RE: Voda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dojenje i dopuna dojenju

Poruka

Olga75 -> RE: Voda (18.2.2012 10:52:55)

Dejana , OVDE smo pisali o plasticnoj ambalazi [sm=smiley1.gif]

dejana007 -> RE: Voda (18.2.2012 10:54:45)

aha, o.k, dakle istina. obzirom da ja pila iz flasice koliko treba vremena da se iscisti organizam od toga?

Ana RR -> RE: Voda (18.2.2012 10:57:43)

Dejana, danas su skoro sve flašice BPA free, moje dete pije samo iz plastičnih flašica ( i ne planiram da ih bacam).

dejana007 -> RE: Voda (18.2.2012 11:00:13)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dejana, danas su skoro sve flašice BPA free, moje dete pije samo iz plastičnih flašica ( i ne planiram da ih bacam).

o.k, ja mislila na mene [sm=smiley36.gif] a detetu davala rosu, pa sam to izbacila. naravno njegove flasice ostaju [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Voda (18.2.2012 11:03:15)

I mi pijemo Rosu, šta da radim. 

Anoniman -> RE: Voda (18.2.2012 20:57:53)

Ja Rosu ne mogu da pijem jer mi sladi, tj ima nekakav ukus pa mm i ja pijemo šta stignemo od flaširanih voda, od skoro smo otkrili da Jana ima ultra praktičan balon pa kad god je nađemo uzimamo nju. Žada po preporuci pedijatra pije Rosu (do 3 meseca smo je kuvali a posle ne sem ako stoji otvorena duže od 2 dana)

Anoniman -> RE: Voda (19.2.2012 11:33:34)

Moja deca piju neprokuvanu cesmovacu , Petra je ranije pila odmenjsku i to je sve

Mama 78 -> RE: Voda (23.3.2012 16:12:26)

Ajde ove mame cije su bebe mesec,dva,a sisaju jer im dajete vodu i koju?

branki* -> RE: Voda (23.3.2012 17:08:43)

ribizla,a i druge mame,kad ste pocele obicnu vodu sa cesne ,neprokuvanu da dajete bebama?boza ima skoro 13 meseci,ja i dalje rosu.

mama 78,boza je bio i na mom mleku i na dohrani,ja sam vodu i caj pocela sa 3 meseca,rosu sam davala prokuvanu.

Anoniman -> RE: Voda (23.3.2012 20:56:27)

IZVORNA PORUKA: Mama 78

Bebi koja samo sisa ne treba voda, ako pije ad mleko onda je treba pojiti, nikad odmah pre ili posle obroka. Mi smo prva 3 meseca kuvali Rosu a posle neprokuvanu. Već sam pisala, zbog starih cevi i loše instalacije ni mi ne pijemo česmovaču, da živin megde drugde verovatno bi i mi i beba pili nju (beba prokuvanu)

nenja22 -> RE: Voda (23.3.2012 21:02:24)

nije pio vodu nikako, mislim do nekog 6 meseca skoro, pokušavala jesam, ali neće pa neće...a to što sam davala je neprovkuvana rosa odmah bila, ali mislim da je u suštini nije ni liznuo do trećeg meseca, posle možda po malo, jer sam mu davala ponekad zbog kakenja razblaženi sok od jabuke, pa eto kroz to...

Sanchy -> RE: Voda (23.3.2012 21:04:12)

Da li neko zna gde kod nas moze da se kupi odmenjska voda za bebe?

Anoniman -> RE: Voda (23.3.2012 21:07:28)

Bilo je u metrou ..

lesica -> RE: Voda (23.3.2012 21:07:55)

I u Rodi.

Anoniman -> RE: Voda (23.3.2012 21:10:02)

U liliju i bolje snabdevenim hiper i običnim marketima.

Anoniman -> RE: Voda (23.3.2012 21:10:48)

IZVORNA PORUKA: branki

ribizla,a i druge mame,kad ste pocele obicnu vodu sa cesne ,neprokuvanu da dajete bebama?boza ima skoro 13 meseci,ja i dalje rosu.

mama 78,boza je bio i na mom mleku i na dohrani,ja sam vodu i caj pocela sa 3 meseca,rosu sam davala prokuvanu.

Ne secam se tacno [sm=smiley13.gif] Mislim da sam pocela pre godine ali nisam sigurna ..

slavica. -> RE: Voda (23.3.2012 21:13:10)

. Ja ne mogu reci da sam jos uvek mama,ali bas sam pre neki dan pitala nasu babicu iz skolice u vezi toga,kaze da im od pocetka treba davati bar po malo vode :)

Sanchy -> RE: Voda (23.3.2012 21:13:17)

Hvala[sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Voda (23.3.2012 21:15:07)

IZVORNA PORUKA: slavica.

. Ja ne mogu reci da sam jos uvek mama,ali bas sam pre neki dan pitala nasu babicu iz skolice u vezi toga,kaze da im od pocetka treba davati bar po malo vode :)

Tako kaze i moja mama[sm=smiley36.gif]...a i kuma koja je patronazna sestra...

Anoniman -> RE: Voda (23.3.2012 21:15:16)

Ma sigurno sam pocela pre godine , oko 10-11 meseci ..
Slavice , i ovo je jedna od tema oko koje doktori i svi oni koji se tako osecaju imaju oprecna misljenja[sm=smiley1.gif]
Meni su i pedijatar i patronazna rekli ne vodi u tom periodu ..

slavica. -> RE: Voda (23.3.2012 21:27:48)

Da ti kazem iskreno,svesna sam i toga. Sto ljudi,sto misljenja.... Ali sto kaze Sanchy,i meni je moja mama rekla da je i meni i mojoj braci davala vodu,pa eto nas zivi i zdravi :) a u celoj prici,mi koje nemamo iskustva,treba da znamo kome da verujemo.... Ja mislim da cu probati da mu dajem,pa ako hoce-hoce....

minna -> RE: Voda (23.3.2012 21:30:52)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Da li neko zna gde kod nas moze da se kupi odmenjska voda za bebe?

Ja mislim da sam vidjala i u Liliju

vukosava -> RE: Voda (23.3.2012 21:33:18)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Moja deca piju neprokuvanu cesmovacu , Petra je ranije pila odmenjsku i to je sve

I mi smo tako sigurna sam. Prodaja vode je moda novijeg porekla.

Sanchy -> RE: Voda (23.3.2012 22:11:14)

Pre neki dan je u Blicu bilo istrazivanje ispravnosti vode iz vodovoda na teritoriji cele Srbije,ja nesto nisam sa vecom paznjom ispratila ovaj clanak posto i onako dugo vec pijemo flasiranu vodu ali uglavnom zakljucak je bio da je voda loseg kvaliteta..e sad koliko je to pouzdano ili nije nemam pojma uglavnom voda ovde gde smo mi Novi Beograd je uzasna puna puna kamenca sudje mi je katastrofga ako ga ostavim da se susi samo,a sama voda se oseca na budj...toliko o tome...svesna sam da i ova plastika iz koje pijemo vodu nije bas najbolja za ljudsko zdravlje ali uglavnom uzimam Iva vodu kod koje postji ona oznaka 2 za plastiku sto je mnogo bolje nego 1 koju imaju uglavnom sve ostale vode...sta da se radi...

slavica. -> RE: Voda (23.3.2012 22:35:13)

Uh...ma mislim da nije samo moda,jer da budem iskrena,ja sam ucila da je voda tecnost bez boje,mirisa i ukusa,a u selu iz kojeg sam,voda ima sva tri na zalost,i boju,i miris,i ukus.... A i sva je nekako masna....ma meni se gadi i ruke da operem... E sad,ovde kod nas je malo bolja situacija,ali ipak ne piejmo ovu sa cesme,svekar i svekrva donose izvorsku,a mi pijemo iz aparata,najcesce je "Vrnjacko vrelo",a ja sada uglavnom pijem Prolom....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>