Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.7.2014 14:28:58
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Ana13 i M@rty, ja jos nista ne dobijam, samo sam izgubila jer povracam puno , ali ima vremena.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.7.2014 15:00:30
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Ja sam najgora 18 nedelja i +8 kg... Stizem te polako,15+1ned +3kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 6.8.2014 11:04:24
|
|
|
|
daca77
|
Danas 22+4 i u +4,5kg.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 6.8.2014 11:37:40
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Danas ulazim u peti mesec i ugojila sam se 1,5kg... valjda je to ok
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 16:33:03
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Mariya 16 nedelja i -0,5kg. 20 nedelja + 2kg (61 kg) 24 nedelje +4kg (63,1 kg) 28 nedelja +5,6 kg (64,6kg) 32 nedelja + 6,6 kg (65,6kg)
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 17:37:13
|
|
|
|
vonavoj
|
svaka cast,ja 31.va..11kg..
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 18:48:00
|
|
|
|
efes
|
17+6 nedelja +11 kg. Jes da su dvoje, al mnogooo
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 21:58:35
|
|
|
|
plačljiva
|
21 nedelja i +10 kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 22:17:11
|
|
|
|
Štetica
|
17+5 i dalje +3 ,opet sam povracala 5 dana,tako da bi sigurno bilo vise
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.8.2014 22:29:33
|
|
|
|
SunFlower
|
Trenutno 11.nedelja, +2 kg. Stalno sam gladna, nema sanse sa prodje 3 sata a da ne prezalogajim nesto :-( Bice do kraja ohohoooo kilograma u plusu vidim ja.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.8.2014 10:03:30
|
|
|
|
wivern
|
28+2 +9kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.8.2014 10:05:09
|
|
|
|
big mum
|
U obe trudnoće po 15 kg-ništa strašno.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.8.2014 10:23:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
17kg. ali je bebac bio baaas krupan. sad posle 6 meseci sam se skroz vratila na starno. cak mozda izgledam i lepse nego pre trudnoce
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.8.2014 14:07:23
|
|
|
|
Janja V
|
36 pune nedelje i +16kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 20.8.2014 12:10:26
|
|
|
|
branki*
|
janja,sta ce ti taj smajli,ok si skroz. ja maltene identicno kao sa bozom,sad sam uporedjivala ove trudnicke knjizice,znaci opet cu biti nasukani morz do kraja.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 20.8.2014 12:49:12
|
|
|
|
Janja V
|
Pa valjda je ok, s obzirom da sam se juce merila i na istoj sam kilazi. Ne bi trebalo da dodajem vise jer je vec kraj
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 22.8.2014 20:16:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Kaže Ipokrisia na slikama trudničkih stomaka da se uopšte nisam ugojila u prethodnoj trudnoći. Od prvog pregleda u 9 nedelji do kraja (pojma nemam koja sam nedelja bila, ali prenela sam) sam se ugojila 15 kg. Ako me sećanje dobro služi u prolećnim mesecima po 1kg mesečno, u letnjim sam 2 meseca imala istu kilažu i kad su krenuli jesenji meseci sam se manje kretala i dobijala oko 2kg na mesec.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 22.8.2014 20:33:34
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja ti ne bih dala ni 8 kila da si se ugojila Bar se po tebi ne vidi, verovatno se lepo rasporedilo,nisi se nadula u licu i nista...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:22:46
|
|
|
|
wivern
|
Ma zavisi i gdde idu te kile koje mi dobijamo. Meni sve odu u stomak i na du*e. A i stvarno nema nikakve veze, Moja se sestra u sve tri trudnoce gojila po 30 kg i posle porodjaja vrlo brzo vracala na staro. Ja trenutno 30+0 +6 kg, stomacni virus mi skinuo 3 kg, bila sam +9.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:27:47
|
|
|
|
branki*
|
wiv,pa ti si super ja sam vise u kategoriji tvoje sestre
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:35:44
|
|
|
|
wivern
|
Branki meni to sve malo i nekako nedovoljno. Pogotovo me zabrinuo ovaj gubitak 3kg, ali je sve ok na srecu. Ako si u njenoj kategoriji ne brinem za tebe, pa ona je posle troje dece zgodnija od mene . A i videh te na slikama tako da ne sumnjam da ces biti isti avion ali sa dvoje divne decice
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:37:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma Branki će po turu da dobije bude li se žalila na višak Ovu sam startovala sa 6kg više nego u prvoj i znate šta - uopšte se ne opterećujem.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:39:11
|
|
|
|
branki*
|
nadam se da cu se vratiti u formu,hehe.. kakve veze ima sto je malo,jos bolje,beba je ok,ti si ok i to je jedino merodavno
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 11:43:12
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ma Branki će po turu da dobije trco,sad bih ti nesto rekla,al da ne pricam previse
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 23.8.2014 20:22:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
15 nedelja +3 kg. Blizanci i strogo mirovanje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Cenzura TV programaKad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine TV programe i koje?Ne, ni jedan ne bih ukinula. (
16%)
Pink (
82%)
Prvu (
2%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!