Dada81 -> RE: Voda (14.4.2011 15:43:42)
|
Ja pijem Zlatibor ,mada i ona ima kamenac ,uverila se kad je prokuvah sebi za čaj. Njemu dajem prokuvanu Rosu i voli je. Cmoki ,znam da želiš da nas osvestiš zbog naše dečice i stvarno sve je to u redu ,i naravno da je plastika štetna ,a mm je takođe spomenuo da nikada ne bi kupio vodu tamo u nekoj usputnoj prodavnici gde se te flaše ''prže'' na Suncu ispred te prodavnice.Znači ,važno je to skladištenje .I veruj da bih najradije volela (to sam poželela dosta puta) da živim u vremenu svoje majke ,tamo neke 1940 ,kada je SVE bilo više ekološki i zdravije.Znači ,selo ,neprskano ,sve same staklene flaše (to se i ja sećam) Sada je to prosto nemoguće! Moje dete pije iz staklene flašice ,ali znam da će kada odraste sa drugarima iz škole navratiti i kupiti sok ,koji je sada naravno 90 % dostupan u plastici. I najgore ,uopšte nije jedini . Ovo je već globalni problem koji je nemoguće ispraviti . Šta ako ja nemam uslove kupiti te filtere ,nemam nikoga u inostranstvu ,jednostavno nemam nikakve mogućnosti. Pa,šta ću sada,naravno da se borim za opstanak na ovoj zagađenoj planeti svim i svačim ,ali je nemoguće promeniti toliko toga. Izvinite na ovako dugom postu i neka mi niko ne zameri ,molim vas!
|
|
|
|