Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 16.8.2012 9:52:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Bezbedno je voziti dete bez sedišta tek kad pređe visinu od 150cm. Jos malo pa i ja da moram da sam u autosedistu za decu Deci, tj osobama nižim od 150 cm pojas ide preko vrata i dovoljno je jedno naglo kočenje da ih zadavi.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 19.8.2012 0:32:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja navijam za Recaro Young Sport. Mi ga imamo i prezadovoljni smo i mm i ja a i Žaba ga voli, udobno je, u njemu baš opušteno i lepo spava, bez problema izdržava duže relacije. Za 5 meseci, koliko ga koristimo, nisam mu našla ni jednu manu.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 23.8.2012 23:24:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja je razlika izmedju Cybex Isis, palas i palas 2? ima jos neki slican proizvod?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 8:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Isis nema ta neka ojačanja na spoljnoj stranici sedalice, kod glave, koja nisam baš shvatila za šta služe (neka dodatna zaštita), a između Pallas i Pallas 2... nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 9:48:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Isis nema ta neka ojačanja na spoljnoj stranici sedalice, kod glave, koja nisam baš shvatila za šta služe (neka dodatna zaštita), a između Pallas i Pallas 2... nemam pojma. ojačanja služe kao zaštita kod bočnog sudara.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 13:24:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Pallas nema ta ojačanja sa strane, BB, pogledaj njihov sajt tu ti sve lepo piše.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 13:33:39
|
|
|
|
Anoniman
|
A između Pallas i Pallas 2?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 15:56:32
|
|
|
|
Anoniman
|
pogledala sam sajt, anci, i video i citala i da'l sam umorna da'l blesava - nista ne razumem. mislim da mi je samo puno oko sedista. a palas i palas 2? zar ti tash nemas cybex?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 16:23:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo Pallas 2 fix KLIK A ovo je Pallas KLIK Pallas nema isofix i nema ta ojačanja sa strane.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 22:22:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam Cybex, ali za veliko dete, ovaj: Solution X-fix KLIK Ako me pitaš koje planiram za Marka, kažem Pallas 2 fix. Zašto ne Isis? Zato što nema dodatne jastuke kod glave, manjem detetu je ono široko, padaće glavica kad zaspe.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 23:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
"Razlika između x fix i x2 fix je štoje x2 novija varijanta i ima jače bočne zaštite, nešto kao air bag" kopirano sa jednog drugog foruma. isis smo otperjali odmah jer smo hteli 1-2-3 varijantu, pa se sve vrti oko pallas x2 jos od pocetka iako meni licno malo ide na nerve taj jastuk i bojim se da li ce ga iritirati. planiramo da odemo do akse i da ga pustim malko u sediste, da vidim kako reaguje. tash, hvala, volim kad mi objasnis jer onda nema podpitanja
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 23:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty "Razlika između x fix i x2 fix je štoje x2 novija varijanta i ima jače bočne zaštite, nešto kao air bag" kopirano sa jednog drugog foruma. isis smo otperjali odmah jer smo hteli 1-2-3 varijantu, pa se sve vrti oko pallas x2 jos od pocetka iako meni licno malo ide na nerve taj jastuk i bojim se da li ce ga iritirati. planiramo da odemo do akse i da ga pustim malko u sediste, da vidim kako reaguje. tash, hvala, volim kad mi objasnis jer onda nema podpitanja dodaj i da je pakleno vruće ispod tog jastuka.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 24.8.2012 23:58:16
|
|
|
|
Anoniman
|
moguce, videcemo. ako je sa njim sigurniji moze da mu bude vruce, sigurnost mi je bitnija a klima se da namestiti
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 0:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Recaro otpao? On nema tih problema.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 0:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
autobild.de i adac su bili privrzeniji cybex-u, on ima ocene dobar i vrlo dobar dok recaro ima osrednje, pa je to i presudilo iako smo mm i ja bili za recaro. zao mi je sto nigde ne mogu da nadjem izvestaje kako su se sedista ponasala u stvarnom zivotu, ali sam nasla kojekakve zanimljivosti i cinjenice (mnooogo sam iscitala za dva dana, kratki smo sa vremenom jer sediste dolazi iz nemacke oko 10-og septembra)
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 0:59:47
|
|
|
|
minavb
|
Imamo Britax i odlicno je. Vanja obozava da se vozi i desava se da nece da izadje iz sedista. Moze da se spusti za spavanje i super je za duza putovanja.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 9:11:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupili Recaro young sport. Juce krenemo prvi put nas dve same i prva voznja super odusevljena. Druga, malo kraca, plakala ai bila je baba pozadi. sinoc, uzas, nas dve same ona je vristala ali zatvorenih usta skoro do kuce. Ja sam se oduzela, u kombinaciji sa onom vrucinom uopste mi nije bilo prijatno. a najteze mi je bilo sto maltene nisam mogla ni da se okrenem vec samo da joj pevam. Nadamse da je to bilo zbog vrucine, i celog jucerasnjeg uzbudjenja i nespavanja. Ovo nema veze sa sedistem Mi smo uzeli ono microfiber i zaita je prijatno. Izabrali smo ovo sediste jer sam ja ovde procitala da su najbolja Recaro i Cybex, i grozna sam, lai nije mi se dalo ni da pogledam sama dalje od toga. Racunala sam da ste par vas to sasvim dobro ispitale Nadam se samo da ce Gile lepo prihvatiti sediste i da je onaj ispad od juce posledica vise stvari koje su se juce desile, a izmedju ostalog i da je prvi put stavljena da sedi pozadi, do sada je bila napred i mogla je da gleda u mene, jer smo u 90% slucajeva same u kolima.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 9:56:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Mišu, proveri da li joj je možda previše nisko onaj deo sa bočnim štitnicima. Jedini put kad se N drala u njemu je kad je to žuljalo, podigli smo za 1 stepen i sve ok. Mada, posle toliko uzbuženja i jučerašnjeg pakla, biće da nema veze sa sedištem. I naše je mikrofiber, stvarno je super prijatno. Nevena je mnoooogooo mirnija kad je sama pozadi nego kad neko sedi pored nje tako da je uvek sama sem kad je troje odraslih u kolima.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 25.8.2012 13:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Provericu, hvala ti. Ma ja nisam stigla ni da ga pogledam, mm ga je instalirao i to je to. Mi smo ujutru samo zapucale. I ja mislim da ce joj biti tu ok, ali prvi put joj je pa je mozda i to malo uznemirilo.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.10.2012 23:33:15
|
|
|
|
ica82
|
Pocela sam da citam, ali ova tema ima toliko strana, kao i postova koja nisu konkreto vezana za marku as da mi se zavrtelo u glavi. Ima li neko predlog koje bi as mogli da kupimo da je ok (auto nam je nov, dosta tih dodataka za bezbednost ima, zazdusne zavese itd. ) , ali ne bismo bas placali 20-30000, vec tu negde do 15 plafon? Vidim najvise prica ide bas o ovima koja su preskupa.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.10.2012 23:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ica82 Pocela sam da citam, ali ova tema ima toliko strana, kao i postova koja nisu konkreto vezana za marku as da mi se zavrtelo u glavi. Ima li neko predlog koje bi as mogli da kupimo da je ok (auto nam je nov, dosta tih dodataka za bezbednost ima, zazdusne zavese itd. ) , ali ne bismo bas placali 20-30000, vec tu negde do 15 plafon? Vidim najvise prica ide bas o ovima koja su preskupa. Ne mogu da ti pomognem oko izbora jer smo mi naše platili oko 30000 ali samo da te podsetim da iščitaš malo po etu vezano za bezbednost jer koliko znam najveći neprijatelj dece u sudaru su upravo vazdušni jastuci, samo proveri gde su pozadi i da li je potrebno da neke od njih isključite ako to uopšte postoji kao opcija.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.10.2012 23:41:26
|
|
|
|
ica82
|
Pa mislim da se to odnosi na vazdusni jastuk napred i to kada je beba u jajetu, tj. okrenuta naopacke i on se mora iskljuciti, postoji i svetlosni signal koji na to upucuje. Malo mi je van pameti da bi neko stavljao vazdusne zavese u kola koje se ne mogu iskljuciti, a da to moze naskoditi detetu koje sedi u as. Kao sto si u nekom od prethodnih postova napisala, to je projektovano tako, nije neko seo i nazvrljao
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?