Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.5.2014 13:48:37
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 17+0 stojim na istoj kilazi jos uvek kako???
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 28.5.2014 18:59:40
|
|
|
|
Ana13
|
Imala sam mucnine do 15 nedelje,a posle slab apetit. I dalje mi se groze neke stvari na koje sam ranije povracala.Nisam bas svojom zaslugom i svojim trudom na istoj tezini Bice gusto kad me krene apetit.Lako se gojim ,a imam jos puno vremena do kraja
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 30.5.2014 18:40:28
|
|
|
|
Jole84
|
U porodilište sam otišla sa 10kg u plusu,izašla sa -8,kući posle 2 dana smršala još 2kg i sad sam na staroj težini.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 31.5.2014 14:55:34
|
|
|
|
degu
|
O bravo Jolence 35n + 13.7kg. Još do kraja kad bi bilo maksimum 2 kg i ja sam zadovoljna
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 31.5.2014 22:25:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Bravo Jole Meni je ostao jos 1 kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.6.2014 14:58:40
|
|
|
|
ishler
|
23ND u plusu 6,ali samo je stomak veliki
< Poruku je uredio ishler -- 2.6.2014 15:00:33 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 10:19:11
|
|
|
|
daca77
|
Juce sam se bas iznervirala, jer ne znam kako sam poslednjih dana dodala skoro 2kg, ako sam u NS, 23.maja imala 52,9 i pre nedelju dana isto 53kg.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 10:33:30
|
|
|
|
plačljiva
|
Ja sam jedna nedisciplinovana i neodgovorna trudnica.Ne mogu da se savladam,samo nešto jedem...Prvo tromesečje završavam sa +4,5 kg viška ...No tešim se ide lepo vreme pa ću da šetam...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 10:35:44
|
|
|
|
Vanda
|
30 nedelja negdje oko 17 kila. Mada me tese da mi je sve otislo u stomak i grudi. Vidim ja imam malo i na butinama. Inace sam krupnije gradje i da bi na moju visinu od 170 imala 65, koliko meni treba da bi dobro izgledala moram bas bas bas da gladujem
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 10:39:11
|
|
|
|
daca77
|
Ja sam prvo tromesecje zavrsila sa +0, a kako sada dodah ovo, ne znam?! Jedino sto sam prosle nedelje priustila sebi par kom.pite i jedan kolac bez secera, ali sa masnocom. Moracu da se vratim na svoj stari strogi rezim ishrane, bez glutena...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 11:01:42
|
|
|
|
Vanda
|
Od ovih 17kg, 11 sam dobila do 15 nedelje. Mucnine maltane nisam imala vec samo pojacan apetit. Pijem ogromne kolicine vode, kao i prije trudnoce ali cini mi se da sada ta voda bas ne izlazi redovno iz mene. . Ili se ja to samo tesim ?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 11:26:39
|
|
|
|
ishler
|
Ja sam po sebi na plus 6,a po ginekologu stojim od pre mesec dana na istoj kilazi u plus 4kg,njegova je digitalna mozda tacnija od moje
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 5.6.2014 17:10:05
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Ja sam jedna nedisciplinovana i neodgovorna trudnica.Ne mogu da se savladam,samo nešto jedem...Prvo tromesečje završavam sa +4,5 kg viška ...No tešim se ide lepo vreme pa ću da šetam... I ja saaaaaam Ja sam se i vise ugojila, 6kg, usla sam u cetvrti mesec pre nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 8.6.2014 7:50:49
|
|
|
|
M@rty
|
(30+5) 8kg u plusu. Videcemo do kraja 😊
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 8.6.2014 9:19:21
|
|
|
|
branki*
|
m@rty,ti super izgledas,videla sam sliku,kad se porodis i tih 8 kg ima odmah ili vrlo brzo da ode.. a,ja,majko moja,ako nastavim da jedem i kad nisam gladna,ima da presisam rekord sa bozidarom .moram da se disciplinujem,ali stvarno.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 11:29:27
|
|
|
|
M@rty
|
Branki hvala puno :)
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 12:49:47
|
|
|
|
Anoniman
|
branki, ja sam propustila objavu tvoje trudnoco! cestitam!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 12:53:54
|
|
|
|
branki*
|
efharisto para poly -ako sam lepo napisala,ispravi me.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 14:08:56
|
|
|
|
Lepterija
|
Upravo skinula konce i izvagala se. 12 kg dobila u blizanackoj trudnoci i 12 izgubila. Na istom sam!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 14:17:56
|
|
|
|
Bebetto
|
Ja sam u prvoj trudnoci 31 kg naravno trebalo mi je dosta da ih skinem i kao ajde u drugoj da vodim racuna...i vodila sam...ugojila sam se samo 26 . Strasno..al sam zato posle smrsala na 51 kg..inace sam uvek imala oko 60
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 14:32:43
|
|
|
|
mika79
|
lepterija
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.6.2014 15:58:22
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Lepterija Upravo skinula konce i izvagala se. 12 kg dobila u blizanackoj trudnoci i 12 izgubila. Na istom sam! Bravo duplice naša
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 15.6.2014 9:45:54
|
|
|
|
pari
|
34+0 sam na +6kg... zadovoljna...
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 16.6.2014 16:28:12
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: Mariya 16 nedelja i -0,5kg. 20 nedelja + 2kg (61 kg) 24 nedelje +4kg (63,1 kg). Tacno se vidi otkad nemam mucnine, mogu da jedem
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 19.6.2014 20:49:55
|
|
|
|
mika79
|
po uz 31 nt +7kg.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?