Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 10:05:17
|
|
|
|
ajla
|
zravo cure da se i ja prikljucim na vas forum vec sam u 9 toj nedelji nisam dobila nijedan kilogram al se bojim da se mnogo ne ugojim ....ovo mi je 4rta trudnoca i mnogo sam se dvoumila da li da rodim ili ne al kad sam videla na ultrazvuku da je bebino srce pocelo da kuca nisam mogla...tu je moj bebac nadam se da mi nece biti puno tesko SVAKA VASA PODRSKA BI MI DOBRO DOSLA
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 10:18:49
|
|
|
|
hanic
|
ajla samo polako nemoj da se brines sve ce biti uredu i izgurat ces, ipak ces ti biti majka cetiri slatkisa i ti si zeno bogata, zato osmijeh na lice. sad se jos samo prebaci u prvo tromjesecje i uzivaj sa trudnicama u istom periodu
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 10:28:57
|
|
|
|
lesica
|
Ajla,dobrodošla! Sve će to biti u redu! Pridruži nam se i u drugim temama,a možeš se priključiti i ćaskanju sa trudnicama KLIK ili da proćaskaš koju sa mamama KLIK,a isto tako ima još jako puno tema koje bi mogle da te interesuju.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 13:00:05
|
|
|
|
jovicaa
|
ajla dobrodosla
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 13:30:12
|
|
|
|
ajla
|
Hvala cure na dobrodoslici forum mi se jako svida pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 25.1.2013 14:34:42
|
|
|
|
lady_b
|
IZVORNA PORUKA: lady_b 20n 3d +6kg 26n 5d + 9kg 28n 4d +10kg Mislim da bih sada trebala malo pripaziti, s obzirom da sad ide period "najveceg" debljanja.. Mnogi mi kazu da bih do kraja trudnoce mogla da uduplam ovo sto sam se do sad dobila..da li je to istina? Mislim znam da beba sada najvise dobija na kilazi..
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.1.2013 9:58:15
|
|
|
|
Rosita
|
32+2 i dalje + 6. Ni makac dalje zasad. Trenutni skor 61 kg.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.1.2013 11:05:22
|
|
|
|
bojanica7
|
rosita, manekenkice jedna, jedi nesto salim se, uzivaj, bre sto nisi od fele nas 32 nedelje pune + 17 i dalje vec dve nedelje nisam dodala ni kilu, juhuuu!!! mora da mi je tp maksimum
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.1.2013 12:10:52
|
|
|
|
Rosita
|
Joj ženo, jedem ja i činilo mi se po tempu do 5. meseca biću džin, kad ono posle ništa. Imamo još nedeljica, ko zna. Mm mi kaže nešto u stilu kukala si što se gojiš, sad se brineš što se ne gojiš, mani me deosadna ženo .
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.1.2013 12:53:12
|
|
|
|
jole82
|
Rosita ja sam se najvise ugojila na pocetku..do kraja treceg meseca 4 kg...onda sam bas usporila kao sto vidis...i evo i sad na kraju..kad se kao najvise gojis...ja 2 kg za 5 nedelja..a jedem kao i dosada....tako da ne mora to nista da znaci..i sve je individualno Start 71kg 24n5d +6kg 28n4d +7kg 30n0d +8kg 34n4d +10kg 37n0d +11kg 38n0d +11.5kg 40n0d +12kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 27.1.2013 13:23:44
|
|
|
|
bojanica7
|
slazem se sa joletom sve je individualno. i ja bi trebalo kao mnogo se gojim sad u osmom a nisam se ni gram ugojila dve-tri nedelje. (mada ne znam kako, mozda mi vaga stala na 68 ) rosita, dobro ti je i reko. covek nikad zadovoljan
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.1.2013 8:05:33
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella 18+5 3kg. 23+2 5kg
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.1.2013 8:55:17
|
|
|
|
bojanica7
|
juu sindi, super si!
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 29.1.2013 9:01:19
|
|
|
|
Cindarella
|
Kako za koga. Za moju dr je ovo previse.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 8:43:19
|
|
|
|
ajla
|
Dobro jutro djevojke kako ste jeste se napajkile treba mi jedan savjet da li neko zna moze li da skodi bebici kad radimo filtraciju kicme i vratnih prsljenova posto imam mnogo problema evo vec 2god.imam jake bolove i dugo sam cekala na ovu filtraciju nemogu vise sva sam blokirana...posto sam usla u desetu nedelju neznam moz li smetati sta bebi unapred zahvaljujem POZDRAV ZA SVE
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 9:39:26
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam 13n+5...nisam se ugojila ni jedan kg,tj mislim da sam smrsala a to se sad prebacilo na stomak i opet sam na 0. Stomak mi je kao mala loptica...a sve drugo mrsavo...:-\
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 9:47:12
|
|
|
|
Rosita
|
Pa dobro leptiric, ako si povracala to je ok, a i ako nisi, jos je rano za kg. Ja sam u tvoje vreme bila + 1, a nisam ni jednom povracala u celoj trudnoci. Ajla. ne znam nista o tome, ali ti savetujem da koristis pretrazivac i ukljucis se u cet prvo tromesecje, nacices neka iskustva, ova temica ti je o kilogramima. Srecno.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 19:56:07
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Cindarella 18+5 3kg. 23+2 5kg ma otkud previse!
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 21:07:47
|
|
|
|
Cindarella
|
Po njoj,trebala sam samo 1 kg do kraja drugog tromesecja. Za mene ovo nije puno,iako sam ja na posebnom rezimu ishrane.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 21:16:51
|
|
|
|
jovicaa
|
kakvom rezimu?
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 1.2.2013 21:18:58
|
|
|
|
Cindarella
|
Bez brasna,neslano...da se ne bi ponovio visok pritisak kao u prosloj trudnoci.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 2.2.2013 10:50:39
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Po njoj,trebala sam samo 1 kg do kraja drugog tromesecja. Uuu, pa to je logicki moguce jedino ako ti mrsavis na racun bebe . Evo ja da prijavim, apetit mi je značajno proradio i može se reći da sam +7 kg : 33n1d
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 3.2.2013 11:25:37
|
|
|
|
ajla
|
aj Rosita ipak hvala ti na odgovoru vidim sad da sam pogresila al nema veze dobila sam odgovor za ove moje muke ........Moze li mi netko reci da li je normalno se ugojiti dva i po kilograma a tek ulazim u 11.nedelju meni je nekako i previse a nisam imal neki apetit mnogo mi je bilo muka mislila am da necu prezivjeti .......al sada mi je mnogo lakse a apetit se takode vratio...POZDRAV SVIMA
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 9.2.2013 13:14:40
|
|
|
|
Braanaa
|
35n 3d 10.5 kg
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo 11.2.2013 8:21:23
|
|
|
|
lady_b
|
31n - 11.5kg Ja stvarno ne znam otkuda to toliko ali sto je najgore, jedem sasvim normalno, cak se nekad i "odreknem" necega jer bih to pojela samo zato sto nisam gladna-ono iz dosade, ne jedem navece nikako, slatkise i hljeb jedem minimalno, jedem dosta voca.. stvarno mi nije jasno..ali ako se ovako nastavi do kraja cu imati +20
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?