Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (18.10.2012 23:30:46)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki IZVORNA PORUKA: Yula Ne znam zasto ne davati neki preparat sa gvozdjem ako detetu vec manjka a ne moze lako da ga nadoknadi iz hrane? Nekada te doktore ama ich ne razumem. Mac, jesi li pitala ZASTO ne? Meni dr kada nesto kaze obavezno mi sve pojasni, sta, kako , zasto. uzom i svinjetinom, sta jede maleni sada? nisam sigurna yula da sam razumela sta hoces da me pitas? [sm=zmeden.gif] pisala sam da je K dobila da pije ferrum sirup 1x6 ml., pa da za 4 nedelje ponovo izvadimo krv. Niste se razumele, i tačno sam znala da se nećete razumeti, samo sam čekala da vidim dal sam u pravu. [sm=smiley36.gif] Yula, Macakina pedijatrica jeste za to da ona K daje Ferum sirup (jel se tako zove?), to je gvožđe, ali nije za to da se doje komplex vitamina i minerala, Pikovit, jer smatra da nema potrebe za tim. Zille, javi se sutra posle PRICKa, da prenesem ženama šta bi [sm=smiley36.gif], a i ja umreh od radoznalosti, mada nisam sigurna koju paletu sada testirate. Ne znam kada ću decu voditi kod mame, pretpostavljam oko 19h. MM radi do 20.30, i posle imam sastanak sa njim, vodi me čovek u grad [sm=smiley9.gif], pa ako budeš mogla, vidimo se između. Ako ne, možemo se nekako organizvati i u subotu popodne, jer mm radi prepodne. Elem, čućemo se. Mi uveli i fazana. Htela sam sutra dati narandžu, ali pošto idu kod mame uveče, preskočiću.
|
|
|
|