Yula
|
Macaki, bas mi je zao sto se malena razbolela, nadam se da ce to brzo pregurati. Ona je bila prilicno osetljiva na veliki broj namirnica i ja ne znam sta da ti savetujem, ja bih na vasem mestu bila veoma obazriva i ne bih previse eksperimentisala, ali to sam ja, mozda preterujem, ne znam. Tasho, bas ekstra za piletinu! To je odlican znak! Tebi, zaista, svaka chast na strpljenju, ti si ovde najistrajnija, idete polako, ali na siguricu. Lazar danas jeo plazmu, sve je proslo super, i sutra ce jesti plazma tortu sa pavlakom, sutra mu je rodjendan, i to PRVI! ( to je zapravo danas jer je sada vec 6. jun! ) Veceras posle kupanja, kada sam ga brisala, pogledam i prenerazim se, oko usta crveni pecatici sa plikcicima, ponegde i po rucicama i stomaku. Sveki ga spremala za kupanje, posle ga okupali, ja ga brisala i tada to primetila, dok smo ga kupali nije bilo nicega! Ili je nesto bilo na peskiru, ili je dograbio nesto sa stola jer je za veceru bila paprika sa jajima, ne znam sta je u pitanju! Uzmem malo ulja u kome je to przeno i namazem mu na ruku ubedjena da ce se isto pojaviti, medjutim, nista! Ma ni traga crvenilu! Tako sta mu se pojavljivalo samo kada bi dolazio u kontakt sa jelima i kojima ima jaja, a veceras ih je bilo na stolu, cak je u jednom trenutku zamocio ruku u tanjir mm i ostala su mu jaja na ruci, brzo sam mu oprala rucice, ali, da li je on nesto progutao pa se ovo pojavilo kasnije, ne znam. Jedva cekam PRIC test da vidim sta ce da pokaze. Pretpostavljam da vise nema kontaktnu alergiju na jaja, vec da se ova reakcija pojavljuje kada pojede nesto sa jajima. Ne verujem da je ista drugo u pitanju. Plazmu je inace jeo u 15h, to nema nikakve veze sa ovim, ovo se pojavilo odmah posle kupanja, posle brisanja peskirom i nestalo u roku od 5 minuta. Jako mi je tesko da dete sacuvam od kontakata sa alergenom jer je moja sveki prilicno nepazljiva, ne radi to namerno vec je jadna zena u svojim problemima i jednostavno zaboravi, jbg. Ne znam, ovo je bas bilo cudno, kao i ono crvenilo oko usta od pre neki dan... A malac se stano moto oko trpezarijskog stola dok oni veceraju i dovoljno je da padne mrvica necega sa jajima i da se zalepi za igracku, a on ih sve redom olize po nekoliko puta dnevno i eto...