ica82 -> RE: Autosedišta za bebe i decu (28.3.2013 23:09:41)
|
IZVORNA PORUKA: nina26 mi smo bas danas isli da gledamo sedista, jer moja Z ima 5 m, i vec joj vise noge iz jajeta i to uveliko, a koliko je ono usko, o tome necu ni da pricam... i sada ne znam sta da radim, jos uvek ne sedi, znaci pocece za nekih mesec dana, manje vise, a koje onda sediste da izaberem, kad su mi sva nesto mnogo glomazna za bebu od 5m???? ili da sacekam jos,nisam pametna[sm=zmeden.gif] To sto vire noge nista ne smeta, bitna je glavica i ramena. To je uzrast kada ti se cini da je dete vec preraslo jaje ili da ce ga brzo prerasti , tako je i nama bilo, a posle oni sporije rastu, i jos ode jaknica i tona odece [sm=smiley1.gif], pa smo ga u jajetu vozili do 15 meseci (priznajem da smo preterali, ali to je bila moja neodlucnost koje da kupimo). U svakom sl. detetu je najbezbednije u jajetu i da se vozi "unazad". Jovice ja ga nikada ne bih okrenula onako kako nije pravilno, jer se tada ne moze pravilno ni pricvrstiti (bas sam sa mm imala sukoba oko ovoga, ali sam se izboriila [sm=smiley1.gif])
|
|
|
|