Yula
|
Pozdrav drage moje, ja bolje odmah u ovu temu da se preselim jer u prvom tromesecju ko o cemu ja o kilogramima. Kada sam iscitala poslednje dve stranice malo sam se smejala a malo mi doslo i da placem, kako bre neko moze da se ugoji samo 6kg za 9 meseci trudnoce???? Meni je to nemoguca misija. Ne jedem uopste puno, ne prejedam se, ne jedem slatkise nista posebno, evo danas sam pojela solju pudinga sa malo slaga i jesam, doduse, popila litra soka od kajsije, ali to ne cinim cesto, pripala mi muka u prodavnici i ja ga kupim i istresem dok sam dosla kuci. Hleb slabo jedem, uvece uglavnom ne veceravam posle 18h, samo ako mi je muka moram da gricnem malo dvopeka ili necega sto nadjem u kuhinji, ali to je bukvalno zalogaj-dva. Slabije se krecem nego pre trudnoce, to je istina, jer se lose osecam zbog mucnina, ali svako vece napravim jednu setnju od po 20min. do pola sata. Ne znam koliko sam se ugojila, vise od nedelju dana nisam smela da stanem na vagu U prosloj trudnoci sam se ugojila 23kg , a sada u roku od mesec dana sam nabacila kilo mozda i malo vise, jer mi je poslednjih meseci kilaza varirala od 57-59kg, i ne znam koliko sam tacno imala pre trudnoce pa sam uzela neku sredinu 58kg i pre nedelju dana sma imala 59kg, a sada sam tek 7+5 Ne mogu da ne jedem, jer kada mi pripadne muka moram da pojedem nesto inace mi je jaaaako lose. Ja inace imam problema sa tiroidnom zlezdom i pijem lekove da bih je drzala pod kontrolom, nemam pojma da li i ona nesto utice ali me je strah da ne nakucam kilazu iz prosle trudnoce. Opet, ne mogu ni da se zalim, rodila sam zdravu bebu, na rodjenju je bio 4195gr i 56cm, i u roku od godinu dana sam skinula kilazu, ali brate slatki, osecala sam se kao slon u trcem tromesecju, ne bih zelela to da ponovim, pogotovu sto mislim da od tolikog sirenja koze mogu da nabacim bore i strije Sta da raaaaaadiiiiim? Mozda je najbolje da se ne opterecujem, pa sta mi Bog da, jer bas ce mi biti bedak da celu trudnocu kukam na kilograme umesto da budem srecna.