Yula
|
Zille, on je prava dusa! Valjda ce ga uskoro proci te alergije pa bar nesto od voca i povrca da moze da jede, majku mu.... Tasho, javljaj kako je danas ta flekica na glavi i kako je proslo danasnje klopanje kupusa. Macaki, bas sam se iznenadila ovim sto si pisala o krvnoj slici malene K, odnosno o komentarima doktorke. pazi, ne verujem da je zena imala ikakvu zlu nameru, stavise, ja vise volim kada dr proveri sve moguce opcije, nego kada odmahuje rukom na sve, a opet, mislim da zaista nemas razloga za brigu. ne razumem zasto je to nesto strasno ako je beba malo malokrvna, koliko sam razumela, ona je vrlo malo ispod granice hemoglobina, zar ne? Iz tvojih postova sam zakljucila da je jedna veoma zivahna a i napredna beba, odnosno, sasvim najnormalnije se razvija. Moj Laki je bledunjav, a kako i ne bi bio kada mi slabo izlazimo po suncu, a i mm i ja smo bledi. Radili smo mu KS i hemoglobin mu je u normali. Sta ona od mesa jede i dajes li joj redovno meso i koje kolicine? Meso je vrlo vazno jer u njemu ima puno gvozdja, kao i blitva i ostalo zeleno povrce. Bilo bi dobro da poksuas da nabavis zdrebetinu, ona je izuzetno bogata gvozdjem! Da li si razmsiljala da joj jedno sisanje zamenis adaptiranim lekom? Sto se tice spavanja, pa ona sasvim normalno spava, gde ces manje od toga?! I lazar je u tom uzrastu spavao tako, nekih sat, sat i po ujutru i popodne isto toliko, nekada vise, nekada manje. iznenada je samo izbacio jutarnje spavanje oko 10-og meseca sto je mene iznenadilo i dobro, ne bas zavrinulo, ali sam bas bila u cudu jer mislim da je ipak mali da bi spavao samo jednom, ali on je zato produzio nocno spavanje pa spava cak do 9-9.30h, tako da mu to dodje na isto, pogotovu sto i popodne sada spava po 2- 2.5h. Ja zaista ne znam sta da ti kazem sto se tice tresanja, najbolje bi bilo da pitate doktora, mozda nece nista da joj fali. Ali i da joj ne das, pa bice tresanja i naredne godine, ona pa jede tresnje svake godine i zeljno ih je iscekivala ove, pa je sada bedak da ih ove sezone propusti, idi molim te. Ali, posto sam ubedjena da cete joj ih dati, ja bih oljustila ljuskicu, odnosno, izdubila bih onaj mesnati deo i tako joj dala. Kako je prosla pavlaka danas, ako sam dobro shvatila danas si joj davala pavlaku? Da ne zaboravim da ti odgovorim, Lazar uveliko jede poparu. A mislim da dinstano i przeno ide od navrsene godinice i ja mislim da cu tako da pocnem. Takodje, mislim da bi trebala da pokusas da kuvas kasice neposredno pre konzumacije, ne znam da li si pratila, ali pisale su zene koje su strucne ovde na forumu, da ne valja kasice da stoje jer i ono malo korisnih sastojaka sto ima u njima od stajanja nestane.
< Poruku je uredio Yula -- 11.5.2012 21:33:31 >