisrti ih samo dok je u vodi i ove babylove ne upijaju toliko. Budu malo mokre ali ne kao huggies one su natopljene kao i ove obicne gace. Mozda ako je vece dete pa mu bolje prijanjaju nama su bzvz a mi imamo 8 kg.
Babylove su i lakse za stavljanje, one su kao gacarone a huggies na lepljenje sa strane.

Ana13 -> RE: Pelene ... (20.6.2015 22:51:24)

A od koliko kg su te BL? Nina mi sad ima 7,6kg.Na more idemo u Avgustu.Valjda ce preci 8kg [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Pelene ... (20.6.2015 23:00:47)

Sve su od 7 kg, ali su ove bl vise rastegljive i mogu i za manju decu.

GagaT -> RE: Pelene ... (2.8.2015 9:13:51)

A da li je neka u skorije vreme koristila obicne tetra pelene i sta kazete za njih?

jess021 -> RE: Pelene ... (2.8.2015 9:37:25)

Gaga, moje misljenje ( a ja bas nemam iskustva[sm=smiley1.gif]) je da su tetra pelene odlicne za bebu, ali iskreno ne znam da li mislis stalno da ih koristis ili...? Jer ne mogu da zamislim da ih stalno perem, iskuvavam, peglam...
Ja planiram da ih koristim samo za siroki povoj dok bude trebalo.

GagaT -> RE: Pelene ... (2.8.2015 9:59:02)

Pa, ne znam draga meni je ovo prvo dete, nistà ne znam - nauci me, o tom sirokom povoju koliko dugo se stavlja i kako SI ti radila?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>