Anoniman -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (17.10.2012 22:46:25)
|
Pre neki dan sam se kuckala sa Zille, kod njih u Kikindi je bio neki vašar ili nešto slično, dani bundeve valjda (ala će da mi umre od smeha ako sam lupila [sm=jezicek.gif] - znam da je pevao Vlado Georgijev [sm=love.gif] [sm=smiley9.gif]), pa me je pitala šta mislim, može li Pekiju dati onu šećernu vunu. Lično nisam za to, to su veštačke boje, što sam joj i rekla, mada, ja nisam objektivna, ja to ne jedem, ni Luka ne voli, pa kontam, neće ni Maki voleti. Predložim joj da nekako napravi lizalice od topljenog šećera, ona je užasno kreativna, znala sam da će ispasti super, i da umota u što šuškaviji papir, i ponese u tašni. Bila je tužna što starijoj deci kupuje svašta nešto, a Peki ne može. Rekla sam joj da kod tezge izvadi tu lizu, i da mu da, kao da ju je kupila. Elem, danas mi javlja da je napravila lize, i da su se i ostala deca oduševila, te sada proizvodi lize, svi bi da ih jedu. [sm=jezicek.gif] Neće da se ljuti valjda, ja ću staviti sliku jer mislim da je vredno da stoji ovde, fenomenalne su mi! [img]http://www.dodaj.rs/f/28/x/1KUmezSl/607231015120484772800730.jpg[/img] ZILLE, SVAKA TI ČAST!!!
|
|
|
|