RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Bibilib -> RE: Pelene ... (14.9.2014 17:08:28)

Mi koristimo samo original Pampers i ne procuri sto je bitno kao kod ostalih...Beba se budi suva...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Pelene ... (3.10.2014 13:52:55)

Dok nismo skinuli široki povoj bila sam prezadovoljna sa Pufies pelenama, međutim zadnjih par dana kad kaki sve izleti pozadi, ukaka se do pola leđa, pa smo opet uzeli pampers, međutim ista priča [sm=smiley13.gif] uopšte ne znam o čemu se radi, da l joj je u stvari tečnija stolica zadnjih par dana ili šta se dešava. Koristimo 3, sad ne znam, možda smo trebali 3 + da uzmemo [sm=zmeden.gif]

majared -> RE: Pelene ... (3.10.2014 14:40:20)

Te + pelene su malo sire od celog broja, tako da je velika verovatnoca da ces i sa njima imati isti problem

mati -> RE: Pelene ... (3.10.2014 14:44:13)

Koliko sam ja razumela oko tog + u pitanju je samo veca moc upijanja. Nama su ti + modeli bili isti kao i obicni, bas sam ih merila. A na pakovanju pise da kao upijaju vise.

degu -> RE: Pelene ... (3.10.2014 15:57:23)

Dobro ste mi rekle da se ne zeznem i sledeći put, možda su joj ipak male a što je najgore imam oko 100 komada sad [sm=hudicek1.gif] ništa, napraćemo se i napresvlačiti a sledeći put ću uzeti veći broj, možda prvo da nađem na komad negde da probam jel do toga.

Jole84 -> RE: Pelene ... (4.10.2014 18:28:58)

Degu nama se to nije dešavalo sa Puffies baš sam zadovoljna, a jeste sa Pampersom.

doktorkakristal -> RE: Pelene ... (5.10.2014 10:00:22)

nama Pufis 4 nikako nije odgovarala vec sam pisala propustala non stop,sad imam neke iz svice pa njih koristim nocu ,a danju sam uzela Violeta da probam i sta znam nisu neki kvalitet

mali_mis -> RE: Pelene ... (5.10.2014 10:20:27)

Ili ja nisam normalna, ili je do serije pufies-a [sm=smiley36.gif] Pelene koje kupim recimo u aksi su mi nekako boljeg kvaliteta, nego one koje kupim u idei. Desilo mi se sa 3 pakovanja iz idee, da su propustale, one trakice sa strane su se kidale, pravile su se rupe, kad pakujem dete u pelenu, a ne zatezem istu, ma grozota.

degu -> RE: Pelene ... (5.10.2014 12:42:48)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Degu nama se to nije dešavalo sa Puffies baš sam zadovoljna, a jeste sa Pampersom.

Izgleda da je bila tečnija stolica pa još pod pritiskom pa izletelo [sm=smiley36.gif] il ja nisam dobro zatezala, sad baš pazim i krivo mi je što sam uzela pampers jer ja ne znam kako vama, al meni baš smrdi i sva je pelena plava od tog gela, tako da se vraćam na pufies :)

Mala Elena -> RE: Pelene ... (5.10.2014 13:29:03)

Nama su pufies 3-ka fenomenalna a dvojka je recimo povremeno propustala a i bila je drugacijeg dezena , zavisi od serije. Pampers narandzasti sa kamilicom je predivnog mirisa ali zadnja dva puta ga nije bilo .[sm=smiley13.gif]
Zavisi i od stolice koliko je cvrsta ili kako beba naleze na pelenu u datom trenutku.

dunja RR -> RE: Pelene ... (8.10.2014 2:31:18)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Babylove jesu malo kruce ali to je zato sto ne sadrze prirodni lateks koji je izazivac raznih dermatoza,alergija itd..,zapravo to sto Pampers i ostale sadrze ovaj sastojak koji ih cini pufnastijim cine da su manje kvalitetne po pitanju onoga sto je the best za bebu[sm=smiley1.gif]...

Probali smo konačno Baby Love i super su. Deluju mi gotovi isto kao pelene iz Lillyja, samo je dizajn malko drugačiji. Ali zadovoljna za sada u svakom slučaju [sm=smiley20.gif]

degu -> RE: Pelene ... (8.10.2014 13:00:26)

e moram i ja da nabavim babylove da probam, samo nemamo dm, jedino kad neko bude išao za NS. Moje dete tek iz pampersa katapultira kaku napolje [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Pelene ... (8.10.2014 13:06:38)

POslednjih meseci sve kupujem babylove, i to 4. Baš sam zadovoljna. I vlažne maramice su im super!

mati -> RE: Pelene ... (8.10.2014 14:11:35)

Ja sam pronasla gacice pelene i super su, samo ih nema uvek. Cena im je ista kao pampers original ali su mnogo prakticnije. Inace Mita od osmog meseca nosi 5. , 4 mu je plitka...[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Pelene ... (8.10.2014 16:55:11)

Mi smo i dalje na pufies f.c. 5 danju, a nocu smo u pampers active boy (gacerone) 6. Nocu sora ko blesav, ujutru pelena teska mozes ubiti nekog.

dunja RR -> RE: Pelene ... (8.10.2014 16:56:28)

Šta je to, imaš sličku?
IZVORNA PORUKA: mati

Ja sam pronasla gacice pelene i super su, samo ih nema uvek. Cena im je ista kao pampers original ali su mnogo prakticnije. Inace Mita od osmog meseca nosi 5. , 4 mu je plitka...[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Pelene ... (8.10.2014 17:03:43)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

POslednjih meseci sve kupujem babylove, i to 4. Baš sam zadovoljna. I vlažne maramice su im super!

Videl asam da gomila ljudi kupuje upravo te pelene, i bas se razmisljah da li ima neko koga znam a da koristi. Samo nigde ne videh 1 [sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Pelene ... (8.10.2014 17:06:40)

Dunja , ima pampers gace (bilo je kad je zver bila mala ) i to i za decake i za devojcice , koristi se kad se odvikavaju od pelena

Anoniman -> RE: Pelene ... (8.10.2014 17:06:45)

Wiw mi smo samo njih koristili -odlicne su, neces pogresiti, ima new born, ili ti 1 u dmu, mozda su bile nestale kada si ti gledala[sm=zmeden.gif]

mali_mis -> RE: Pelene ... (8.10.2014 17:09:36)

Dunja ima i huggies gacerone, 10 kom. nekih 700-800 din, ne isplati se bas.

wivern -> RE: Pelene ... (8.10.2014 17:46:03)

Um ja skoro svaki dan idem u DM [sm=zmeden.gif], sta cu kad sam ovisnik i ne videh ih ni jednom. Ali moj trudnicki mozak nije merodavan, ko zna u sta sam ja buljila. Ovde se kupuju nenormalno, pre neki dn od nas petoro u redu samo ja nisam kupila te pelene.

dunja RR -> RE: Pelene ... (8.10.2014 18:11:14)

Wiv, mi smo od rođenja koristili 2 (Pampers), i vrlo brzo smo prešli na 3 (od 4 do 9), prvo beli Pampers, pa Lilly. Kada sam posle porođaja otišla u DM na Vračaru, nisu imali ništa od Baby love. Tek skoro nađoh 3, zato smo ih tek sada i probali.
IZVORNA PORUKA: wivern

Videl asam da gomila ljudi kupuje upravo te pelene, i bas se razmisljah da li ima neko koga znam a da koristi. Samo nigde ne videh 1 [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Pelene ... (8.10.2014 18:13:14)

Aha, te pelene gaće su za odvikavanje? Hvala devojke!

Sanchy -> RE: Pelene ... (8.10.2014 18:13:45)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ima babylove new born malo pakovanje,zuto,ima ih na Bezanijskoj kosi recimo tamo sam ih videla pre par dana.mi smo njih koristili

milicicak -> RE: Pelene ... (8.10.2014 18:21:14)

Dunja, dm u Nevesinjskoj je odlicno snabdeven ako ti nesto znaci :)
Ja obozavam dm proizvode i mislim da babylove pelene imaju savrsen odnos cena-kvalitet. Mi smo nazalost morali da vratimo pelenu pa cim potrosim ovaj puffies kupujem babylove :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>