Bebilina -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (28.2.2013 12:17:39)
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Tobi ili Priori?Ne mogu da se odlucim,mi dosta putujemo pa bih bas da bude i bezbedno a i da ima taj lezeci polozaj..ne znam.. Imamo oba i mislim da sam ih na nekoj ranijoj stranici poredila i pisala svoje iskustvo. Nase je Tobi, u njemu smo vozili malu, sveki i dever sad imaju u kolima svaki po Priori koje ja licno ne kotiram previsoko medju MC modelima, a pisala sam vec i zasto. Prednost uvek dajem Tobi-ju, sediste je superiorno, nisam mu nijednu manu pronasla posle 3god sa mojim i godinu dana sa bratanicom. Jedva cekam da malog prebacim u njega, tezinom i visinom vec moze, ali bih ja da ga drzim okrenutog ka nazad sto duze mogu. Bas zbog toga ovih dana gledam grupu 0+/I i zapalo mi je za oko Cybex Sirona KLIK Sin mi ima i tezinu i visinu za Tobi, i sedi sam, ali sa nepunih 7 meseci ja ne bih da ga okrecem unapred... Tako da razmisljam da uzmemo ovo i zamenimo Tobi. Jos da prevazidjem moju zaljubljenost u Tobi i bice ok. [sm=smiley36.gif] Inace mi je prijateljica ponudila grupu 0+/I od njenog sina, pa to uzimam u obzir da premostimo do nekih godinu dana... Videcu koje ima, ni ona nije sigurna. Idemo cesto na duze puteve, pa mi je bitno da je i bezbedno i udobno...
|
|
|
|