nenja22 -> RE: Voda (7.5.2012 15:52:34)
|
skroz se slazem sa ovim, ali pod uslovom da se doji na zahtev...ako se beba iole pokusava uobrociti, posebno kad su vrteli dani kao sto su bili oni prosli, ili sto leti bude, onda mislim da i dojene bebe treba nuditi vodom izmedju podoja...malesne su, jako brzo mogu dehidrirati, a to bas i nije naivno za njih... ali se isto skroz slazem, da ako dojena beba nece vodu, ne treba forsirati, to samo znaci da nie zedna...ovo iz licnog iskustva, jer sam i te kako bila u frci, doduse tek od oko 7-8og kostinog meseca, kad uveliko nije samo sisao i klopao je lepo kasice, ja ga nudim vodu, on nece, nema sanse...pa sam pokusavala sa cajem, pa to po malo cugne tu i tamo, ali to su bile mizerne kolicine, a ja u frci sta cu na leto sa njim od godinu i vise, ako nece vodu, a ja prestala da ga dojim...medjutim, evo u poslednjih 10ak dana ovih toplih sto je bilo, maltene kad god sam mu ponudila cugnuo je, ponekad i podosta, tako da sad eto, opusteno znam da samo treba da imam flasicu i da ga nutkam cesto, zedan ostati nece sigurno...
|
|
|
|