Anoniman
|
da deci sa ekcemom ne treba davati hipoalergena mleka jer se time ne sprecava alergija, ali treba da IBEGAVAJU JAJA DO NAVRSENE PRVE GODINE Moja dr kaže do navršene treće. Kako god, slažu se da se jaja ne daju do određenog uzrasta bez obzira dal je dete alergično ili ne. Pa, cekaj, zar nisi resila da neces zasebno uvoditi svaku od zitarica, ili sam nesto propustila? Mozda ces samo jedan dan uvoditi? Ma nemam pojma. Realno, pičim sad mirođiju, pa ću grašak, pa pasulj, a pošto ću imati praznog hoda do piletine, dok sveki ne pokolje, videću šta ću sa žitaricama. Negde sam pročitala da su česte alergije na pšenično brašno i ječam, malo me to ljulja, verovatno bez razloga, ali prosto mi ne izbija iz glave. Juče sam zaboravila da mu dam mirođiju, set_im se tek oko 19h, dala malo. Oko 19.30 primetim da se više češe oko očiju i po čelu. Pogledam bolje - crveno. Ne mislim da je od mirođije, jer češao se ceo dan, samo tada malo intenzivnije. Njemu curi nos, i oko 17.30 sam mu špricala Physiomer u nos, i izmakao mi se, i poprskala sam pored oka i čelo. Pošto je to obična morska voda, nisam oprala. Ne mislim da je alergičan na to, nego mu se možda samo stvorio film na koži koji je počeo da svrbi. meni se dešava da ako ne operem ruke a recimo kanuo mi je sok na ruku, pa se lepi, počne da me nervira, pa počnem da češem. Uglavnom, umila sam ga, i povuklo se. Danas se češe oko ušiju, ali nema ništa. Možda kako se znoji. Ma ne znam više. Obojica sline i kašlju, nisam više pametna. Inače, u nedelju je moj brat slavio 18ti rođ, ja se samopozvala , ostavila mužu decu (M se probudio kako sam izašla iz stana i zamislite, mm zna da ga smiri ), i provela sam se kako davno nisam, ali juče kao da me šleper zgazio! Ispala sam iz forme. Apropo Milinog posta - sećam se tog posta. Tada sam bila u gadnom down-u, ona me je izvukla tim postom.
< Poruku je uredio Tash -- 22.5.2012 8:48:51 >
|