RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

dijana1* -> RE: Pelene ... (28.5.2014 17:38:42)

Kupila sam babylove i super su. Bolje su od pampersa milijardu puta.

New Mom -> RE: Pelene ... (28.5.2014 17:51:30)

Mojima Babylove bio potpuni promasaj.
Za Kacu do kraja skoro sam uzimala Pampers beli, na kraju jedno vreme Chicco-ve. Za Kolju beli Pampers pa Puffies. A za bebu Libero za sad, pa beli Pampers (vec spremljeno).

Biserce -> RE: Pelene ... (28.5.2014 18:51:46)

Mi koristimo maltene od drugog meseca Teneru, nista im ne fali, on meni prokaki isto i Teneru i Pampers i B.love.

dijana1* -> RE: Pelene ... (28.5.2014 19:11:20)

A Vuku sam koristila dugo beli Pampers sam posle presla na zeleni i bio je extra ali eto Kosti nikako ne odgovara ni beli ni zeleni
A pogotovo zeleni.

Dani.kv -> RE: Pelene ... (28.5.2014 23:02:09)

Moji su se ojeli od belog pampersa pa za noc koristimo zeleni. Danju pufies i to onaj obican. Prezadovoljna sam sa njima. Nisu plasticne a moc upijanja odlicna

anci kv -> RE: Pelene ... (7.6.2014 12:35:38)

a mi nahvalismo pufies a dundi opet crveno dope[sm=zmeden.gif]. Kupili narandžasti pampers,dosta je tanji,crvenilo se povuklo
E vala jedva čekamda skine pelene,izjede me sa njenim semaforskim dopetom

branki* -> RE: Pelene ... (7.6.2014 13:30:26)

e,ja hocu da pohvalim lili pelene,koristim vec trece pakovanje.dobre su,a prilicno su jeftinije u odnosu na pampers.

Torbica -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:33:49)

Ne znam za Lilijeve, a bas sam upucena u pelene [sm=smiley4.gif]
Kod nas ima prodavnica sa pelenama iz uvoza i jako su nam dobre Svajcarske i Francuske, Babydream, mekane kao Pampers, ne propustaju, milina.. Verujte, isprobala sam ih sve redom, a za Lilijeve prvi put cujem. Moracu i te da proucim [sm=jezicek.gif]

New Mom -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:37:13)

Meni krivo sto Libero nigde nema. Nabavili smo bili u Madjarskoj sad za bebu, sjajne su.

viking -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:42:48)

Anči, i mi našu ćeru zovemo dunda [sm=smiley36.gif]

A za pelene, nama za sada najviše odgovaraju DM-ove Lovebaby i Puffies. Pampers zeleni je đubre, beli tj. preminum može da prođe. Dobili smo na poklon Becutan, nemaju one uši sa strane, totalno su bezveze.

Torbica -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:44:32)

NM jesi gledala u Metrou? Cini mi se da sam ih videla tamo...[sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:49:39)

Ne uvoze Libero više.

New Mom -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:51:47)

Nigde ih ne nalazim. Steta stvarno.

dunja RR -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:53:08)

Jao bre pšto ne reče ranije :), a ja uzeh zelene za porodilište malo pakovanje (jer videh na temi kamperski vodič da svi nose pampers) a i za kuću za početak isto zeleni, veće pakovanje (80 kom). Ništa, slaću mm u DM onda. Valjda ću moći u prvm danima da potrošim taj zeleni što imam ..
IZVORNA PORUKA: viking RR

Anči, i mi našu ćeru zovemo dunda [sm=smiley36.gif]

A za pelene, nama za sada najviše odgovaraju DM-ove Lovebaby i Puffies. Pampers zeleni je đubre, beli tj. preminum može da prođe. Dobili smo na poklon Becutan, nemaju one uši sa strane, totalno su bezveze.

anci kv -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:56:56)

viking [sm=bravo.gif]
Dunja,nema veze,potrošićete,bitno bebcu da odgovara. Nisu sve iste. Probaj,pa ako ne bude valjalo promeni.

New Mom -> RE: Pelene ... (7.6.2014 22:57:18)

Zeleni je zlo. Narandzasti tek no comment. Nama je beli neprikosnoven za svo cetvoro. Lepo iskustvo sa Koljom imam i za Puffies.
Al ove Libero mi jako krivo sto sam tek sad otkrila. A nema ih.

viking -> RE: Pelene ... (7.6.2014 23:02:12)

Da, zeleni je plastičan pod rukom i propušta, zato je beli onoliko skuplji, mnogo je mekši, finiji za kožu.

Torbica -> RE: Pelene ... (7.6.2014 23:03:21)

Da, vidjala sam ih u Metrou, 100%.
Dunja, individualno je skroz. Nekoj bebi odgovaraju neke, a drugoj ni pod razno.. Ne znas dok ne probas.
A tih Libero je bilo i u Merkatoru, 100%...Sve ih vidim [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Pelene ... (7.6.2014 23:04:17)

Dunja mi smo taj zeleni na pocetku uzeli za Sofiju. Nemam neke primedbe. Osim sto je nocu propustao.
Sad smo na narandjastom. Dobili smo puffies. I one su super.

New Mom -> RE: Pelene ... (7.6.2014 23:06:21)

Uh narandzasti pampers... Probali sa Kacom ukupno 8 dana. Ukupno 8 jutara se budila a pelena potpuno propustila. Uzas jedan.
Mada su narandzaste maramice bas super.

pocahontas -> RE: Pelene ... (7.6.2014 23:11:48)

Mi koristimo DM babylove i puffies i prezadovoljna sam.

branki* -> RE: Pelene ... (8.6.2014 9:23:03)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ne znam za Lilijeve, a bas sam upucena u pelene [sm=smiley4.gif]
Kod nas ima prodavnica sa pelenama iz uvoza i jako su nam dobre Svajcarske i Francuske, Babydream, mekane kao Pampers, ne propustaju, milina.. Verujte, isprobala sam ih sve redom, a za Lilijeve prvi put cujem. Moracu i te da proucim [sm=jezicek.gif]

lili pelene su u ljubicastom pakovanju,u lili drogerijama ih kupujem.ako ih ima u boru,onda ih ima i kod vas.bas vidi.

mali_mis -> RE: Pelene ... (8.6.2014 10:33:44)

Mi smo i dalje na puffies fashion colection, nekako mi je bolji od obicnog puffies, vise upija, ili mi se cini, ali svaki put kad je imao obican uvek je probijalo, dok sa f.c. moze da zapisava koliko hoce, i nista.

pari -> RE: Pelene ... (27.6.2014 10:38:36)

za porodilište i prve dane ste uzimale new born (2-5kg) ili mini pelene (3-6kg)?
ja se polako spremam [sm=smiley1.gif]

little_one -> RE: Pelene ... (27.6.2014 11:14:10)

Mozes i jedne i druge...tesko da ce ti beba biti ispod 3 kg tako da mogu oboje [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>