Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (20.10.2012 9:16:09)
|
Žene, moja deca prespavala kod babe, ja sad ustala. Nisam još zvala da vidim dal je mama živa. [sm=smiley1.gif] Muž me vodio u najfensi retoran u NS juče, i iskreno, sem cena, ne vidim šta je još fensi... [sm=zmeden.gif] Bolje da smo išli u neku birtiju gde ima i muzike. [sm=jezicek.gif] Elem, juče kažem mami ovo za Pekija i bananu, i ona kaže da je alergija na bananu jako jako retka, i da ona pre misli da nešto sa tom bananom nije bilo ok, da je bila kontaminirana nečim. Nije isključila mogućnost alergije na istu, nego ja samo onako prokomentarisala. Mac, ti da si ignorisala Ksenijine pečate oko usta na cerealije, i nastavila da joj ih daješ, dete bi ti za dve nedelje izgledalo kao Zilletovo nakon zalogaja banane. Ne znam zašto sebe kriviš za to što pomažeš svom detetu da se razvije u zdravu osobu. Stalno imam utisak da ti neko kljuca u glavu kako nemaš pojma, a da ti nisi dovoljno jaka i dovoljno svesna svog znanja o alergijama, te ne znaš da odbraniš svoje stavove. Marko juče krvavu stolicu. [sm=smiley19.gif] Prethodni put je krvavu stolicu imao 24.09., i eto juče, 19.10. Skoro mesec dana. Ne vidim nikakvu sličnost u ishrani oko 24.9. i oko 19.10. Ne razumem, ali ćemo definitivno posetiti gastro, pozabaviću se time već u ponedeljak. I da, kaže dadilja da stolica uopšte nije bila tvrda, čak ni početak, i na nošu su išli tek kada je već jedva otišao do noše, sa blago raširenim nogama, dakle, kontam da je baš prigustilo. Nisam je pitala, ali pretpostavljam da se onda nije ni previše naprezao, niti dugo sedeo na noši.
|
|
|
|