RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

New Mom -> RE: Pelene ... (11.7.2014 17:06:38)

IZVORNA PORUKA: mihi

IZVORNA PORUKA: New Mom

Meni krivo sto Libero nigde nema. Nabavili smo bili u Madjarskoj sad za bebu, sjajne su.

NM ja sam videla Libero u Rodicu u Beogradu mozda ih ima i u NS u Rodicu.

U medjuvremenu sam ih nasla u Merkatoru (hvala Torbice [sm=smiley1.gif]) i u Lillyju. ALI naspram onih Libero koje sam donela iz Madjarske a isto su bile dvojka velicina, ove su mnogo losije. Daleko od toga da su lose (za sada planiram da nastavim da ih koristimo s tim da smo presli na trojku) vec ima i boljih za drugo trziste.

Torbica -> RE: Pelene ... (11.7.2014 21:43:56)

I drugi put [sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Pelene ... (12.7.2014 0:04:53)

Probali smo 5, 6 vrsta i sve su ok. Jedino pampers nisam nikad htela jer ne volim mainstream ni u cemu [sm=smiley36.gif]

moja ciklama -> RE: Pelene ... (16.7.2014 21:25:41)

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

A moje pitanje je Violeta Pelene?
Meni se sve što sam koristilaod "teta Violete" dopada, pa bih i pelene da probam, ali ima li iko iskustva?
[img]http://www.dodaj.rs/f/6/RK/1gC9elnH/violeta-pelene.jpg[/img]

anci kv -> RE: Pelene ... (16.7.2014 21:44:44)

ja nisam ni znala da imaju i te pelene [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Pelene ... (31.7.2014 20:56:54)

Da li ima razlike između ovih Pufies KLIK i ovih KLIK?
Obe su za od 4 do 9 kg, pa ne kapiram u čemu je razlika, osim male razlike u broju pelena. Cena je ista, osim što su ove prve trenutno na akciji pa izađu sada jeftinije.

Inače, sada koristimo beli Pampers od 4 do 9 kg, ok su. A skoro tek iskoristih one dve Pufies pelene sa printom što dobismo u porodilištu (zaboravila da ih imam), i skapirala sam da su skroz ok, nismo probali Pufies ranije. Samo ne znam koja je to veličina što smo dobili, jer nije pisalo, ili ja nisam našla.

A probala bih sada ove 4-9kg, valjda će nam odgovarati kada nam Pampers za tu kilažu odgovara ...

I da, potrošismo sve Bekutan pelene, i ona dva paketa što dobismo u porodilištu i one što dobismo u DM-u, poslužile su nekako. U principu nisu toliko loše koliko su mi se činile na početku. Nama i Pampers procuri sa strane ako je obilna i tečnija stolica, tako da def nije bilo do Bekutana.

Ana RR -> RE: Pelene ... (31.7.2014 21:00:54)

Suzi, probaj Libero, ja se kunem u njih [sm=smiley1.gif]

Ove puffies fashion su one kao šarene fensi, inače su iste kao i ove druge.

milicicak -> RE: Pelene ... (31.7.2014 21:14:24)

Dunja, one fashion su dizajnirane imaju print na sebi :) mi koristimo oba tipa. I mislim da ima razlike, ne u kvalitetu nego u razmaku izmedju nogu i visine pelene, al ga objasnih. Naime, T dobija kontaktni ekcem kad je pelena nazulja pa stalno menjamo izmedju dm baby love i ova dva puffies-a, kad je nazulja obicni ovaj dizajnirani joj odgovara.
I da dodam, jako sam zadovoljna i dm i puffies pelenama, jedina mana dizajniranih je sto ponekad taman dezen oboji bodic.

dunja RR -> RE: Pelene ... (1.8.2014 1:35:45)

Anči, nisam nigde videla Libero. U DM-u kada sam bila čak nije bilo ni njihovih pelena za našu kilažu, samo neke veće koliko se sećam.

Milicicak, znači ipak ima razlike .. Mi smo u porodilištu dobili te sa printom, i jesu malo više, mislim da nam je baš to odgovaralo.

pari -> RE: Pelene ... (1.8.2014 16:39:15)

Nama su babylove, pufies i lilly pelene bile super do sad... Becutan katastrofa, dva puta stavili i oba puta procurelo...užas...
Probala bih i lumpi i libero i možda još neke...
Mi smo još uvek na 1 ili 2

pocahontas -> RE: Pelene ... (1.8.2014 17:00:27)

dizajnirane puffies su, cini mi se, malko tanje od ovih nedizajniranih, sto je super za leto..

Jole84 -> RE: Pelene ... (1.8.2014 18:10:22)

Nama papmers 3 nikako ne odgovara,sve joj procuri sa strane kad se upiški,naročito noću sve mi mokra bude u roku od 3 sata. Kupila sam dm-ove pa ću da probam,a probala bih i Lumpi,vidim da ih dosta hvalite.

dijana1* -> RE: Pelene ... (1.8.2014 22:39:08)

Mi koristimo babylove i prezadovoljna sam. Pampers propusti sa strane cim se ukaki. A i babylove su dublje na ledjima tako da ni tu ne moze proci.

anci kv -> RE: Pelene ... (1.8.2014 22:58:04)

Vratila sam se na beli pampers,više nema iritacije kao sa pufies.

Ana RR -> RE: Pelene ... (1.8.2014 23:04:22)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, nisam nigde videla Libero. U DM-u kada sam bila čak nije bilo ni njihovih pelena za našu kilažu, samo neke veće koliko se sećam.

Ima u Letu, u Aksi... Lumpi su isto jako dobre.

Azra_ -> RE: Pelene ... (2.8.2014 0:08:31)

Mi smo na Pampersu. Prvih 6-7 meseci beli, posle običan. Probali smo DM-ove, nisu loše, a Libero su mi bile nekako krute. Inače, uvek primetim razliku i u Pampers pelenama. Razlikuju se, one kupljene u Aksi od onihkupljenih u Tempu(proizvode se na različitim mestima), naravno, najbolje su one koje dobijemo iz inostranstva. Sada trošimo malo, za spavanje, pa nije frka, može bilo koje.

Dani.kv -> RE: Pelene ... (3.8.2014 10:37:10)

Meni se pufies sarene 4 ne dopadaju. Tamniji dezen je kao da su iznosene. Obicne su ok. Pampers za noc je neprevazidjen. Evu baby nisu za bacanje. Lepo mirisu. Dm su dobre kod iritirane koze u kombinaciji sa belim pampersom. Za mene je ovih dana tenera otkrice. Tanke su. Imaju dosta gela i drze najmanje 6 sati. Cena je 800din za 66 kom. Teta Violeta su bosanske. Drugarica ih hvali. Sve u svemu meni su najgore lilijeve mama&beba. Ostalo vredi probati

mali_mis -> RE: Pelene ... (2.9.2014 13:36:50)

Kupila sam pre neki dan lumpi malo pakovanje (vidim svi ih hvale), cisto da probamo, i moram priznati da su dobre. Tako da cu sad pufies fc da lovim na snizenjima, a lumpi kad ove prve nisu na popustu [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Pelene ... (7.9.2014 0:25:40)

Ja sam onomad planirala da uzmem Pufies, i uzeh (sticajem okolnosti, da premostim) Lilly pelene na nekoj akciji (mada smo ih i u porodilištu dobili i utisci su dobri). I taj početni utisak i dalje stoji, odlične su! Uzeli smo već dva puta po dva velika pakovanja (na dva pakovanja dobije se dodatni popust), koja zajedno izađu 1800 + se dobiju gratis vlažne maramice /dva paketa), koje su isto ok. Uzimamo 3-ojku, od 4 do 9 kg. Duboke, mekane, ma super su! Uzela bih ja njih i da su skuplje, ali eto i cena im je odlična, tim bolje ...
Lilly pelene su nam definitivno bolje od Pampersa i Bekutana, nijednom, ali baš nijednom nisu propustile a S ima tečniju stolicu gotovo uvek.
Jedan klijent mi reče da nije isključeno da baš Pampers pravi Lilly pelene, imaju oni neke cake ..

Mala Elena -> RE: Pelene ... (7.9.2014 0:56:30)

Dunja koje su te lilly -jeve ?Mama&beba? Te sam jednom dobila i jedva sam cekala da potrosim .Krute su i debele a tih dana udarilo sunce pa sam joj povremeno skidala siroki povoj da prodise .[sm=duda.gif]

Mala Elena -> RE: Pelene ... (7.9.2014 1:01:24)

Izvini dobila sam babylove i nisam zadovoljna, to je dm-ova marka[sm=bravo.gif]

Sanchy -> RE: Pelene ... (7.9.2014 1:06:57)

Sve vreme od porodjaja koristili Babylove,nijedna zamerka..uh zaboravila sam jednom sam kupila neke Pampers jer je malac dobio dijareju a DM ne radi nedeljom i od njih je sa strane zaradio lisaj koji sam jedva sanirala...znaci od one njihove trakice sa strane

dunja RR -> RE: Pelene ... (7.9.2014 1:26:24)

Lillyjeve nisu krute i debele, baš su mekane, verovatno su te tvoje bile DM-ove. Njih još nismo probali ali su mi mnogi rekli da su previše "kartonske". Ali kažem, nismo probali pa ne mogu da tvrdim ..

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Dunja koje su te lilly -jeve ?Mama&beba? Te sam jednom dobila i jedva sam cekala da potrosim .Krute su i debele a tih dana udarilo sunce pa sam joj povremeno skidala siroki povoj da prodise .[sm=duda.gif]

branki* -> RE: Pelene ... (7.9.2014 8:51:17)

ja sam vec hvalila lilijeve pelene i stvarno su dobre.em su dobre ,em im je cena niza od pampersa.
boza je koristio u pocetku beli pampers,kasnije zeleni jako dugo.zadovoljni smo.
za bebu planiram da uzimam ove lilijeve..

Mala Elena -> RE: Pelene ... (7.9.2014 8:59:29)

Nisam koristila te iz lilly -ja ali dm-ove su za moj ukus jako grube na dodir i kartonske ..dosta su i debele. Nikako ih ne bih vise kupila. A cena im je ista kao ostalim pelenama

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>